0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пролетни инсеминации - март-април 2010
« Отговор #200 -: Март 25, 2010, 16:41:58 pm »
Надеж, честито и от мен!
Много щастие ти желая.
А сега - спокойствие, релакс и да се насладиш максимално на прекрасния момент!  :)
Още веднъж - честито! :)
« Отговор #201 -: Март 25, 2010, 18:00:29 pm »
Надеж честито и от мен!Желая ти лека и безпроблемна бременност на финала здраво и хубаво бебче!
« Отговор #202 -: Март 26, 2010, 20:31:52 pm »
Благодаря ви, момичета, сега още повече ще ми трябват палците ви  :)
Пожелавам ви много скоро всички да видите двете чертички  :wink:  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #203 -: Март 28, 2010, 10:24:06 am »
Хайде бе момичета, няма ли още някой да се похвали   :balk_103: :crossfingers: :crossfingers:

*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #204 -: Март 28, 2010, 18:10:27 pm »
Честит празник на всички именници!Да сте винаги свежи,уханни и разцъфтели като пролетни цветя!   :balk_101: :balk_5: :balk_14:

Аз да си разкажа как мина инсеминацията ми...
Беше насрочена за 25.03 в 10ч.Няма да пиша подробно,че е много дълго,ама като цяло много се изнервих накрая,защото ме връщаха 3 пъти и в края на краищата инсето беше в 15:30. Не че док.беше виновен-имаха някакви неочаквани проверки. Другото неприятно нещо беше, че нито един от 3те фоликула не се беше спукал(опасенията ми за 5000 ед,.Прегнил се потвърдиха). Поне намекнах за някакви мерки и ми сложиха още 5000ед. Катетъра влезе мн.трудно(за разлика от предния път?!). Питах специално колко са останали живи след размразяването сутринта-37мил.Имах болки на същия и следващия ден и се надявах да е от пукането на фоликулите. Ходих на преглед на втория ден след инсето да видим дали е така. За щастие добра новина-2спукани,1 задържан.
Дано имам някакъв шанс при това стечение на обстоятелствата. Предното ми инсе беше на спукан ф. Според доки са се спукали до 24 часа след инсето и много се надявам бойците да са издържали чакането.
Всичкое на късмет,сега ще чакам и не се навивам много,не го мисля,знам че шанса е малък,но пък го има.
Надеж,как вървят нещата при теб?

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #205 -: Март 28, 2010, 18:56:56 pm »
Рени, много късмет ти желая... Много се надявам да успееш. Всичко е протекло добре. Не се опитвай да си втълпиш разни неща за Прегнила или за това дали фоликулите се спукват преди или след инсеминацията. Всичко е в ръцете до някъде и на късмет и аз силно се надявам скоро да се похвалиш с благата вест !
Целувки, мила !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #206 -: Март 28, 2010, 22:40:18 pm »
Курабийка, стискам палци мила :crossfingers:
Не си пълни главата с разни тъмни мисли, остави хубавите неща да се случват, не им пречи ....Както казва Гарджето, всичко е минало добре, и освен това, вашите 37 млн.след размразяване са 6 пъти повече от нашите в нормално състояние.А си имала и два фоликула...Шансът е още по-голям.
Хайде сега само настроение и ще чакаме да се похвалиш.
Прегръдки и от мен :bighug:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #207 -: Март 29, 2010, 11:03:19 am »
Курабийка, радвам се че всичко е минало супер, хич няма за какво да се тревожиш - каквото е зависело от вас сте го направили, сега и с Божа помощ дано имаш положителен режултат  :)
При мен нищо ново - на 1.04 съм на преглед и се надявам да видим точка  :wink:
Стискайте ми палци  :)

*
« Отговор #208 -: Март 29, 2010, 15:04:32 pm »
Курабийка мисли положително,ще стискаме палци за хубави новини.
Надеж, чакаме отчет след срещата с точица:)

аз днес бях при док, каза че може да повторим инсето на този цикъл и ми изписа клостилбегит от утре и на 6.4 съм на преглед да видим как се развиват фоликулите.
« Отговор #209 -: Март 29, 2010, 15:57:43 pm »
echy, супер, успех ти желая  :D

« Отговор #210 -: Март 29, 2010, 18:56:48 pm »
Кубабийка, Надеж, echy стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:за хубави новини.Утре и аз съм при док на преглед.Ще видим какво ще каже и дали ще има инсе този месец.
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #211 -: Март 29, 2010, 20:03:52 pm »
Благодаря за подкрепата,много сте мили :hug2: То пък, за майтап, може и да стане,кой знае :wink:
Echy,успех и на теб yahoo_17
Наде,най-хубавата точица ще е твоята :D
Сиска,всичко е на късмет и милионите май нямат особено значение.А и вие правилно сте се насочили към вашата процедура и знам че ще имаш успех :crossfingers:
Гардже,гуш :bighug: още малко търпение
*
« Отговор #212 -: Март 30, 2010, 14:50:29 pm »
Здравейте момичета.Имам спешен въпрос към вас.Каква точно роля играе прегнила след трансфера.Извинявайте за тъпия въпрос но не знам какво да правя.Преди пункцията са ми поставени две дози наведнъж в деня на пункцията ми сложиха една доза а при трансфера ми казаха че съм много подута и няма да ми сложат.Но ми казаха четири дена след това тоест днеска ако все още ми е подут корема да не си бия.Ако е спаднал поне малко да сложа една трета а ако е повечко да бия половин доза.И сега съм в шах.Немога въобще да преценя колко съм подута и дали ще е грешка ако не си бия прегнил.
« Отговор #213 -: Март 31, 2010, 16:12:19 pm »
Аз отново съм в очакване на двете чертички :bfp:Вчера 11 ден отидох на преглед и се оказа,че фоликулът е пораснал 20 мм.Док каза и днес да отида на всяка цена да видим.Е, не го видяхме беше се спукал и направихме инсе.Малко раничко този път е назряла яйцеклетката-очудващо, но дано да е на късмет.
« Отговор #214 -: Март 31, 2010, 17:16:20 pm »
lidia7674, пожелавам ти успех!
Аз започвам да усещам как ще ми дойде...но, това е положението. Всичко е въпрос на много късмет. Ще дам отчет и за третата инсеминация, пък после ще видим накъде ще поема...
« Отговор #215 -: Март 31, 2010, 17:30:24 pm »
Roxy стискам палци,битката не е загубена докато не дойде лелката.Надеж повлече крак и има нужда от опашка.Нека се наредим след нея  :D :D :D .Успех!
« Отговор #216 -: Март 31, 2010, 18:25:17 pm »
Лидиа, Рокси, много късмет и успех момичета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
Задължени сте да ме следвате  :bighug:

*
« Отговор #217 -: Март 31, 2010, 19:04:21 pm »
lidia7674, успех! yahoo_17
Рокси, недей така! Кой ден ти е днес? Дано да се лъжеш  :crossfingers:
« Отговор #218 -: Март 31, 2010, 22:43:16 pm »
lidia7674, успех! yahoo_17
Рокси, недей така! Кой ден ти е днес? Дано да се лъжеш  :crossfingers:
Meme, днес ми е 23-ти ден от МЦ, идва ми на 28-30 дни. Толкова добре познавам тялото си...иска ми се както казваш ти да се лъжа, но пустото вътрешно усещане... :(. Омръзна ми от тия битки напоследък...
*
« Отговор #219 -: Април 01, 2010, 11:26:25 am »
Рокси, отлично те разбирам, за съжаление... Дано обаче това да е чудния път, в който грешиш!

Лидия, късмет, и много палци и показалци на всички!

Аз лично ще се скрия за известно време, ще пропусна този и може би и следващия месец, да се поуспокоя малко, пък после ще видим накъде...

Весели празници, момичета!