0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пролетни инсеминации - март-април 2010
« Отговор #280 -: Април 16, 2010, 10:50:07 am »
Здравейте момичета!
Последния ми цикъл беше на 19.03.2010, на 05.04.2010. ми беше инсеминацията дали е време да си направя кръвен тест за бременост.По принцип 14 дена след инсеминацията се пада ж понеделник 19.04. Ако го направя днес дали ще отчете ако има бременност?Ккаво ще кажете по въпроса или да изчакам ? Цикъла още не ми е дошъл.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #281 -: Април 16, 2010, 11:25:23 am »
Здравейте момичета!
Последния ми цикъл беше на 19.03.2010, на 05.04.2010. ми беше инсеминацията дали е време да си направя кръвен тест за бременост.По принцип 14 дена след инсеминацията се пада ж понеделник 19.04. Ако го направя днес дали ще отчете ако има бременност?Ккаво ще кажете по въпроса или да изчакам ? Цикъла още не ми е дошъл.
Кръвен тест ще покажи дали има бременност. Не е рано за кръвен :) Успех !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #282 -: Април 16, 2010, 15:39:28 pm »
Кръвния тест показа 0.11, дали не го направих рано или просто не съм бремена този месец ОТНОВО!В понеделник ми е 14 ден след инсеминацията дали може да стане чудо?

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #283 -: Април 16, 2010, 16:00:30 pm »
Кръвния тест показа 0.11, дали не го направих рано или просто не съм бремена този месец ОТНОВО!В понеделник ми е 14 ден след инсеминацията дали може да стане чудо?
Съжалявам :( Според мен няма как да стане чудо. Освен, ако не се надяваме лабораторията да е сгрешила :(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #284 -: Април 17, 2010, 11:44:03 am »
здравейте,някои правил ли е инсе чрез замразяване на материал.
*
« Отговор #285 -: Април 18, 2010, 08:14:10 am »
и аз да се разпиша към неуспелите и този месец. на 12.04 направихме второ инсе, на 15.04 фоликулите не се бяха спукали, пуснахме хормони същия ден и док като видя резултатите каза че този месец няма да стане. ако и следващия път не се спукат отиване на инвитро.
успех на всички които чакат и се надяват :)
« Отговор #286 -: Април 18, 2010, 11:51:02 am »
Здравейте!
Температурата пак ми се покачи на 37.1 беше спаднала за 3-4 дена на 36.9, как мога да си обясня това утре ми е 14 ден от инсето.Какво бихте  казали?

« Отговор #287 -: Април 18, 2010, 12:08:01 pm »
Успех мила дано утре чуеш "Честито бременна сте" чакам утре да пишеш
« Отговор #288 -: Април 18, 2010, 12:26:58 pm »
Въпроса е че преди 2 дена кръвния тест показа отрицателен резултат, абе вече тотално се обарках, като ми спадна температурата и теста като показа отрицателен си мислех че ми идва, но сега температурата пак се покачи, дали не съм избързала с кръвния тест?

« Отговор #289 -: Април 18, 2010, 12:33:02 pm »
За избързване не мисля че става въпрос 11 ден си е добре за кръвен (така разбрах аз,че е бил на 11 ден.),евентуално ако е лабораторна грешка,което си е варянт  :wink:,температурата се влияе и от лекарствата,ако имаш утрогестан например,най добре утре направи още един тест кръвен и ще разбереш,не се тормози така.Успех миличка  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #290 -: Април 18, 2010, 13:04:58 pm »
Здравейте,момичета.
Аз пък си мисля че кръвен тест за инсеминация на 11 ден си е малко рано.
моите тестове ги правихме на 14 ден.Все пак не знаем кога е станало оплождането, по принцип след оплождане по нормален начин имплантацията може да е по късно.Докато няма цикъл, надежда има.Успех мила!
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #291 -: Април 18, 2010, 14:24:55 pm »
Благодаря ви за подкрепата.
Като толкова много го искаме това бебе за какви ли не дребни неща се хващаме.Но винаги има надежда за всички.Ще изчакам още няколко дена и ще правя тест.

*
« Отговор #292 -: Април 18, 2010, 15:13:06 pm »
здравейте,някои правил ли е инсе чрез замразяване на материал.
Какво имаш предвид? Не ти се разбира точно питането? Ако питаш дали някой е правил инсе със замразен материал - сперма от съпруга или от донор - да, аз съм правила и то не веднъж? Ако имаш въпроси - питай!

*
« Отговор #293 -: Април 19, 2010, 09:17:34 am »
Здравей Душка,на мен ми предстои тази процедура чрез замразяване на материал от съпруга,но се колебая не знам колко е надеждна.Трябва да замразябаме докато се набере необходимото количество и след това да правим инсето.Въпроса ми е има ли успели след такава процедура.Благодаря прадваритално.
« Отговор #294 -: Април 19, 2010, 09:24:22 am »
Зузи не е ли по добре инвитро да се направи във този варянт?Aз не съм правила ,ама нещо не ми се струва много надежно инсе,но въпреки всички ти желая да постигнете успех от първия път  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #295 -: Април 20, 2010, 09:11:54 am »
 ние също пробвахме със замразен материал. не стана, но се оказа, че причината е в мен.
има шанс и то голям. докторката ми обясни, че при инсеминация "преработват" спермата, при замразяване преработването е още по-голямо, защото не всички спрематозоиди стават за замразяване, т.е. замразяват само най-качествените. това по-скоро увеличава шанса. успех.
« Отговор #296 -: Април 20, 2010, 15:18:04 pm »
Момичета дойде ми за жалост.Сега започваме подготовката за втората инсеминация.Дано този път се получи.Ще докладвам като има развитие.Някой им ли сега да почва инсе при Александров?
Успех на всички и само положителни тестове, стига с тези мъки вече.

*
« Отговор #297 -: Април 20, 2010, 17:33:12 pm »
Zyzi, във вашия случай, количеството ли е малко? Други проблеми имате ли? Аз съм правила няколко инсеменации и с пресен и със замразен материал. Факт е, че забременях на третата инсеменация и то със замразена сперма. Беше ми обяснено, че най-добрите сперматозоиди преживяват замразяване и размразяване. Успех ти желая!

*
« Отговор #298 -: Април 21, 2010, 15:33:14 pm »
Благодаря за отговорите момичета.Пожелавам ви успех.
*
« Отговор #299 -: Април 22, 2010, 09:40:57 am »
Здравейте и от мен. За съжаление и моята втора инсеминация приключи с неуспех. Бях стимулирана с клостилбегит и направих 5 фоликула, в последствие 1 отпадна и останаха 4. Инсето беше на спукани фоликули. После слагах утрогестан 2 пъти по 2. Имах закъснение 3-4 дни и накрая зацапване. След разговор с д-р Владимиров спрях лекарството и си ми дойде. Този път имах много силни болки в яйчниците.
От вчера започнахме нов тур и пия пак клостилбегит. Вие знаете на какво се надяваме.
Но искам да ви питам дали и вие сте имали такива болки в яйчниците?
Имам и друго притеснение. Биха ми прегнил миналия път и инсето беше не на следващия, а на по-следващия ден, тоест на втория след прегнила. Не се ли изпуска момента така? Зная че не сме лекари, ама това ме гложди от доста време. Когато правих за 1-ви път инсе при друг лекар, инсеминацията беше точно 24 часа след биенето на прегнила и фоликулите се бяха спукали.  :ask: :ask: :ask:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.