cambozzola , може да не е била замърсена, а да си била дехидрирана. Под замърсена урина обикновено се има предвид култура, която показва микроорганизми, пък ти си ги нямала. Пий повечко вода. И на мен ми се случи предиоколо месец и ми казаха, че съм се дехидрирала. Като започнах да пия повече течности и се оправи. Същото беше и с една колежка, която е бременна. Явно е често срещано при бременни.
бина, наистина е странно това. Как така докторът реши, че е извънматочна тогава? Задавай ги тези въпроси и ако трябва отиди на втори лекар да чуеш и неговото мнение преди да те подложат на операция. Нека да сигурно, че на правилното място махат.
moniks_s , той доктра и без спонтанни аборти пак не може да ти даде гаранция, освен ако не е господ. По принцип спонтанните аборти са много по-чести, от колкото си мислим и много жени са имали по един. Казват, че коло 25-30% от всички бременности свършват така и почти всички тези жени след това си имат здраво детенце.
Момичета, при мен няма нищо ново, освен, че за първи път имах болезнени ритничета. Бебка ме рита ниско долу в ляво, уж на същото място като преди, ама сега ме боли. Е,не е болка за умирачка, ама е притеснително, защото понякога имам чувството, че нещо там ми се къса. А също може и да е пикочния мехур, защото от няколко дена на всеки един час ставам до тоалетната.Май беба нещо се е мръднала да ми натиска пикочния мехур, защото изведнъж стана, не може да е порастнала изведнъж за 1 ден така рязко. Също така от няколко дена все ми е топло. Първо помислих, че съм болна, но нямам никаква температура. Просто ми е топло на температури, при които преди ми беше хладно. И последно, че от няколко дена не мога да заспя преди 1:00 , а после сутрин ми се спи и едва ставам за работа. Та освен потенето, неспането и болките в корема, иначе всичко друго ми е наред
.
Поздрави на всички и погалете коремчетата.
Боби