0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

http://bgpetition.com/bez-tsigaren-dim/index.html

Извинявам се, ако вече е пускано тук.
Предполагам и опитващите се да забременеят, и бременните, и майките с деца са се сблъсквали с проблема на задимените заведения!
Благодаря ти, Бени!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Подкрепих. И както каза Деси наскоро (направи ми впечатление затова съм го запомнила) - Ти можеш да излезеш от сладкарницата, за да изпушиш навън цигарата си, но аз не мога да изведа детето си навън, за да си изяде тортичката.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Подкрепих.
Подписах и аз!

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
   Аз пък няма да подкрепя. Ще ходя само в такива заведения,отговарящи на този цитат от петицията:"А зони за непушачи в заведенията щяло да има само в заведения по-големи от 100 кв.м."...Не съм пушач(от 8 години съм ги отказала),но всички мои приятели пушат и подхождам с разбиране към тях.Това е моят избор! :D
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Последната петиция, която подписах беше за Сашко...Макар, че не знам дали са ефективни тези петиции.
Ще подпиша и тази!
С две ръце  :balk_50:

*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
Подкрепям напълно. Къдетото има зони, зоната за пушачи обикновено се "разтяга" така, че да покрие цялото заведение. Не проявявам никакво разбиране към хора, които са безотговорни към собственото си здраве и още по-малко им дреме и за това на околните. Мразя да ми пушат в ресторанта, да ме осмърдяват на дим таксиджиите, във фризьорските салони също не желая да ме одимяват.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Баракуда, аз съм бивш пушач, в кръга ми има доста пушачи, но абсолютно всички се съобразяват с това и съответно когато се налага излизат, за да пушат навън. Така че е въпрос на избор и уважение към околните. Тук навън никой няма проблем с това, а вярвай ми пушачите са вероятно в пъти повече, отколкото в България. Има си определени места за това и всеки се съобразява. Няма такова нещо като зони за пушачи и не пушачи на едно място.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
аз съм настоящ и активен пушач, но подкрепям забраната за пушене на обществени места и ще я спазвам.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Аз съм пушач,който прави опит да спре цигарите  :wink: и подкрепям напълно забраната за пушене на обществени места.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Подкрепям! Но дори да има закон се съмнявам, че ще се спазва  :(. Силно се надявам да не съм права!

пп Нещо ме притеснява текста на петицията. Няма конкретно искане.
« Последна редакция: Март 09, 2010, 20:48:50 pm от mira_mimi »
*
Да.
Срам, не срам ще си призная, че това е една от причините да не искам да заведа детето по-рано от лятото в България. И това беше една от причините, поради които не се прибрах и като бременна. :?  Голям проблем е да не можеш да се видиш дори и на кафе с някого, ако детето е с теб, защото ще го изложиш на цигарен дим. А София не е малка. Не можем да си ходим на гости.  :(
Както Ганка е казала, в Германия не се пуши (по-точно всяка провинция решава за себе си, но като цяло почти навсякъде е забранено). Стоят хората пред заведението или ако има салон за пушачи - там пушат. Никой не е фалирал от тази работа. Но затова пък имам колежки, които спряха да пушат, като забраниха пушенето в работата.

Подкрепям и подписах!
Крайно време е да спре издевателството над непушачите! Хората, които пушат са изключително нагли и не се съобразяват с никого, има и изключения разбира се, но те се броят на пръсти! А в заведенията никога не работят аспирациите и затова полза от разделение на местата няма!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Подкрепих петицията. Дори и когато пушех, ми беше по- добре и по- вкусна цигарата да изляза на чист въздух да си я изпуша, друг и по- важен е въпросът, че не се осмърдяват и задимяват непушачите в заведението или стаята.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

аз съм настоящ и активен пушач, но подкрепям забраната за пушене на обществени места и ще я спазвам.

:youwoman:

Ако всички пушачи бяха като теб, България щеше да грее! Въобще, ако всички българи спазват забрани, закони, наредби, ще сме Германия на Балканите :(

Аз съм пушач,който прави опит да спре цигарите  :wink: и подкрепям напълно забраната за пушене на обществени места.

Мечи, ще ги спреш, не е чак толкова трудно  :bighug:
« Последна редакция: Март 10, 2010, 09:39:29 am от lemon »
Да, твърдо. Ако нещо откровено мразя на този свят, това е тютюневия дим, дано мерките са ефективни!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika