Добре де, кому преча аз като непушач? Защо пушачите ще ми пречат на мен?
Задимено е в такситата, в коридорите на болници, банки, общ. сгради, заведения, АСАНСьОРИ..., това е престъпление с/у децата ни!
п.п. аз съм непушач от 4 години, а съм пушила 15 г.
И аз все това се чудя
Няма да забравя миналта година в едно заведение в МОЛ-а (Пловдив) как нагло ни пренебрегнаха като непушачи и настаниха пушачи на всички маси за непушачи около нас(които бяха не повече от 5, а тези за яушачи поне 40), а оправданието беше, че чакали от много време и затова
Що за политика е това, и защо като отида в МОЛ-а на разходка с малката трябва да си нося противогаз, защото навсякъде смърди на цигари. И немога да си обясня що за оправдание е това, че в момента е криза, навсякъде по света хората пренареждат приоритетите си, немога да си представя, че за някой човек цигарите са по-високо от здравето на собствените им деца? /визирам многото майки, които виждам по улиците с количките, нетърпеливи да запалят цигара и да димят в малките нослета на дечицата/
Стана дълго, но да ще подкрепя петицията. Освен това незнам, защо все трябва да сме на бамбашка, както се казва и за нас правилата все да са с изключения. В цяла Европа пушенето на обществени места е забранено, нека бъдем европейци.