Този "Тих Вик" много брутален филм (като си помисля само, че е реалити а не филм и ми призлява).
За предаването мога да кажа че зачатие не е най добрия кандидат който можеха да извикат за да сплашат тинейджърите. Темата на разговора беше нещо от рода "НЕ Правете Аборти" и беше подкрепено от измислени историйки за хора които са минали през това (разказани от трето лице - демек чиста измислица), от лекар който каза - "Не ми харесва, ама за тва ми дават заплатата, така че ще продължавам да го правя", и с жалки опити да сплашат момичетата със стерилитет - за това беше поканена Стефуто, ама тя някакси не се вписа в очакванията им и за това накрая водещата се опита да я прекъсне няколко пъти (и аз съм опитвал, ама и на мен не ми се получава
)
Наблегнаха на сплашването - страшни инструменти, стерилитет, страшна статистика, болести, усложнения, ....
А всеки нормален педагог знае че при тинейджърите сплашването не действа защото хормоните им ги вкарват в графата "безсмъртни" и "на мен това не може да се случи" както и "що ме занимавате с глупости".
Следващия път да помислят каква група от хора таргетират и да поговорят с психолог (или с педагог) кои са най ефективните методи за привличане на вниманието за тази таргетна група.
Поздрави
ПС: Забравих да коментирам плеймейтката - лелиии ужас. Ми тя малко слонче бе (малко щото дребно - иначе си беше направо слоница) иначе интелигентна точно колкото за плей бой.