0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Осмо-мартенска седмична тема (08.03-14.03.2010)
« Отговор #40 -: Март 09, 2010, 10:07:56 am »
Добро утро момичетааа!!!
Как прекарахте вчерашния празник  :drunk:  :D
Стерче много се радвам миличка, че сте чули сърчицето  :bighug:
Аз за iced_lady зна, но така и не потвърди със сигерност или пак съм пропуснала, до колкото си спомням спомена, че е видяла втора бледа черта и после незнам дали е потворила тестчето, дано да се е наситила тази втората черта  :D :crossfingers:
Йоли радвам се за добрите новини и успех  :crossfingers:
Мони  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: с теб какво стана миличка имаме ли хубави новини, дано дано дано  :D
Ле дне милички, днес имам излизане на студа, стискайте ми палци да не замръзна  :D
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #41 -: Март 09, 2010, 14:56:14 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МОМИЧЕТА! ЧЕСТИТ 8 МАРТ! малко със закъснение 

Бъдете жени благословени
с любов и нежност надарени
с усмивка вечно озарени
и с много радост наградени!

Малко на бързичко, но трябва да изчезвам  :D

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #42 -: Март 09, 2010, 18:46:22 pm »
Лелеее,тука от обяд никой не се е вясвал :lol:
Пък уж лошо времето... 8O
Нека ви пожелая всичко най-нежно за най-нежния празник,макар и със закъснение.
А то не е защото съм ви забравила,ами защото не съм се спряла от разходкииии :lol: :D :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #43 -: Март 09, 2010, 18:54:32 pm »
Момичетааа, честит 8-ми март, малко на патерица :–) Да сте живи и здрави всички, винаги красиви и много скоро мами :-))))

Аз идвам леко за отчет от АГ кабинета. На много мила докторка попаднах, след големите ми притеснения от миналите дни, днес се оказа, че поне на първо четене всичко ми е наред. Няма кисти, няма ранички, няма лоши такива работи. Праща ме на полови хормони другия месец, тогава ще ги видим. Предписа ФК, почвам от утре :-) (най-накрая). Каза да съм изчакала с микробиологията, искала да е разширена, но да минат първо хормоните и теста за хламидии другия месец.
Толкоз за нея. От тази вечер почвам с Ову тестовете, стискайте палци да има тия дни еднакви цветове :-) И лов ;–)

На всички пожелавам много ++!

Послепис: ама че лошо време се зададе! Пфу.

*
« Отговор #44 -: Март 10, 2010, 07:54:41 am »
Добро утро, милички!
Нещо тези дни не сте много активни  :(
Аз бързам да сложа по едно усмихнато кафенце и бегам да поработя, а после и при док. да ги видим тези мои фоликули как са. :D

Лек и спорен ден на всички!
« Отговор #45 -: Март 10, 2010, 08:17:40 am »
Добро утро, момичета,
Пете, мерси за хубавото кафенце и ще чакаме да се похвалиш за фоликулите  :wink:
Драндарова, успех с всички изследвания, които ти предстоят  :)

Оф, и днес е гадно навън  :?

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #46 -: Март 10, 2010, 09:54:17 am »
Здравейте момичета! Много ни оредяха редиците,  :? преди време какво беше........ а да знаете как ми липсват старите ни теми..... :balk_144: смях, разговори, с нетърпение чаках да отворя форума да се поразвеселя, да ви чуя какво правите, как сте и по - леко посрещахме всичко, сега..........няма да развалям темичката... много ви обичам  :bighug: :bighug: :bighug:  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #47 -: Март 10, 2010, 09:55:54 am »
Добро утро, сладурчета!

Пете, успех - дано фоликулите а са идеални :)

Мале, времето е кошмарно, хем студено, хем  вали, хем хлузгаво. Щях да се изтрепя докато ситгна на работа!  :x

Анизко, права си, някак по-весело беше преди!
Ама това, че редиците оредяват е добре :) Хехе, може би другите теми са по-пълни а?

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #48 -: Март 10, 2010, 10:37:52 am »
Ееееех,затъжили се рано рано,тц тц тц - лошото време не ви се отразява добре,ама иЙч :lol: Я,вижте тука какво слънце пак,пууу пуу - след малко пак офейквам 8) 8) 8)
Пък  редиците,че уредяха - вярно,ама то е за хубаво...Пък старите дни....еееех,ама вярно хубаво беше....и трудно,ама пак ни беше хубаво....
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #49 -: Март 10, 2010, 10:57:50 am »
Здравейте момичета, аз въпреки че съм от скоро /около 6 месеца/ тук мога да кажа, че от около 2 месеца наистина е много празно, уж нови попълненя , пък то...хммм трябва да се замислим по въпроса, пък и от друга страна е хубаво, че има по-малко щъркелчета, та бременелската дано е по-пълна.
Ани благодаря за вирусчетата  :a_cat_06:
Фийбчо ха такавърви на разходка, че раждането да минава по-леко, аз така като бях  preggo ама не се спирах  и родих за 1 час всичко на всичко. Ох колко хубаво беше  :balk_145: и пак как искам, ноооо благодарение на вас се научих на търпение и че няма невъзможни неща, ще стане и това е...
Аз все отлагам ама май ще трябва още този месец да посетя док., че нещо много ме съмнява тоя моя цикъл и си бях казала чак май месец, ама другата седмица ще отида, ако пак не ме завее на някъде времето.
Рашинка така и не каза душо с теб какво става  :D
Пете  :crossfingers:
Монито нещо се укрива  :D
На всички ловуващи пожелавам да сгащите яйцето, а на очакващите Баба Марта да ви донесе още една мартеничка шарена с 2 червени чертички
*
« Отговор #50 -: Март 10, 2010, 11:22:21 am »
А така Фибс, движение му е майката, да не вземе на квартиранта да му хареса квартирата  :lol: ако можеш и в някой рейс да се повозиш, ама по улица с възможно най-много дупки :) 
И аз сутринта щях да се пречукам няколко пъти, много е гадно - отдолу лед, отгоре тъничък снежец... внимавайте момичета, не е шега това време!!
Давам вирусчета и се надявам някой в най-скоро време да се похвали, а не да се спотайва  :P
 :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
« Последна редакция: Март 10, 2010, 11:24:54 am от dianka »
« Отговор #51 -: Март 10, 2010, 11:32:38 am »
Добро утро! Благодаря за кафенцето. Момичета много се чувствам отпаднала. Нямам настроение. А сега трябва да ловувам.  :pleasantry:
Дианка, мерси за вирусчетата  :shower:

« Отговор #52 -: Март 10, 2010, 11:55:12 am »
Раши, Дианка, направо ме отказахте да излизам  :( Исках малко да се разходя, ама като ви слушам май ще е по-здравословно да си остана в къщи  :wink:
А за оредяването на редиците мога да кажа че сте прави - по една или друга причина много момичета спряха да пишат, но дано всички да са добре  :D

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #53 -: Март 10, 2010, 12:12:35 pm »
Привет момичета!
Ани,съгласна съм с теб,че старите теми бяха много готини!Разказвахме си за всичко и някак бяхме по-близки!Вече влизаме и само отбелязваме овулация и дата на очакваното чудо!На мен също ми липсват старите темички!Изписвахе по много страници,а сега едва 10-12.Но хайде стига съм натъжавала темата!
Много е лошо времето,какъв сняг само! 8O Истинска зима си е навън!
Да ви се похваля аз снощи бях на банкет с фирмата където работех!Там сме само дами и беше супер купон!Изкарахме до 4 и 30 сутрина!Та сега ми се спи,но ще изкарам деня!
« Отговор #54 -: Март 10, 2010, 13:19:14 pm »
Момичета виждам, че ви е обхванала носталгия за старите теми :wink:,
знайте, че от както седмичната тема е изместена в този пофорум
имате по-голяма свобода да споделяте какво ви се случва, какво преживявате и как се чувствате,
но вас и от това, което пишете зависи какво ще е настроението и колко ще е дълга темата :)

Като влизате по един път на ден да благодарите за кафенцето, няма как да стане :wink:

П.П. Искрено се надявам това затишие да е защото наистина повечето мацки са в бременната тема :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #55 -: Март 10, 2010, 13:34:12 pm »
Радостче, вие с розови или сини гащи ще сте? Че аз нещо съм изпуснала ако си се похвалила вече  :oops: :lol:
Ейвишайн, женските партита са страхотни  :wink: , от време на време "трябва да се скъса синджира" и да се позабавлява човек  :lol: :lol: :wink:
Жени, пак ще си изживееш всичко това, сигурна съм  :D

« Отговор #56 -: Март 10, 2010, 14:30:58 pm »
Радостче, вие с розови или сини гащи ще сте? Че аз нещо съм изпуснала ако си се похвалила вече  :oops: :lol:

Според мен ще са сини, ама да видим ;)

« Отговор #57 -: Март 10, 2010, 14:46:30 pm »

Според мен ще са сини, ама да видим ;)

Оф топик - Джиджи, няма да оспорвам прореческите ти способности  :wink: :lol:, ама много ми се иска да са розови :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #58 -: Март 10, 2010, 15:01:27 pm »
... ама много ми се иска да са розови :D[/color]

Е, нищо де, следващият път ;)

*
« Отговор #59 -: Март 10, 2010, 17:06:18 pm »
Радостче, а няма ли вероятност да са и сини и розови  :D