0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
събудих се с мисълта, че съм бременна
« Отговор #20 -: Май 07, 2006, 13:44:35 pm »
изпълних съвета ти и се почувствах......страхотно, а какво ли ще е кото видя  :bfp: момичета страшно много ми помагате .  :grouphug:
« Отговор #21 -: Май 07, 2006, 14:08:20 pm »
:lol: ще ги видиш, разбира се. Повтаряй си, че си бременна и си представяй двете чертички, докато се усмихваш. Чакаме блага вест!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #22 -: Май 08, 2006, 10:02:54 am »
Хей, Коки, аз ти предлагам да си намериш някакво развлечение и да не мислиш постоянно за предстоящия тест. Той най-вероятно ще бъде положителен - чувството да знаеш - не лъже! Но не пресилвай нещата, не бързай - търпение и спокойствие му е майката!
Стискам палци!
УСПЕХ!
*
« Отговор #23 -: Май 08, 2006, 10:48:35 am »
Честно да ви кажа изобщо спрях да мисля за теста, че такъв ПМС ме е погнал :cry: Ще почакам пък ще видим, все още имам надежда ама ми стана тъжничко.......
*
« Отговор #24 -: Май 08, 2006, 10:50:44 am »
Честно да ви кажа изобщо спрях да мисля за теста, че такъв ПМС ме е погнал :cry: Ще почакам пък ще видим, все още имам надежда ама ми стана тъжничко.......
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #25 -: Май 08, 2006, 10:57:25 am »
Ех, миличка...изчакай още мъничко...дано...не унивай още.
 :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
*
« Отговор #26 -: Май 08, 2006, 15:01:03 pm »
Коки, нали знаеш, че симптомите на ПМС и на М са подобни, така че свиркай си!
*
« Отговор #27 -: Май 08, 2006, 22:03:46 pm »
момичета много ми помагате с вашата подкрепа, даже си мисля, че ако нищо не стане вие повече ще съжалявате от мен :D . Та днес бях решила, че ще си купя тест и утре рано, рано ще го направя да видя аз за какво става въпрос ама на....то не е една работа, ами аз тоя месец пих дуфастон и сега нали до десет дена след това трябва да дойде М та до 15 има мноооого време, ама много като ви казвам/то вие знаете какво е една седмица чакане де/ та сега не знам....да правя ли....да не правя ли????
« Отговор #28 -: Май 09, 2006, 16:09:59 pm »
Коки направи си тест,най вече за собствено успокоение.Аз също мислех че усещането ми не ме лъже,но след вчера  :(  разбрах че ми е изневерило шестото чувство.Направих си тест ,който беше  :bfn:  И сега съм малко разочарована.
*

Danidan

• 1209
« Отговор #29 -: Май 09, 2006, 17:42:40 pm »
Коки, мисля, че вече ще отчете.
Успех!
 :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:

Рали, съжалявам миличка.Дано следващият месец!
 :kiss:
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #30 -: Май 09, 2006, 19:11:51 pm »
Коки не съм ти гледала графиката защото и аз много много не ги разбирам тез неща с температурата, но моля те се успокой.Ще си докараш някое миниинфарктче и тогава кой ще гледа бебо???а???Много ти стискам палци да си успяла.Късмет
*
« Отговор #31 -: Май 09, 2006, 22:17:16 pm »
rita_zita много съжалявам, ще стискам палци за следващия път. Видяло се е, че ще  правя тест поне да знам. Ако знаете как ги мразя тези тестове :evil:
« Отговор #32 -: Май 10, 2006, 18:23:23 pm »
След като изчетох всичко написано тук с такава надежда чакам резултата ти Коки, че все едно аз ще си правя тест :roll:
*
« Отговор #33 -: Май 10, 2006, 20:16:45 pm »
vertoletka, аз за това казах, че ако е отрицателен май ще ми е по-гадно за вас, защото усещам, че вие го изживявате със същата сила като мен,
абе утре ще правя тест, няма да е с първата урина ама ще правя и веднага ще докладвам
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #34 -: Май 10, 2006, 20:28:17 pm »
       Давай с първата,да си по-спокойна,че тогава нали е най-сигурно за началните месеци. Успех миличка

:)
« Отговор #35 -: Май 10, 2006, 20:48:17 pm »
ЧАКАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ С НЕТЪРПЕНИЕ РЕЗУЛТАТА.УСПЕХ!
(пък каквото сабя покаже)
*
« Отговор #36 -: Май 10, 2006, 21:01:56 pm »
и на мен ми се искаше с първата ама трябва до вдруги ден да чакам  :( ще видя какво ще измисля утре
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #37 -: Май 11, 2006, 07:47:50 am »
Търпение и здрави нерви му е майката Коки    :wink:
« Отговор #38 -: Май 11, 2006, 10:43:06 am »
Коки, не се навивай много мила. Не съм ясновидка, нито оракул, но като ти гледам графиката не си бременна и май ще ти дойде тези един два дни. Дано да бъркам.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Danidan

• 1209
« Отговор #39 -: Май 11, 2006, 12:00:05 pm »
Ох, Коки...наистина ти падна температурата...стискам палци много, дано да бъркаме... :cry: