0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Като станат цигарите по 5 евро, както са тук, съвсем няма да има нужда да се води дискусията :lol:

Гане, винаги ще се намерят цигари без бандерол на 1/3 от цената. И на това сме му намерили цаката ние, българите.

а, не сме само ние. и по Европата пафкат контрабандни цигари на половин цена :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Джамо, пафкат, щото има от къде да ги вземат. Редовно ни се молят да донесем от България такива... Или чести прескачания до Полша...
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
или до Андора. или до другаде - зависи в коя страна живееш.
или крадена стока... който търси - намира.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Контрабанда има навсякъде, на`ще тираджии продават Бг цигари на пороразия а и не само те, имат си канали, навива се тютюн... просто не може да се спре този бизнес, това си е огромна индустрия, но въпроса е че може да се ограничи потреблението от невръсни деца и младежи.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Мисля че я подкрепих преди седмица, ще проверя дали е същата петиция.

п.п. Същата е .... на първа страница съм даже :-)
« Последна редакция: Март 10, 2010, 14:33:57 pm от Малина »

Аз съм против тоталната забрана на каквото и да било.
:lol: :lol: :lol:
Успя да ме разсмееш! Сега остава да заявиш, че шофираш в пияно състояние, щото ти е кеф или пък спокойно можеш да гръмнеш човек, когато не е на твоето мнение! До колкото ми е известно шофирането след употреба на алкохол и убийството също са тотално забранени от закона!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Подкрепих
За пушаческата наглост, думи нямам. Имам един приятел, той възропта срещу това, че на кутиите с цигари имало надпис "Пушенето убива", гадно му било да пуши така, тоя напдис го подтискал, ей така трябвало да пише и на автомобилите щото и те убивали хора 8O.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
Аз напълно подкрепям петицията!
*
Аз съм настоящ пушач и ще подкрепя петицията.
На практика в момента а пръсти се броят заведенията с отделни зали за непушачи. Да не говорим, че в последното такова, в което бях, залите са отделни, но нищо не ги разделя  :lol:

П.П. Тайно се надявам тази забрана да ми помогне да спра цигарите. Само от началото на тази година ги спирам за 8ми път  :oops:
Аз мисля, че по никакъв повод това няма да се случи в България на този етап. Смятам, че трябва да има заведения за пушачи и за непушачи, ограниченията да са в норми. На по-късен етап може и пълна забрана да има, но сега...

*
И аз подкрепих петицията.

Съгласна съм също и да има следното разделение: да не се пуши в кафенета, ресторанти, сладкарници и подобни, но да се пуши в дискотеките и нощните барове например.

Съгласна съм също и да има следното разделение: да не се пуши в кафенета, ресторанти, сладкарници и подобни, но да се пуши в дискотеките и нощните барове например.

Мисля, че точно така беше оригиналния вариант на закона. И в белите държави, които са забранили пушенето, все още може да се пуши в баровете.
Успя да ме разсмееш! Сега остава да заявиш, че шофираш в пияно състояние, щото ти е кеф или пък спокойно можеш да гръмнеш човек, когато не е на твоето мнение! До колкото ми е известно шофирането след употреба на алкохол и убийството също са тотално забранени от закона!

Нима вече няма пияни шофьори след като е забранено със закон ?

« Последна редакция: Март 10, 2010, 17:07:13 pm от Angelina »
Първо свалям шапка на пушачите, които подкрепят забраната!

Аз съм голям песимист :( Видя се с предната уредба със зали за пушачи и непушачи, че такова нещо като зала за непушачи на практика няма. Дори големи къщи с много стаи, да речем пицарии, нямат отделени стаи за непушачи. (издирвам такива под дърво и камък, казвайте ако знаете). В един хубав ресторант в центъра бяхме в делничен ден в такава стая за непушачи и тъкмо мислих да набележа заведението и за друг път, питах сервитьорите спазва ли се забнатата - "ми да по принцип, но ако дойдат пушачи, питаме непушачите дали не им пречи и им даваме да пушат" 8O 8O не случайно миришеше кофти. Скоро открих пак отделна зала в пицария на бул.Бъкстон и съвсем се отчаях, че в БГ нещата ще станат цивилизовани, като ни казаха, че залата работела само до 22.30ч, защото нямало интерес, иначе останалото заведение си работи до 02ч.
Много болна тема ми е тази.

П.С. Много ми е чудно как дискусията в общественото пространство (тв) се измества, "ами правата на пушачите", "ами аз като искам, ще си се тровя" - въобще не е това въпросът. А правата на непушачите!
П.П.С. А по варианта да има заведения за пушачи и за непушачи, то и сега няма законова пречка да има и двата вида заведения, но факт е, че аз все още не мога да намеря и един ресторант, в който да не се пуши.
« Последна редакция: Март 10, 2010, 18:04:41 pm от FreshBreeze »
Благодаря ти, Бени!

Има за съжаление, но не в това е въпроса, а че все пак е забранено със закон, затова съм цитирала точно думите ти, защото ти си против тотална забрана на каквото и да било! Подозирам, че и с цигарите ще стане същото, поне в началото! Ще се пуши въпреки забраната, особено ако глобите не са достатъчно солени, за да принудят собствениците да я спазват! Пък и в крайна сметка всичко е въпрос на самосъзнание, ако ние не мислим за децата си и за здравето им, няма кой да го направи!

ПП Извинявам се за спама, но ако някой знае заведение за непушачи да казва!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
Фреши, знаем е тази пицария ние само там ходим в квартала.
Макар, че салона е малък и лично на мен не ми харесва обстановката...
Остава ни само да чакаме времето да се постопли и човек да може да похапва на открито.  :?

Розовелка пицарията е О'..... на бул. Братя Бъкстон

п.п. извинете за спама.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
В никакъв случай. Бивш пушач съм и имам пълното разбиране към пушачите. Нека има отделни зали.   За всякакви други обществени сгради подкрешям, но не и за заведения, в които се сервира алкохол. Не смятам, че е редно да карам пушачите да излизат навън, за да пушат докато се опитват да си пият пиенето. Не става някакси.

Боби
« Последна редакция: Март 11, 2010, 00:19:20 am от Bobbie »

Пък и в крайна сметка всичко е въпрос на самосъзнание, ако ние не мислим за децата си и за здравето им, няма кой да го направи!

ПП Извинявам се за спама, но ако някой знае заведение за непушачи да казва!

Ето това е , въпрос на самосъзнание е , ако сами не осъзнаем че нещо не трябва да се прави , с каквито и закони да се забранява то няма да се изпълнява.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Подкрепям  -не само с две ръце ,ами и с крака ,с глава  ,нос, уши и т.н. :lol:

Сблъсквала съм се  с много нагли пушачи  ...

Пътувам във влак-това  преди да забранят пушенето във влаковете .Съзнателно избирам купе за непушачи .Влиза господин ,сяда и пали цигара.Аз му казвам ,че купето е за непушачи ,а отговорът му  е :"Ами той кондуктора мина,няма да ме види и  да ме глоби..."