Злати, ами то много отдавна е забранено да се пуши в обществени сгради и офиси. Във болници, училища и детски заведения ВИНАГИ било забранено да е пуши.
Именно, аз затова се чудя в коя точно банка се пуши, че не се сещам. За училищните тоалетни няма да коментирам, но никога досега не съм попадала в административно учреждение, а още по-малко в болничен коридор
, където се пуши. Цял живот съм знаела, че на такива места е СТРОГО ЗАБРАНЕНО И НЕДОПУСТИМО да се пуши.
Съгласна съм и с останалата част от мнението ти. Аз съм бивш пушач, смятам, че трябва да се измисли решение, удовлетворяващо в някаква степен и двете страни. А този спор кой с кого се съобразявал и чии права били нарушени е безкраен и много прилича на вечния въпрос - "Кое е първо - кокошката или яйцето?"
Ясно е, че никога няма да се стигне до единомислие по този въпрос, така че нека спрем с квалификациите кой нагъл и т.н. Както казва cygnus, все някой с нещо няма да се съобразява.
Съгласна съм, че децата не бива да бъдат излагани на цигарен дим, затова, за тази цел да има специални заведения, където да ходят майки с деца. Иначе дете късно вечер в кръчма работа няма
Що се отнася до непушачите и пушачите в компания, то те би следвало помежду си да установят някакви правила и отношения. Една забрана или закон не може да направи това
Според мен е честно да има отделни заведения за пушачи и непушачи, за да има за всеки.