0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пролетни инсеминации - март-април 2010
« Отговор #160 -: Март 21, 2010, 10:53:03 am »
Лидия, Зай:grouphug: Края на тази седмица ще се запиша официално при вас :-(, да си стискаме палци за следващия месец
Курабийке, късмет, дано Пурегонът да се окаже твоя стимулант
И много пурвопролетни успехи за Рокси утре!
Надеж, резултаттттттт!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #161 -: Март 21, 2010, 12:31:03 pm »
Лидия, Зай:grouphug: Края на тази седмица ще се запиша официално при вас :-(, да си стискаме палци за следващия месец.
Не съм съгласна, нека поне има и успели та да вдъхнат кураж на останалите.
Зай, съжалявам,че се присъединяваш към мен, но ще изгрее слънцето и за нас  :bighug:
Надеж чакаме + резултат и от теб!
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #162 -: Март 21, 2010, 21:35:31 pm »
Здравейте момичета :D Аз да се отчета:днес бях на преглед,имам си 3 фоликулчета(док.не е много щастлив). Знам размера на два от тях-16 и 17мм,и третия горе-долу е толкова.Това мен много ме радва,защото шанса ми е по-голям,обаче имам някои притеснения.Най-вече защо док.категорично отказа да ми бие 10000ед.Прегнил,а настоява за 5000?Предния път бяха 10000 и имах 2 фоликула,от които по-малкия не се спука.Чудя се сега какво ще стане от по-малко единици :? Питах сестрата и тя ми обясни че Прегнила не бил за спукване,а за доузряване на яйцеклетката .А също и че понеже били повече ф-ли организма сам си образувал достатъчно от това вещество,което съдържа Прегнила.И има опастност да се "подуя"ако ми бият повече?!?Как ви се струват тези обяснения??На мен не ми е хич ясно.Аз лично си помислих ,че док.не иска да ми даде повече,за да не се спукат всичките ф.,защото той не е фен на многоплодната бременност.Някои ако има мнение ,моля да го сподели! osi_10
*
« Отговор #163 -: Март 22, 2010, 10:24:00 am »
kurabiika, защо толкова се притесняваш че са ти сложили по малко количество Прегнил. док, би трябвало да знае какво прави. не мисли за това а за положителния резултат който трябва да дойде. успех на теб и на всички тук.

аз да попитам след като спрях Утрогестана след колко време трябва да си направя тест? те ми казаха ама з бях толкова ошашавена (за първи път ми е) и не си спомням, нещо ми се върти в главата 7 дни :ask:
« Отговор #164 -: Март 22, 2010, 12:45:57 pm »
Здравейте мили момичета!Искам и аз да се включа вьв вашата темичка.Моята инсеминация беше на 11-ти,на ЕЦ.Имах си едно фоликулче и ако нещата се получат,ще е истинско щастие:))Честно казано незнам дали имам някакви симптоми,а и по добре да не си вьобразявам някакви неща.....Ще си направя тестче в петьк и дано да е ++++++++++,за да вдьхна кураж на всички ви.Успех :grouphug: :bfp:
*
« Отговор #165 -: Март 22, 2010, 14:55:56 pm »
 :goodluck:
и на мен тогава ми излиза време за резултат от втората, но шансът е много малък при мен.

Дано ти повлечеш крак и не се задържиш дълго тук :-0
« Отговор #166 -: Март 22, 2010, 16:33:09 pm »
аз да попитам след като спрях Утрогестана след колко време трябва да си направя тест? те ми казаха ама з бях толкова ошашавена (за първи път ми е) и не си спомням, нещо ми се върти в главата 7 дни :ask:
echy, защо си спряла Утрогестана преди да направиш тест? Аз знам, че се спира, само ако тестът е отрицателен, иначе ако е положителен докторът преценява кога да се спре.
kurabiika, и на мен ми бяха изписали 5000 единици Прегнил този път, но не съм питала защо. Не се притеснявай.
Nadine, ven4eto, късмет!!!

Моята втора инсеминация мина днес  :D. И трите фоликула се бяха спукали, лигавицата - 9 мм. Д-р Димитрова беше много доволна, но аз нямам особени надежди... Тя ми каза, че всичко е било навреме, но аз си мисля, че закъсняхме... Както и да е. Април месец отново.

Зай, виждам че се навърташ наоколо  :D, какво стана, дойде ли ти?
« Последна редакция: Март 22, 2010, 16:41:35 pm от Roxy »
« Отговор #167 -: Март 22, 2010, 17:13:35 pm »
не губи надежда Nadine :bighug: :balk_602:
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #168 -: Март 22, 2010, 20:24:07 pm »
Рокси,започвам да стискам палци :D,радвам сте че инсето е минало успешно,а защо си мислиш,че се закъснели?(извинявай ако нещо не съм допрочела)
Ven4eto добре дошла при нас и много да не се задържаш,както се казва :wink:
Надин-историята помни всякакви случаи,а и ако надникнеш в други теми и сега ще видиш ,колко често се случват неочаквани неща,така че,шанс има винаги
Echy,притеснявам се,защото предния път с повече единици,задържах фоликул и стана на киста.А и много ми се иска да се спукат всички,за да има по-голям шанс.Но така или иначе каквото ще става,ще става и нямам избор.
Надеж,губиш ми се...дано да ни изненадаш приятно,мирише ми на...
*
« Отговор #169 -: Март 22, 2010, 20:36:42 pm »
Kurabiika, и аз много искам това мълчание да е за добро,  :crossfingers:
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #170 -: Март 22, 2010, 23:13:32 pm »
Моят втори опит приключи неуспешно. Днес ми дойде.
Утре е дългоочакваният час при Стаменов, да видим той какво ще каже.

Стискам палци на всички чакащи резултат и подготвящи се за инсе.
Аз малко се поуморих, ще почина този месец...
« Отговор #171 -: Март 23, 2010, 10:24:31 am »
Здравейте,сладуранки!Благодаря на всички ви,че не спирате да ми стискате палци,останаха само 2дни до теста.....
azalea -миличка,много съжелявам....недей да се тормозиш много,почини си,а после с нови сили продължавай напред,а може и д-ра да излезе с ново по добро решение за теб.Всички сме с теб!
Nadine, Roxy,kurabiika,-Успех!
« Отговор #172 -: Март 23, 2010, 11:45:56 am »
Здравейте, момичета,
много сте мили  :grouphug2:
Утре вечер ще ви кажа какъв е резултата при мен  :?

Съжалявам за неуспелите този месец..., но дано това са последните отрицателни тестове, които виждате  :crossfingers: :goodluck:

*
« Отговор #173 -: Март 23, 2010, 15:43:35 pm »
Ох, така бързо отворих, като видях, че Надеж е писала!
Стискам ти всичките си палци и други пръсти! Успех!!!!!
« Отговор #174 -: Март 23, 2010, 16:14:49 pm »
Благодаря ти, Надинка  :bighug:

« Отговор #175 -: Март 23, 2010, 16:29:50 pm »
Рокси,започвам да стискам палци :D,радвам сте че инсето е минало успешно,а защо си мислиш,че се закъснели?(извинявай ако нещо не съм допрочела)
Ами имам чувството, че усетих болка в събота, което до понеделник си е повече от 24ч. и затова си мисля, че закъсняхме. Но пък д-р Димитрова каза, че лигавицата била с форма (нещо от рода на "триизмерна", но не съм много сигурна, че така е правилно), която показвала, че овулацията е настъпила скоро, което не ме успокоява, защото вътрешното ми усещане е, че резултатът ще е нулев. А то много рядко ме лъже...  :?

Надеж, ти защо така ще ни държиш под напрежение до утре вечер? Ние тази нощ будни ли да стоим от любопитство  :lol:?
« Отговор #176 -: Март 23, 2010, 16:57:33 pm »
Стискам палци на чакащите! За отпадналите този месец стискам за другия!
Аз отпадам от пролетните инсеминации, но понеже това е първата тема, в която се включих се чувствам длъжна да обясня защо:)

След като и аз и мъжката част сме с "отлични резултати" съвсем естествено беше да пробваме инсеминация. Първата - неуспешна. На следващия месец - ниско ниво на естрадиол, т.е. не се стигна до инсеминация. Аз реших един, два месеца изобщо да не се занимавам, но по съвет на моя приятелка отидох и до друг лекар за второ мнение. Той съвсем разбираемо пожела да направи изследвания в тяхната лаборатория - и те много добри, направих си и ЦС - и тя показва , че всичко е наред. Вчера си взимам и хормоните - и се оказа, че нивото на TSH, чиято норма е 4 при мен е 11 !!!!  Спомням си как питах моята д-ка дали не трябва да изследваме щетовидна жлеза (бях прочела из форумите) и тя съвсем категорично отхвърли вероятността да ми има нещо с хормоните на жлезата ( и аз съвсем наивно си помислих, че се базира на някои от другите ми изследвания)

Както и да е, не е гаранция че ще забременея след като разреша проблема с щетовидната жлеза, но досега чета, че  проблемите на щетовидната жлеза са чести причинители на спонтанни аборти. Та засега забравям инсеминациите и се захващам с щетовидната жлеза при ендокринолог. От една страна се радвам, че стана така защото искренно се надявам, че в това се състои проблема.

Успех на всички!!!
« Отговор #177 -: Март 23, 2010, 17:02:42 pm »
dinamilo, успех ти желая и дано бързо вкараш хормона в норма  :goodluck:
Рокси, а мен питаш ли ме...  :lol: :lol:

*
« Отговор #178 -: Март 24, 2010, 08:16:46 am »
"echy, защо си спряла Утрогестана преди да направиш тест? Аз знам, че се спира, само ако тестът е отрицателен, иначе ако е положителен докторът преценява кога да се спре."

Рокси, д-р Димитрова ми каза да си слагам Утрогестана 14 дни 2х2 и след това да изчакам няколко дни(които не си спомням колко бяха) и ако не ми дойде да си направя тест. но вече това е без значение защото сутринта ми зацапа, дано следващия месец е нашия.

успех на всички!
« Отговор #179 -: Март 24, 2010, 09:56:12 am »
Рокси, д-р Димитрова ми каза да си слагам Утрогестана 14 дни 2х2 и след това да изчакам няколко дни(които не си спомням колко бяха) и ако не ми дойде да си направя тест. но вече това е без значение защото сутринта ми зацапа, дано следващия месец е нашия.
Ясно. На мен нищо не ми каза, просто да го слагам 2х2. И понеже при ИКСИ-то д-р Владимиров ми беше казал да го слагам, докато не направя тест и затова ми стана интересно. На теб успех следващия път!