0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пролетни инсеминации - март-април 2010
« Отговор #140 -: Март 18, 2010, 15:41:01 pm »
На мен от вчера се опитва да ми дойде, само отрицателни тестове. Учудващо, че за пръв път откак си следя цикъла изкарах 14 дневна ЛФ. Заминавам и в командировка и вероятно ще изпусна следващия цикъл.
Зай, аз преди първата инсеминация отидох на 6 ден от цикъла, понеже на 2-3 бях болна, после дойдоха събота и неделя... Д-р Владимиров, каза че е късно за стимулация, защото фоликулът е вече оформен, но аз настоях да пробваме без Клостил, за да не губя време. Мисълта ми беше, че дори да не успееш на 2-3 ден, може на 4-5 да отидеш. Тогава няма как да пуснеш хормони, но аз като гледам този път си отидох на време, но пак нямах никакви хормони назначени...

Иначе имам 3 фоликула - 14, 15 и 20 мм, лигавица 7 мм. Инсеминация в понеделник  :D. Това е, дано да издържат фоликулчетата до тогава. Д-р Димитрова каза, че лигавицата е малко тънка, но до понеделник имало време и щяла да нарастне. Дано!

Надин,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #141 -: Март 18, 2010, 15:44:29 pm »
Надеж, ти кой ден след инсеминацията си?

Аз седя и се вманиачавам вече, час по час си натискам гърдите да видя дали още са напрегнати, луда работа.

Надин, Роски, Курабийка, Лидия (дано не пропускам някой)- стиснати палци!

Рокси, мен няма да ме има цяла седмица, не знам даже кой ден ще стане, понеже не ще да ми идва... Иначе без стимулация може, да. На мен също не са ми пускали хормони.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #142 -: Март 18, 2010, 15:47:03 pm »
Браво на теб, Рокси, добра бройка, хайде дано първа пролет 22.03 ти донесе късмет  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17

Зай, днес ми е 13-ти, гърдите ме болят определено... , корема ми е подут като пред цикъл и смятам събота да препишкам един "пиклив" тест и ще докладвам  :lol:

« Отговор #143 -: Март 18, 2010, 15:51:43 pm »
Зай, дано пък тестовете не са верни.
Надеж, стискам палци, аз петък, събота и неделя ще пътувам, няма да имам нет, но се надявам като се прибера в неделя привечер, да прочета добри новини  :D.
*
« Отговор #144 -: Март 18, 2010, 15:58:53 pm »
Надежко, Надин, Зай, Рокси, стискам ви палци милички! :)
« Последна редакция: Март 18, 2010, 16:28:55 pm от Раши »

*

Zai

• 955
« Отговор #145 -: Март 18, 2010, 16:26:44 pm »
Зай, днес ми е 13-ти, гърдите ме болят определено... , корема ми е подут като пред цикъл и смятам събота да препишкам един "пиклив" тест и ще докладвам  :lol:

Ооо, да ти имам търпението. :D Аз ги давам на конвейр от 8 ден след инсето. :D

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #146 -: Март 18, 2010, 16:29:04 pm »
Ами да ти кажа, страх ме е да видя отр. тест по-рано и предпочитам да съм сигурна че резултата е достоверен  :?

*

Zai

• 955
« Отговор #147 -: Март 18, 2010, 16:30:49 pm »
Ами да ти кажа, страх ме е да видя отр. тест по-рано и предпочитам да съм сигурна че резултата е достоверен  :?

Може да не е отрицателен. :wink: Стискам палци!

« Отговор #148 -: Март 18, 2010, 20:10:20 pm »
Браво на теб, Рокси, добра бройка, хайде дано първа пролет 22.03 ти донесе късмет  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17

И аз съм така с корема,но за гърдите не мога да кажа същото.Иначе днес ми е 13 ден,но не успях да купя тест днес,та вероятно утре или събота.
Рокси ,упех!
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #149 -: Март 18, 2010, 20:36:09 pm »
Стискам палци на всички в нашата темичка :crossfingers: :crossfingers:
Аз съм в стимулация с Пурегон,реших да пробвам пък ще видя до къде ще я докарам :balk_113:
« Отговор #150 -: Март 18, 2010, 20:45:38 pm »
лидия, много стиснати палци имаш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
курабийчица, успех и на теб  :crossfingers: :goodluck: :goodluck:

*
« Отговор #151 -: Март 18, 2010, 20:54:01 pm »
Мирише ми на щъркели в тази темичка, ама да видим  :wink:
 :crossfingers: yahoo_17 stork-boy
« Отговор #152 -: Март 19, 2010, 07:18:56 am »
Моят щъркел май се е загубил някъде  :( БТ прогресивно пада,вероятно ще има поправителен.Надявам се ако е така да го преживея леко.Аз загубих първото си дете няколко часа след като се роди и няма да се отчайвем сега ако опита е неуспешен.Ще живея с надеждата ,че ще успея!
*

Zai

• 955
« Отговор #153 -: Март 19, 2010, 09:47:55 am »
Лидия, много съжалявам за загубата ти. Надявам се на хубав резултат за теб в бъдеще.

Аз вече се моля да ми дойде, защото ще пътувам и направо се видях в чудо вече. Вчера се появиха 3-4 капки ясна кръв, рекох, че ми идва, ама не. Отрицателен уринен тест - поредния, не знам кой, сигурно поне 15-и. Днес - нищо, отпуснати гърди, няма кръв, леки болки като преди цикъл. Ако до няколко часа не ми дойде ще ходя в клиниката защото не мога така да пътувам.

*
« Отговор #154 -: Март 19, 2010, 10:03:34 am »

Ооо, да ти имам търпението. :D Аз ги давам на конвейр от 8 ден след инсето. :D

Добро слънчево утро на всички!
Зай, Надеж, то това вашето си е направо търпение за "маладец", аз досега директно да съм им дала половин литър кръв за изследване (и то при условие, че ми става лошо всеки път като си теглят) :-)
Зайче, не се притеснявай толкова от командировката, и аз бях така при този опит - успях да отида чак 5 ден от цикъла, Док обаче каза, че нямало проблеми, има и стимулация, която не почва от съвсем рано. А и без това накрая реши да е н ЕЦ (вероятно заради "остатъците от стимулация" с Фемара минлия месец).
Лидия, Курабийке, ще се справите!
Рокси, много късмет, и да докладваш!
*
« Отговор #155 -: Март 20, 2010, 14:55:01 pm »
Надеж, май днес беше денят. Силно се надявам да е положителен теста.  :crossfingers:
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #156 -: Март 20, 2010, 15:45:01 pm »
Надежжжж мила тискам силно палчетааа а ++++++++++++ ,хайде идвай да се отчиташ вече  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #157 -: Март 20, 2010, 17:23:13 pm »
Аз засега отпадам.Лелката пристигна днес с пълна сила.Вероятно ще пропусна следващия месец защото фоликула ще узрее точно по Великден и едва ли ще има тогава инсе.Но ще видим все пак какво ще каже док.
Късмет на всички очакващи двете чертички :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
*

Zai

• 955
« Отговор #158 -: Март 20, 2010, 17:27:07 pm »
Аз засега отпадам.Лелката пристигна днес с пълна сила.Вероятно ще пропусна следващия месец защото фоликула ще узрее точно по Великден и едва ли ще има тогава инсе.Но ще видим все пак какво ще каже док.
Късмет на всички очакващи двете чертички :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:

И аз съм така. Късмет на останалите.

*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #159 -: Март 20, 2010, 20:32:05 pm »
Lidia,Zai прегръщам ви :hug2: Следващия месец с нови сили,няма да се отказваме я!
Надеж стискам палци много силно и чакаме добри новини :goodluck: