0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пролетни инсеминации - март-април 2010
« Отговор #220 -: Април 01, 2010, 11:44:06 am »
Nadine, честно казано и на мен ми се иска вече да си почина... А трябва да направя още една инсеминация  :(. Добре си го решила, в един момент всичко идва в повече  :(.

Весели празници и от мен!
« Отговор #221 -: Април 01, 2010, 12:35:58 pm »
Надин, щом имаш нужда вземи си време и след това с нови сили напред  :)
Рокси, дано да са симптоми на бременност  :?

« Отговор #222 -: Април 03, 2010, 12:34:27 pm »
Здравейте момичета на 17 март беше моята инсеминация на естествен цикъл, днес ми е 17 ден и още не ми  е дошло. На 14 тия ден правих тест престо и беше отрицателен. Чудя се докога да пия дуфастона , че не разбрах. Ако не съм бременна ще ми дойде ли въпреки че го пия?
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #223 -: Април 03, 2010, 22:51:01 pm »
Здравейте момичета на 17 март беше моята инсеминация на естествен цикъл, днес ми е 17 ден и още не ми  е дошло. На 14 тия ден правих тест престо и беше отрицателен. Чудя се докога да пия дуфастона , че не разбрах. Ако не съм бременна ще ми дойде ли въпреки че го пия?
Ако не си бременна ще ти дойде въпреки дуфастона,но със закъснение до 7-8 дена,доколкото съм чела.По-добре не го спирай засега.Направи още един тест със сутрешна урина.Дано имаш + :crossfingers:
« Отговор #224 -: Април 04, 2010, 08:31:50 am »
Ако не си бременна ще ти дойде въпреки дуфастона,но със закъснение до 7-8 дена,доколкото съм чела.По-добре не го спирай засега.Направи още един тест със сутрешна урина.Дано имаш + :crossfingers:
На мен никога не ми е закъснявал цикъла въпреки,че пия дуфастон 2х1.При последното инсе дори ми дойде 2 дни по-рано.
« Отговор #225 -: Април 04, 2010, 10:34:24 am »
Благодаря ви за отговора. Снощи получих малко зацапване, тази сутрин също малко тъмнокафяво. Гърдите са ми меки и затова си мисля , че може би ще ми дойде. Ща продължавам с лекарствата, тест ще направя утре или вдругиден ако не ми дойде дотогава. Това ми е първа инсеминация и наистина вложих доста надежди както всички.
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
Инсеминация
« Отговор #226 -: Април 04, 2010, 12:07:10 pm »
Христос Воскресе!!!
Пожелавам на всички много здраве и сбъдване на всички мечти!!!
Накратко за мен в понеделник ми предстой инсеминация при д-р Александров.Биха ми прегнила в събота на обяд, а инсеминацията е в понеделник т.е. утре. За първи път ми е и ме притеснява дали няма да се спука фоликула по рано и да изтървем момента.Вие какво ще ми кажете?Има ли място за притеснение според вас?

*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #227 -: Април 04, 2010, 20:06:07 pm »
Христос Воскресе! :balk_45:
От сърце желая на всички Господ да е с вас и да се сбъдне най-голямата ви мечта!

Chuspito,истината е че няма как да предвидиш нещата.При моята първа инсеминация фоликула се спука няколко часа след Прегнила(почти съм сигурна,защото го усещам),а при втората не се бяха спукали при инсето и даже бихме още малко Прегнил.Всичко е на късмет,а дали се е спукал или не НЕнамалява шанса.Иначе на теория казват,че фоликулите се пукат м-у 24 и 72 час след Прегнила,а яйцеклетката живее 12-24 часа.Смятай ако искаш,но зачеването не е математика :wink: Късмет ти желая :D
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #228 -: Април 05, 2010, 14:23:02 pm »
Курабийка, очакваме хубава новина от теб :) Надявам се да се включищ с такава  :goodluck: :crossfingers:

Весели празници на всички и дано скоро всички се похвалим :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #229 -: Април 06, 2010, 12:51:52 pm »
днес бях на преглед, имам само 1 фоликул въпреки че пих клостилбегит. но да се надяваме че и сам война е войн и ще се развие добре за да направим инсеминацията другата седмица.
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #230 -: Април 06, 2010, 19:10:29 pm »
Аз днес направих кръвен тест и е отрицателен.Чувствам се добре и стягам багаж за почивка.Не съм много разочарована,защото този път не вложих толкова емоции и надежди.Няма да мога да пиша скоро затова се надявам като се върна да намеря много добри новини тук! Пожелавам успех и късмет на всички ви! :balk_177: :balk_602:
« Отговор #231 -: Април 06, 2010, 19:21:02 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #232 -: Април 06, 2010, 19:24:34 pm »
Аз днес направих кръвен тест и е отрицателен.

Рени, не е ли раничко за тест?
*

crow

• 2670
« Отговор #233 -: Април 06, 2010, 20:08:41 pm »
Рени, съжалвам мила ... Но се радвам, че не си отчаяна и съм убедена, че бебето ще стане някъде ... на едно хубаво, романтично пътешествие :) После ще има да се чудите къде точно е заченато :) Но това да му е проблема на "интернационалното бебе" :)
Лек път и се надявам да се включваш от време на време. Не зная точно колко време ще отсъстваш, но те чакам с чанта с хубави новини :)

Барбарончо, ако не се лъжа днес е 12 ден след ИНСЕ на Курабийката ... То я вземи и ти вече ни зарадвай с един хубав, ранен тест  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Април 06, 2010, 20:10:39 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #234 -: Април 06, 2010, 20:15:00 pm »
Барбарончо, ако не се лъжа днес е 12 ден след ИНСЕ на Курабийката ... То я вземи и ти вече ни зарадвай с един хубав, ранен тест  :lol: :lol: :lol:
Ами като не мога да броя  :oops:
Абе - бързо ми мина времето просто  :lol:
ААААААА, за моето тестче ще почакаме дружно още малко! Ама то нали се знае бре  :lol: +++++++
« Отговор #235 -: Април 08, 2010, 11:41:26 am »
Здравейте момичета!
Мина и моята инсеминация в понеделник 5.04 при Александров.Дано да е успешн.Фоликула се беше спукал и док каза ,че това е добре и силно се надява да стане, матката била добре абе средата за зачеване била супер.Искам да ви попитам имам болки ниско долу , леко ме болят гърдите, а болката си я чувствам неперекъснато.Днес е четвърти ден след инсето нормално ли е ? Стимулирана съм с Гонал, тъй като при мен проблема е липсата на овулация, док не  ми изписа утрогестан или дуфастон.

*

crow

• 2670
« Отговор #236 -: Април 08, 2010, 11:53:30 am »
сhuspito , след ИНСЕ д-р Александров не изписва Утрогестан или Дуфастон, защото яйчниците си функционират нормално, а матката е с добра лигавица.
Относно болките в корема и гърдите - предполагам, че сега започваш да търсиш симптоми на бременност, но е твърде рано за такива, затова според мен е по-добре да не се вглеждаш прекалено много в тялото си. Подобни симптоми аз поне имам винаги след овулация. При теб липсва таква на нормален цикъл и вероятно затова сега това усещане е ново за теб.
 Желая ти успех и дано след две седмици се похвалиш :)
« Отговор #237 -: Април 08, 2010, 12:02:17 pm »
сhuspito  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:за  :bfp: preggo. Аз досега не съм стимулирана и не съм имала болки след инсе. Всъщност сега на следващия ден след инсето както си миех съдове на мивката изведнъж усетих остра режеща болка долу ниско в корема, но премина за няколко секунди и повече не се появи.Нямам и болки в гърдите - поне засега, но при предешната бременност усещах много силно напрежение и чувствителност още преди да направя теста.
« Отговор #238 -: Април 08, 2010, 15:26:33 pm »
Благодаря ви за отговорите момичета.Наистина май търся симтоми на бременост, но какво да се прави имам такива големи надежди, с такова нетарпение го чакаме това бебоче, че направо се побърках.Дано при всички всичко да е наред и само положителни тестове да има.

*

crow

• 2670
« Отговор #239 -: Април 08, 2010, 15:36:08 pm »
но какво да се прави имам такива големи надежди, с такова нетарпение го чакаме това бебоче, че направо се побърках.
За жалост всички сме така  :(