0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета , кога ви дойде менстурацията след спирането на противозачатъчните?Първият пък, когато ги приемах не ми дойде изобщо, тъй като забременях веднага.Сега ги пия за втори път.Споделете опит, как беше при вас?
Здравей,на мене ми дойде на втория ден от спирането  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
А на мен на петия ден.
При мен на третия ден.
Ох,момичета сигурно не зададох правилно въпроса, аз съм си виновна де!
Имах в предвид , когато сме приключили с приема, кога е първата менстурация?На 28дне от цикъла?По-рано или по-късно?
*
На мен ми дойде на 27-ми ден,пила съм Линдинет 20 в продължение на 7 месеца.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Хапчетата са 21 на брой - зависи в кой ден от МЦ си ги започнала. Аз започнах Регулон на първи ден от МЦ, съответно ми дойде на 3 ден от спирането им, което ще рече на 24 ден от МЦ.
Обаче ми е много интересно как така изобщо не ти е дошло първия път и си била бременна ? Нали уж си била на противозачатъчни ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
crow , първият път , когато ги приемах си изпих последното хапче около 10април, дойде ми на 13 менстурация и от там нататък не съм ги пила повече, овуто е било на 14-ти ден от цикъла и тогава съм забременяла, тоест се пада веднага след спирането им и съответно след менстурацията.
Имах в предвид кога да очаквам местурация след окончателното им спиране,28дни ли да броя?Защото противозачатъчните регулират цикъла на 28дни.
*

crow

• 2670
 Според мен при спиране на противозачатъчни няма никаква гаранция, че цикълът ти ще стане на 28 дена. Предполага се, че може да се регулира, но не е сигурно. Затова смятам, че е индивидуално. Ако и преди си имала редовен МЦ, след хапчетата пак ще е такъв, но ако си имала проблеми с цикъла, може да си останат и след това.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
crow , напълно подкрепям мнението ти, пък и още повече ги пих само два месеца и ги спрях, тъй като ми излизаха пъпки от тях, макар, че бяха много ниско дозирани.Приди цикъла ми беше на 26, 27дни, предполагам , че и сега ще е така.Питах защото бях срещала мнения на момичета при , които цикъла им доста закъснявал след спирането на хапчетата, но може би е фактор, че са ги пили с години.
*

crow

• 2670
Да, вероятно при някои момичета първите месеци след прием на хапчета, МЦ е малко по-нередовен, защото все още липсва овулация. След като организма се възстанови, нещата ще са както са били преди.
*
Здравеите момичета,пия Marvelon от 1 месец и днес е последния ден от паузата,но все още нямам цикъл.Моля ви ако на някои му се е случвало ,или има идея какво се случва да пише.Преди 2 дни имах само кафеникаво зацапване, което продължи само ден и половина-не вярвам това да е било цикъла.Исках да си пусна хормонални изследвания,но когато няма цикъл ,няма как.Моля ви отговорете ми :(
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Здравей, хормонални изследвания не можеш да си пуснеш сега. Те се правят след най-малко 1 месец без противозачатъчни. Иначе няма да покажат реална картина на състоянието ти.
Консултирай се с гинеколога, който ти е предписал противозачатъчните. По принцип е нормално кръвотечението да е по-оскъдно. Аз бих направила и тест за бременност.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde