0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Стефи по Нова тв
« -: Март 10, 2010, 10:19:31 am »
Ами това е. Гледайте!
Сега.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: Стефи по Нова тв
« Отговор #1 -: Март 10, 2010, 10:24:28 am »
Гледаме :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #2 -: Март 10, 2010, 10:26:41 am »
Гледаме :)
Благодаря, Пеше!
« Отговор #3 -: Март 10, 2010, 10:45:57 am »
Не мога да го гледам през компаааааааа  :( :( :(
Кажете ми как???
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #4 -: Март 10, 2010, 10:52:50 am »
  Още съм разтреперана от филмчето "Тихият вик".Стефи е права за превенциите,още в училищата да се ограмотяват децата и най-вече да знаят как да ползват контрацептиви.И все пак уважавам правото на избор на всяка жена ,избрала да направи аборт,защото в повечето случаи наистина са имали сериозна причина за това.По-важно е да има сериозни образователни програми в тази насока,които да предотвратяват нежеланите аборти.Стефи,благодарим ти за участието!
*
« Отговор #5 -: Март 10, 2010, 11:21:19 am »
За съжаление почти не дадоха думата за Стефу. Разбира се, дадоха я на компетентната Златка, която супер ентусиазирано разказа как нейна приятелка страда от ИМПОТЕНТНОСТ и не може да има деца, защото е правила аборт преди време. А думата стерилитет се оказа доста трудна не само за Плеймейтката, но и за водещата.
"Тихия вик" е наистина брутално и реалистично филмче.
Още в началото много се наклони темата към "абортът води до стерилитет" и Стефи регира доста добре като веднага щом взе думата изясни, че масата от жените, имащи репродуктивни проблеми НЕ СА правили аборти.
Подкрепям тезата, че трябва да се вземат мерки още в ранна възраст, като се образоват децата на тази тема. Колкото и да е брутално филмчето, може би ако се прожектира в час по здравно възпитание (ние имахме такъв) би дало голям ефект-точно защото ще им се забие в главичките.
Като цяло мога да кажа Браво на Стефи.
« Последна редакция: Март 10, 2010, 11:23:39 am от Мимка »
« Отговор #6 -: Март 10, 2010, 11:22:54 am »
Дайте линк за пропусналите :(
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #7 -: Март 10, 2010, 11:42:28 am »
Ооох, неможах да стигна до филмчето не се стърпях, стана ми тежко въобще да слушам тази част на предаването. Само като чух статистиката и и ми стана криво - 5-6 аборта на ден  8O .
 Браво на Стефи, слушах я и се усмихвах вътрешно, защото наистина се опитаха да прокарат идеята, че абортите са виновни за стерилитета. А Златка, звучеше наистина профански.
« Отговор #8 -: Март 10, 2010, 12:13:08 pm »
http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2766/-за тези, които са пропуснали.
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
*
« Отговор #9 -: Март 10, 2010, 12:15:53 pm »
Стефи успя да оползотвори максимално оскъдното време, което й отпуснаха, за да изрази позицията на "Зачатие". Беше чудесна!  :flower:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #10 -: Март 10, 2010, 12:22:55 pm »
http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2766/-за тези, които са пропуснали.

благодаря! точно това търсех...

Стефи стои чудесно на екрана. само не знам чий го дири плеймейтката намкоя си в предаване за аборти и стерилитет?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #11 -: Март 10, 2010, 12:23:34 pm »
Златка не знам за какво я бяха поканили. Направо се изумих от "компетентното" й изказване. За пореден път от предаването правят тема, без да са се подготвили особенно. Браво на Стефи. Жалко, че я прекъснаха и не й дадоха повече думата.

[/url]
« Отговор #12 -: Март 10, 2010, 12:37:02 pm »
Браво на Стефи! За минутката, в която и дадоха думата, каза каквото трябваше!
А Златка чий го търсеше там, така и не разбрах...От абортите на жените им се запушвали каналите. 8O Божеееее!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #13 -: Март 10, 2010, 12:42:03 pm »
"90% от жените в България поне веднъж са правили аборт..." - що за глупост е това!

И тая Златка със "стеЛИритет"-а! Уфффф...

Стефи много добре се изказа, браво!

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #14 -: Март 10, 2010, 12:52:01 pm »
Браво на Стефи!
Въпреки,че не и дадоха достатъчно време за изказване!

За Златка не ми се коментира просто :?

*
« Отговор #15 -: Март 10, 2010, 13:58:45 pm »
Този "Тих Вик" много брутален филм (като си помисля само, че е реалити а не филм и ми призлява).

За предаването мога да кажа че зачатие не е най добрия кандидат който можеха да извикат за да сплашат тинейджърите. Темата на разговора беше нещо от рода "НЕ Правете Аборти" и беше подкрепено от измислени историйки за хора които са минали през това (разказани от трето лице - демек чиста измислица), от лекар който каза - "Не ми харесва, ама за тва ми дават заплатата, така че ще продължавам да го правя", и с жалки опити да сплашат момичетата със стерилитет - за това беше поканена Стефуто, ама тя някакси не се вписа в очакванията им и за това накрая водещата се опита да я прекъсне няколко пъти (и аз съм опитвал, ама и на мен не ми се получава   :wink:)

Наблегнаха на сплашването - страшни инструменти, стерилитет, страшна статистика, болести, усложнения, ....
А всеки нормален педагог знае че при тинейджърите сплашването не действа защото хормоните им ги вкарват в графата "безсмъртни" и "на мен това не може да се случи" както и "що ме занимавате с глупости".

Следващия път да помислят каква група от хора таргетират и да поговорят с психолог (или с педагог) кои са най ефективните методи за привличане на вниманието за тази таргетна група.

Поздрави

ПС: Забравих да коментирам плеймейтката - лелиии ужас. Ми тя малко слонче бе (малко щото дребно - иначе си беше направо слоница) иначе интелигентна точно колкото за плей бой. 
« Последна редакция: Март 10, 2010, 14:05:59 pm от beast »
*
« Отговор #16 -: Март 10, 2010, 14:37:45 pm »
Леле, това момиче Златето ме съсипа! Импотентността и стелеритета ме втрещиха!
Браво на Стефи! :)

« Отговор #17 -: Март 10, 2010, 14:53:53 pm »
Въпрос:Синоним на "куха лейка"?
Отговор:Златка Димитрова-плеймейт,(то за това акъл не се иска).
 :wink:
Браво на Стефка! :P
За пореден път се убеждавам, че когато се правят предавания на здравна тема и водещите не са от тази сфера, винаги се говорят глупости и се изнася невярна или заблуждаваща информация в медийното пространство.
Също така неправилно боравене с медицински термини.
Това си пролича и при водещата.  :x

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #18 -: Март 10, 2010, 14:59:05 pm »

:flower: Стефи, беше чудесна  :thankyousign:

ПП- на плеймейтките трябва да им се забрани да говорят със закон!
И на русата, и на черната Златка!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #19 -: Март 10, 2010, 15:07:28 pm »
Стефунка, чудесна беше, браво на теб!!!
За плеймейтката хич не ми се и говори, ама и водещата беше толкова зле, горката. Като се почне от шумните въздишки в първата част, та до това да постави в устата на лекаря думи, които той НЕ каза - че абортите са сред най-честите причини за стерилитета. И това след като Стефи специално обърна внимание, че не е вярно. Каката си караше по страшния сценарий и те така...

Бийст, подкрепям всичко, което написа. И ме впечатли много анализа ти на тийнеджърската психика.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07