0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета,
Заповядайте в новата темичка и нека ни донесе само положителни тестчета
!

*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
Re: Пролетни инсеминации - март-април 2010
« Отговор #1 -: Март 05, 2010, 09:01:31 am »
Момичета, някоя от вас имала ли е кафяво зацапване след инсеминация?
« Последна редакция: Март 05, 2010, 09:04:21 am от Zai »

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #2 -: Март 05, 2010, 09:15:32 am »
Кой ден ти е, Зай? Понякога при имплантация има зацапване, което е след около 7-10 дни.
« Последна редакция: Март 05, 2010, 09:18:03 am от Надеж »

« Отговор #3 -: Март 05, 2010, 09:40:08 am »
Надеж, Зай, чакаме добрите новини от вас  :D.

Зай, както Надеж ти е казала, по принцип може да се получи зацапване при имплантация, но при теб е твърде рано, нали вчера беше инсето? В предната тема беше споменала, че е имало проблем с катетъра - да не би от това да е зацапването?

Meme, много мило, че си се сетила за мен :hug2:. Аз чакам да ми дойде, най-вероятно утре и в понеделник отивам до клиниката да видим какво е положението, т.е. ще има ли фоликул за инсеминация и този месец  :).
Май в другата тема беше споменала за бременните момичета в клиниката, но и тук да кажа, че и на мен ми вдъхна малко надежда  :D.
*

Zai

• 955
« Отговор #4 -: Март 05, 2010, 10:31:35 am »
Никаква имплантация не е, а резултат от 30 минутното ръчкане на Димитрова да ми сложи катетъра! Излезе лигавица колкото от хидрутобацията, че и отгоре!

Не исках да разправям точно какво е сатнало, за да не се ядосвам, но това днес присто довърши картинката. Държа ме 30 мин. разчекната на стола и накрая ми се ревеше от болка. Показа ми колко бил тънък катетъра, уж да ме успокоие, а целият беше в кръв. Добре, че извика Владимиров. Отне му точно 30 секунди да направи процедурата и не усетих нищо, ама нищо.

Ужасно съм ядосана и разстроена.
« Последна редакция: Март 05, 2010, 10:42:27 am от Zai »

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #5 -: Март 05, 2010, 11:08:18 am »
Зай  :bighug: (напълно изключих че вчера беше на инсе, сори) , иначе катетъра наистина е тънък, въпроса е как точно се поставя  :?
Спокойно, миличка, лошото е зад гърба ти  :hug2:
Рокси, хайде дано има фоликул и да започвате скоро  :goodluck: :crossfingers:

« Отговор #6 -: Март 05, 2010, 11:12:13 am »
Здравейте,момичета!И аз се присъединявам към вас.Днес ще бъде и моето инсе.Пожелавам на всички ни положителни тестове!
Zai и аз съм имала подобен проблем,имам обърната матка и трудничко поставят катетъра.Надявам се сега да мине безпроблемно.
« Отговор #7 -: Март 05, 2010, 11:16:11 am »
Зай, неприятна ситуация наистина  :?. Д-р Димитрова по принцип е много внимателна, моята инсеминация я направи много леко. Не искам да те успокоявам излишно, защото при такива случаи вероятността резултатът да е положителен е много малка, така че разбирам колко си ядосана  :(. И въпреки всичко, шанс винаги има.
« Последна редакция: Март 05, 2010, 11:17:50 am от Roxy »
*

Zai

• 955
« Отговор #8 -: Март 05, 2010, 11:17:56 am »
Благодаря за успокоителните думи. Стискам палци на всички ви.

Лидия, силно ли ти беше зацапването след инсето? Колко дни продължи?

Аз се стреснах сериозно сутринта като изпадна тази лигавица. Очевидно не е нещо нормално.

*

Zai

• 955
« Отговор #9 -: Март 05, 2010, 11:27:04 am »
Зай, неприятна ситуация наистина  :?. Д-р Димитрова по принцип е много внимателна, моята инсеминация я направи много леко. Не искам да те успокоявам излишно, защото при такива случаи вероятността резултатът да е положителен е много малка, така че разбирам колко си ядосана  :(. И въпреки всичко, шанс винаги има.

Да, знам какъв е шанса. Моят опит с нея обаче определено не е положителен. На хидротубацията направи същото, там отдадох болката на болезнената процедура. Когато сестрата почна да ми пръска вода на лицето също си помислих, че преиграва. Когато дойде и Владимиров да види какво става, вече леко се учудих. Вчера обаче вече ми дойде в повече.

Смяташ, че факта, че ми е разранила шийката и е изпаднала лигавица тотално обрича опита на неуспех?

« Отговор #10 -: Март 05, 2010, 11:30:18 am »
Зай, зацапването беше леко,непосредствено след инсето.До вечерта отшумя.Беше отдавна, но го помня,това беше успешното ми 3 инсе,доста болезнено за разлика от първите две.Тогава какво се случи не разбрах,но доста болки изтърпях,дори ми направиха но-шпа мускулно,лежах 1 час и това беше.
*
« Отговор #11 -: Март 05, 2010, 11:31:50 am »
Успех и тук, момичета! Отворили сте пролетната темичка, сега чакаме щъркелите да свият гнездо :wink:  yahoo_17 stork-boy
Зай, представям си колко ти е било неприятно, ама ето, заради това се е наложило Владимиров да те инсеминира. По принцип може да се получи зацапване в деня след инсето, особено в твоя случай. Д-р Димитрова много се старае и е много мила, но няма рутината и замаха на д-р Владимиров. По принцип май мъжете са по-добри гинеколози. Аз нямам нито едно инсе при Владимиров, мислех да помоля да ми направи последното, ама се отказах. Той наистина има много лека ръка, дано да ти е на късмет!
Лидиа, Надеж, чакаме отчета :)
Рокси, как няма да се сетя :) Аз силно вярвам в успеха ти, ще има фоликул, то се знае и дано е късметлийски!

*

Zai

• 955
« Отговор #12 -: Март 05, 2010, 11:35:11 am »
Зай, зацапването беше леко,непосредствено след инсето.До вечерта отшумя.Беше отдавна, но го помня,това беше успешното ми 3 инсе,доста болезнено за разлика от първите две.Тогава какво се случи не разбрах,но доста болки изтърпях,дори ми направиха но-шпа мускулно,лежах 1 час и това беше.

:D :D :D :D :D :D Това все пак ми дава малко надеждица, че не е съвсем обречен опита.

« Отговор #13 -: Март 05, 2010, 11:36:37 am »
Смяташ, че факта, че ми е разранила шийката и е изпаднала лигавица тотално обрича опита на неуспех?
Ами не - смятам, че намалява шанса, а не че тотално обрича опита на неуспех. При инвитро процедура това как ще протече и ще бъде направен самия трансфер, е от съществено значение за крайния резултат. Да, там нещата трябва да са направени много по-прецизно, но и при инсеминациите мисля, че играе роля.
Малко съм се изразила неразбираемо - имах предвид, че няма да ти казвам успокой се, защото знам, че не ти е спокойно. А какъв ще е крайния резултат никой не знае за сега, дано да е положителен  :D.
*

Zai

• 955
« Отговор #14 -: Март 05, 2010, 11:46:36 am »
Ами не - смятам, че намалява шанса, а не че тотално обрича опита на неуспех.
В такава посока си мисля и аз, но се опитвам да не губя съвсем надежда. Кофти ми е, но в момента няма какво особено да направя, освен да се надявам.

Благодаря за милите думи, общо взето от това имам нужда в момента.  :grouphug2:

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #15 -: Март 05, 2010, 15:16:07 pm »
Успех и от мен момичета.
Дано март месец ви е на късмет.
« Отговор #16 -: Март 05, 2010, 16:32:07 pm »
Ето ме след инсе-то  :wink: - и двете фоликулчета се бяха спукали  :D ,много хубава ЦС, за лигавицата ми дадоха утрогестан, всичко мина без проблеми и много съм доволна.
Сега само спокойствие и силна храна  :lol: :lol:

*

Zai

• 955
« Отговор #17 -: Март 05, 2010, 16:47:13 pm »
Ето ме след инсе-то  :wink: - и двете фоликулчета се бяха спукали  :D ,много хубава ЦС, за лигавицата ми дадоха утрогестан, всичко мина без проблеми и много съм доволна.

Успех и стинати палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #18 -: Март 05, 2010, 16:57:23 pm »

Успех и стинати палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Браво, Надеж  :D. Както и по-нагоре написах - чакаме добрите новини от вас със Зай.
« Отговор #19 -: Март 05, 2010, 17:09:41 pm »
Благодаря ви, момичета да ви се връща двойно  :bighug: