0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пролетни инсеминации - март-април 2010
« Отговор #60 -: Март 08, 2010, 12:20:18 pm »
Честит 8 март, момичета!

Plamko, чакай и стискай палци, не губи надежда до последно: то каквото е имало да става, вече е станало :-)
Zai, Надеж, Azalea - много палци и показалци! Дано ските в БГ да помагат, че моите в Австрия не свършиха работа :-) Но поне ми прочистиха главата, дето беше луднала от мисли предишната седмица.

Някой правил ли е ИНСИ на естествен цикъл? След австрийската неволя доки видя при мен някакъв голям фоликул, още докато бях в МЦ; това пък що за чудо е??? И каза, че няма да съм на стимулация този месец. Утре съм на преглед и ако хормоните са наред, ще пробваме ИНСИ пак; но то като не стана след стимулация, какво са шансовете при без???
« Отговор #61 -: Март 08, 2010, 12:25:03 pm »
Ечи, искаш да кажеш че от 5 дни имаш болки в ДЯ, така ли?? Ако е така обади се на док.. Иначе може да взимаш но-шпа за болките  :? Моето инсе също беше на 5-ти, но аз след пукането нямам други болки...
Зай, браво че зацапването е свършило  :D
Пламко, съжалявам че теста е –  :( , но докато не дойде МЦ има надежда  :D. Някой виждат + след 5-6 дни след закъснението, успех  :wink:
Аз отвреме на време имам придърпвания от ляво, ама на мен матката ми е по-вляво, та незнам какво е точно  :? Иначе гърдите ми ще се пръснат  8O, като съм легнала и стана усещам болка, това никога не е било. Предполагам че е от всички хормони с които се нагълтах през този период (и продължавам да пия)  :? Ама каквото такова- важен е резултата  :wink:
Надин, успех и да знаеш че и на ЕЦ също има успели :D

« Отговор #62 -: Март 08, 2010, 12:31:55 pm »
Надеж тези симптоми са добри дано да е ++.
Nadine аз съм на естествен цикъл. Аз мисля, че когато се образуват  добри филикули нчма значение дали е стимолирано или не. Успех
« Отговор #63 -: Март 08, 2010, 12:38:18 pm »
Ооо, Пламко, прекалено е рано за всякакви симптоми. Хич не се и вглеждам в тях, защото ги имам всеки месец  :? Просто споделих какво усещам...

*
« Отговор #64 -: Март 08, 2010, 12:42:34 pm »
Надеж, дано да е от ++ признаци :-) На мен лично хормоните така ми подействаха, че освен описаното от тебе, 3 седмици ходех като дрогирана, и сутрин и вечер ревях пред новините, щото има заметресения и глад (то аз съм си жалостива, ма чак толкоз)... Ужас в залата и в мъжото :oops: Но пък и имаше бонус - почти я докарах до чашка C  :lol:

А аз позчвам да си стискам палци утре проклетото фоликул да не се е обърнало на киста и да си има дружинка!
« Отговор #65 -: Март 08, 2010, 12:52:29 pm »
Надин, и аз съм станала една ревла  :lol: :lol: :lol:
А това че си я докарала до чашка С си е направо супер  :lol:  8)
Имаш палци и от мен всичко да е наред с фоликулчето  :wink:  :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #66 -: Март 08, 2010, 14:34:58 pm »
Надеж, мерси за съвета. незнам какво да очавам и затова си трая, а и болките не са много силни, но ги има на моменти. аз по принцип ходя при Владимиров но инсеминацията ми я прави Димитрова, предполагам че на Владимиров трябва да се обадя, но му нямам мобилния. ако някой го има ще помоля да ми го прати на лични.
*
« Отговор #67 -: Март 08, 2010, 17:22:22 pm »

Моята лигавица беше 11.2  :? - незнам колко трябва да бъде  :oops:

Наде моята лигавица и при двете инсета беше около 10,5 - 11 мм. Докторката каза че е много добре.
Така че това не го мисли.  :D Има къде да се хване ембриончето.
Успех миличка.
Аз този цикъл ще съм със стимулация - кломифен цитрат (клостилбегит ако не се лъжа).
Ще го взимам от трети до девети  ден по едно хапче.
 Искам да ви попитам при вас имаше ли странични ефекти ?

Моя приятелка го взима предния месец и каза че се чувствала адски изнервена и депресирана.  :? За щастие сега е бременна (5,6 седмица).  :D

Надин аз имам две инсеминации на естествен цикъл (без стимулация). За съжаление са неуспешни. Знам че без стимулация шанса е по-малък (почти същия както при естественото забременяване около 20% ако не се лъжа).
« Последна редакция: Март 08, 2010, 18:46:52 pm от Melody01 »
« Отговор #68 -: Март 08, 2010, 17:58:38 pm »
Мелоди, аз пих клостибегит 2х1 от 3 до 7 ден мин. месец и нямах никакви оплаквания. Дано и ти нямаш и всичко е наред  :D
Мерси, че сподели за лигавицата  :D

*
« Отговор #69 -: Март 08, 2010, 18:46:00 pm »
 :D Дано миличка, аз за всеки случай предупредих мъжо да е по-търпелив и отстъпчив. :wink:
Стискам палци на всички момичета в процедура.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :grouphug:
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #70 -: Март 08, 2010, 19:05:35 pm »
Аз чета в www.twoweekwait.com  Там много момичета описват подобни симптоми от кломид - най-вече плачливост.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #71 -: Март 08, 2010, 19:24:01 pm »
Честит празник ,мили дами!Бъдете винаги нежни ,добри, обичани и желани жени!И нека Бог ни дари с най-прекрасното - да бъдем истински жени и майки!

Nadine аз имам една успешна инсеминация от общо 3.Сега направихме 4 инсе отново на естествен цикъл.
« Отговор #72 -: Март 08, 2010, 22:38:05 pm »
Мелоди ,нямам на идея дали е от клостила( за пръв път го пия),но последните 2-3 дни съм поизнервена и  често меня настроенията.
*
« Отговор #73 -: Март 09, 2010, 13:21:01 pm »
на мен болките ми продължават и днес ходих при док. казаха ми че няма нищо притеснително за тях, болките ми идвали от фоликула който разпъва десния яйчник с размери 39/19мм. и питах не са ли се спукали фолукулите тя ми каза че те работели за левия и там всичко е ок и е настъпила овулация. но мен нещо ми се вижда странно в единия да има ову а в другия да растат кисти. оставам да си търпя болката и ако много ме заболи тогава да пия но-шпа или спазмалгон и това е. ще чакам. то друго няма какво да правя, но си мисля че и другия месец ще съм си тук.
*

Zai

• 955
« Отговор #74 -: Март 09, 2010, 13:30:48 pm »
echy, аз бих те посъветвала да те види Владимиров. 

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #75 -: Март 09, 2010, 13:48:39 pm »
echy, нека все пак наистина да те види Владимиров. Всяка от нас реагира различно на процедурите, за твое успокоение по-добре специалистите да си кажат! Късмет!
lidia7674, благодарско, хубаво е да се знае, че има надежда :-) Дано ти е успешен този път!

Дами, аз тъкмо се връщам от док, с 2 фоликула х 13 и 15 мм; но осте им е рано дори за хормони, ще ходя в етвъртък пак; дано да не пропусна този месец!
Много са дълги подробностите, но сериозно си мисля дали и как мога да сменя лекаря си. Записала съм си час при Владимиров, за 2-ро мнение, но е чак за края на юни. Как мислите, дали ако се обърна към друг лекар в същата клиника, в която съм в момента, ще ме приеме без резерви? 
*
« Отговор #76 -: Март 09, 2010, 14:41:27 pm »
Мелоди ,нямам на идея дали е от клостила( за пръв път го пия),но последните 2-3 дни съм поизнервена и  често меня настроенията.
Liubomira аз сега четох листовката на лек-тото и пише че наистина може да се наблюдават :плачливост, тревожност, леки форми на депресия.
Важното е обаче да успеем, всички мъки си струват момичета .
Дано един ден и ние да прегърнем нашите рожби.
Зай благодаря ти много за сайта. Попрегледах го има много интересни неща .
Echy късмет миличка !
« Последна редакция: Март 09, 2010, 14:43:18 pm от Melody01 »
« Отговор #77 -: Март 10, 2010, 09:24:44 am »
Относно клостилбегита и аз имах странични ефекти: замайване, отпадналост, плачливост и зрителни нарушения. Най-късно отшумяха зрителните нарушения - около месец, месец и половина след приема на последното хапче. Не са страшни тези странични ефекти, но наистина са доста неприятни. Според листовката се получават при предозиране.
Следващият месец и на мен ми предстои инсеминация и съм се ошашкала тотално. Проявих алергия към пурегона и докторът беше категоричен, че няма да го ползваме, така че пак ще пия клостилбегит. По-добре така отколкото да дам някоя яростна алергична реакция към пурегона и съответно този продукт да не ми свърши никаква работа. Иначе овулация си имам.
Така че се записвам в темичката и ще я следя с интерес.
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
*

Zai

• 955
« Отговор #78 -: Март 10, 2010, 10:53:25 am »
Успех, Magdalena78!

Аз имам пак някакви прибождания и придърпавния, но е твърде вероятно и да са плод на въображението ми. Гърдите ме болят, но това си е стандартно за 6 ден след ову.

Четох за жени с особен ъгъл на маточната шийка като мен. Инсеминациите са едно на ръка, че стават трудно, повече ме притеснява евентуален бъдещ ембриотрансфер с тоя 90 градусов ъгъл. Четох, че или закривяват катетъра или ги приспиват и захващат шийката и изправят ъгъла, защото от болката се отделя окситоцин. Абе изобщо крива работа. По-добре да вземе да става с инсеминация, викам аз. :D

« Отговор #79 -: Март 10, 2010, 12:03:37 pm »
да, и аз така искам - по-добре да стане с инсеминации :) и всичко да е наред
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)