0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пролетни инсеминации - март-април 2010
« Отговор #20 -: Март 05, 2010, 18:33:11 pm »
Надеж, късмет! И чакам да се похвалиш.  stork-boy stork-boy newsm04
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #21 -: Март 05, 2010, 19:10:12 pm »
Надеж, късмет! И чакам да се похвалиш.  stork-boy stork-boy newsm04
Хайде дано скоро и ти  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

« Отговор #22 -: Март 05, 2010, 20:25:12 pm »
Ето ме след инсе-то  :wink: - и двете фоликулчета се бяха спукали  :D ,много хубава ЦС, за лигавицата ми дадоха утрогестан, всичко мина без проблеми и много съм доволна.
Сега само спокойствие и силна храна  :lol: :lol:
Ето ме и мен-направихме инсето,но фоликула не се е спукал,а от снощи имам симптоми,който продължиха и днес.Докторката каза тази вечер повече контакти та да се пукне :D.Този път мина много по-леко-без болки,вероятно след  раждането матката се е понаместила :D. Аз ще пия дуфастон 2х1.:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:на всички!
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #23 -: Март 06, 2010, 12:24:25 pm »
Ето ме след инсе-то  :wink: - и двете фоликулчета се бяха спукали  :D ,много хубава ЦС, за лигавицата ми дадоха утрогестан, всичко мина без проблеми и много съм доволна.
Сега само спокойствие и силна храна  :lol: :lol:
Ето ме и мен-направихме инсето,но фоликула не се е спукал,а от снощи имам симптоми,който продължиха и днес.Докторката каза тази вечер повече контакти та да се пукне :D.Този път мина много по-леко-без болки,вероятно след  раждането матката се е понаместила :D. Аз ще пия дуфастон 2х1.:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:на всички!

Браво! Успех и стиснати палци!

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #24 -: Март 06, 2010, 12:30:26 pm »
Успех, Лидиа, дано снощи се е пукнало фоликулчето  :wink:
Зай, как си, миличка, имаш ли някакви болки?

*

Zai

• 955
« Отговор #25 -: Март 06, 2010, 13:03:58 pm »
Привет!

Добре съм. Вчера имах зацапване, днес вече съм ОК. Имам някакви усещания в ляво, където беше фоликула, но се опитвам да ги игнорирам, защото почвам вече да си фантазирам, че е станало оплождане, почвам да се пренадявам и после се разочаровам жестоко.

При вас как е? Имате ли някакви усещания след инсеминацията?
« Последна редакция: Март 06, 2010, 13:14:55 pm от Zai »

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #26 -: Март 06, 2010, 13:43:29 pm »
Здравейте момичета,
Прочетох темата и реших да се включа и да ви споделя какво се случва с мен и да поискам вашето мнение.
Направих първата си инси на 19.02 и на 21.02 повторихме процедурата на прясно спукан филикул, доктора ми предписа утрогестан 3x1 вагинално. Днес е деня в който по календар трябва да ми е МЦ, направих тест но е отрицателен. Много съм объркана дали е рано теста да покаже защо МЦ не идва като обикновенно е точен и т.н ще се радвам ако ми дадете съвет.Предварително благодаря! Желая успех на всички!
*
« Отговор #27 -: Март 06, 2010, 15:57:00 pm »
здравейте,
на вчера(05.03) направихме инсеминацията, изписаха ми утрогестан 2х2 влагалищно да почна да слагам от утре.
забравих да питам док дали може да правим секс, на вас какво ви казаха?
« Отговор #28 -: Март 06, 2010, 16:30:52 pm »
plamko, ако до понеделник не ти дойде МЦ (дано не ти идва) си направи кръвен. Дано да е ++ , успех  :D
echy, доколкото знам секса не е проблем, успех и на теб  :wink:

Момичета на вас какво количество сперматозоиди ви сложиха?
Има ли някоя със замразен материал?

*
« Отговор #29 -: Март 06, 2010, 16:33:49 pm »
Здравейте момичета,
Прочетох темата и реших да се включа и да ви споделя какво се случва с мен и да поискам вашето мнение.
Направих първата си инси на 19.02 и на 21.02 повторихме процедурата на прясно спукан филикул, доктора ми предписа утрогестан 3x1 вагинално. Днес е деня в който по календар трябва да ми е МЦ, направих тест но е отрицателен. Много съм объркана дали е рано теста да покаже защо МЦ не идва като обикновенно е точен и т.н ще се радвам ако ми дадете съвет.Предварително благодаря! Желая успех на всички!
Пламко, нормално е да ти закъснее от утроестана. До 7 дни трябва да ти дойде ако не си ++. Пожелавам ти да не дойде разбира се :) успех

« Отговор #30 -: Март 06, 2010, 16:54:33 pm »
На мен, при първата бременност, една седмица след датата за цикъла още ми показваше отрицателен тест за бременност.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #31 -: Март 06, 2010, 17:07:41 pm »
echy, секс можеш да правиш няма проблеми.
А, според вас да спирам ли утрогестана вече? Доктора ми каза да го слагам докато се установи дали има бременност.
« Отговор #32 -: Март 06, 2010, 17:11:48 pm »
Надеж , нямам представа какво количество ми сложиха. Сапруга ми даде материала след около 1 час ни ивикаха и ми го сложиха, даже не можах да видя колко имаше в спринцовката.
« Отговор #33 -: Март 06, 2010, 18:02:14 pm »
Вчера лаборантката донесе материала и инструментите за инсе,но изчакахме 5 мин.докторката докато дойде и имах възможност да видя - 2 кубика от спринцовката пълни с прозрачна бледорозова течност.Странен ми се видя цвета,но вероятно след обработка така изглежда.А като количество какъв е бил броя на сперматозоидете така и не разбрах.
*
« Отговор #34 -: Март 06, 2010, 18:26:17 pm »
Аз имам две инсеминации на естествен цикъл.
 Първата направихме с 140 млн. сперматозоиди на неспукан фоликул.
 Втората беше с 80 млн. сперматозоиди .
Сега се подготвям за трета инсеминация, но този път ще пия кломифен цитрат.
Ако и сега не стане минавам на ин-витро .
Наде, Пламко, Лидия Echy стиснала съм здраво палците и няма да ги пускам докато не видите  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :grouphug:.
*
« Отговор #35 -: Март 06, 2010, 18:31:10 pm »
echy, секс можеш да правиш няма проблеми.
А, според вас да спирам ли утрогестана вече? Доктора ми каза да го слагам докато се установи дали има бременност.
Плами, не спирай утрогестана докато не установи, че не си бременна т.е. докато не ти дойде го пий. УСПЕХ

« Отговор #36 -: Март 06, 2010, 18:55:14 pm »
Благодаря ви момичета! Ще ви пиша какво се случва.
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #37 -: Март 06, 2010, 19:14:40 pm »
Надеж,аз ще правя инсе със замразен материал този месец,живот и здраве.Имам спермограма на този замразен материал,но незнам колко ще останат живи при размразяването.Ако не забравя ще питам при инсето.А ти защо питаш?
Стискам палци на всички чакащи резултат и с предстоящи процедури!Доста сме се събрали и много се надявам този път да има ++ че миналата тема май нямаше,ако не бъркам де.
*

Zai

• 955
« Отговор #38 -: Март 06, 2010, 19:37:16 pm »
Аз рано се изказах - продължавам да имам зацапване.  :( Дано спре вече до утре.

« Отговор #39 -: Март 06, 2010, 20:27:32 pm »
Аз рано се изказах - продължавам да имам зацапване.  :( Дано спре вече до утре.
Зай, дано спре и всичко е наред  :wink:
Курабийка, питам защото аз правих със замразен материал и сп. бяха 13 000 000 и ембриоложката каза че това е много добро количество след размразяване. Просто исках да сравня при други момичета как е било  :?
Мелоди, успех и на теб, миличка и дано е последната процедура, коята ще правиш  :D :D