0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
преди няколко дена, гледайки термометъра след поредното неприятно изживяване от меренето на температурата просто си казах бременна съм :!:  :D . Това беше първата мисъл, която ми дойде на ум. От тогава просто живея с тази идея. Не смея да направя никакъв тест.....ами, ако е отрицателен? И така събуждам се и заспивам с тази мисъл, признаци по - различни от друг път нямам, всичко ми е като ПМС, обаче тази мисъл ме е изпълнила цялата. Пиша всичко това, защото знам, че тук има и други, които просто са били сигурни, че този път е станало...... и за огромно съжаление не са били прави. Та моля ви кажете ми какво да правя, да направя ли тест сега или да изчакам? Ако имате желание може да погледнете и графиката ми. Абе май в крайна сметка май имам нужда някой да ми каже, че има поне малка вероятност да съм бременна та да не си мисля, че се самонавивам. Простете, ако няма никакъв смисъл от тази тема, но страшно много ми олеква, когато опиша какво чувствам
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
събудих се с мисълта, че съм бременна
« Отговор #1 -: Май 06, 2006, 19:58:05 pm »
Много добре познавам това чувство, че "може би този път е станало и ще е успешно"..както и всички тук.
Не съм много наясно и само предполагам, но според мен овулацията ти е била на 20-ти, 21 или 22 ден от МЦ.
Дано сте успяли, миличка!
Аз мисля, че имате големи шансове...ДАНО :crossfingers:
Направи тест, ако цикълът ти е точен и до 30 дни.
Иначе изчакай...
*
« Отговор #2 -: Май 06, 2006, 19:59:11 pm »
много ти благодаря за подкрепата Данидан, всъщност според фертилити-то е точно на 22 ден дано да си права. Да знаеш, че ако е станало ти първа ще разбереш :wink:
*

Danidan

• 1209
« Отговор #3 -: Май 06, 2006, 20:02:02 pm »
Хихи, дано...много ще се радвам за теб...
А как си с МЦ?Колко дни ти е?
Ако е до 30...действай утре сутрин, а ние ще :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
*
« Отговор #4 -: Май 06, 2006, 20:04:53 pm »
ами между 30 и 35 е откакто почнах да пия дуфастон има разлика преди беше точно 30, май трябва да изчакам а?
*

Danidan

• 1209
« Отговор #5 -: Май 06, 2006, 20:08:09 pm »
Ами да.Те и другите ще кажат, че аз още се уча с графиките, но тогава изчакай 14 дни да минат от овулацията.
Иначе ако е била наистина на 22, знам, че е хубаво опити-ден преди нея, през ден и ден след нея, или всеки ден.
Дано, Коки, дано!!!
*
« Отговор #6 -: Май 06, 2006, 20:10:44 pm »
ами само дано-то ми остана, ще почакаме пък дано да имам добри новини и ти също Данидан, да ни зарадваш скоро :lol:
*

Danidan

• 1209
« Отговор #7 -: Май 06, 2006, 20:14:09 pm »
Благодаря!
Стискам палци много!!!Всички ще успеем, рано или късно...някой беше казал!
*
« Отговор #8 -: Май 06, 2006, 20:15:29 pm »
Права си. Още веднъж ти благодаря за подкрепата.
PS дано да е по рано :))
*

Danidan

• 1209
« Отговор #9 -: Май 06, 2006, 20:18:09 pm »
:wink:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #10 -: Май 06, 2006, 20:56:16 pm »
КОКИ миличка винаги има надежда!!!!Винаги трябва да се надяваш!!!
Изчакай няколко дена и направи един тест!!Много много ти стискам палци,късмет и целувки!! :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  yahoo_17
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #11 -: Май 07, 2006, 11:09:24 am »
Миличка стискам ти палци и с цялото си сърце ти желая да сте успели!!!
 За толкова време ,само един единствен път се събудих и се почувствах бременна(5 дни след ову беше) и наистина бях бременна! :lol:
<br />
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #12 -: Май 07, 2006, 11:38:00 am »

Ох Коки,знам как се чувстваш.Не искаме да се разочароваме,от друга страна пък женското ни любопитство и нетърпение ни изгарят...
     За мен също беше голямо мъчение чакането за резултат след трансфера...Дано за теб е оправдано и с положителен край...Стискам ти палци  
:balk_600:
*
« Отговор #13 -: Май 07, 2006, 12:01:51 pm »
Ох, момичета нямам думи да ви обясня как ми подействаха думите ви. Ади, Карелия, z22 Благодаря ви. Пуснах тази тема защото имах нужда от подкрепа и  бях сигурна, че ще я получа от вас. И сега след вашите думи се чувствам наистина по-силна и обнадеждена. Благодаря за подкрепата и аз стискам палци за всички вас
*
« Отговор #14 -: Май 07, 2006, 13:16:49 pm »
Здравей Коки,
Шансовете са големи, но zа тест е прекалено рано. Иzчакай да ти мине ЛФ и едва тогава се тествай. Аz от прекалени мераци почвах с тестовете оЩе на 12 ден след овуто и дотолкова бях психясала, че после ме беШе страх от отрицателните реzултати на ову тестовете.
А дори и беz тест (по самата ти графика) можеШ да раzбереШ дали си zабременяла. В края на ЛФ БТ zапочва да спада и ти очакваШ да ти дойде, но вместо това БТ се вдига отново - zадържи ли се така, няма съмнение - бременна си! Моят съвет е не бърzай с тест, Щади психиката си!
Успех!
*
« Отговор #15 -: Май 07, 2006, 13:21:38 pm »
Благодаря за съвета Таня, ще следя Т до колкото мога, аз хич не и разбирам ама ще питам нещо ако не ми е ясно :)
« Отговор #16 -: Май 07, 2006, 13:28:28 pm »
Абсолютно вярвам в шестото женско чувство. Сигурна съм, че всяка жена има предчувствие че се е случило, още преди науката да може да го докаже.  Довери се на себе си, ти имаш право! Целувки   :balk_21:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #17 -: Май 07, 2006, 13:33:26 pm »
дано да си права minikky  и да не ме лъже шестото ми чувство , че май почва да отслабва  :roll:
« Отговор #18 -: Май 07, 2006, 13:37:50 pm »
Я по-добре се погледни в отледалото и си кажи "Бременна съм, боже мой". И се усмихни.
И мисли как ще озаглавиш новата тема в раздел Дългоочаквана бременност  :lol:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #19 -: Май 07, 2006, 13:43:46 pm »
изпълних съвета ти и се почувствах......страхотно, а какво ли ще е кото видя  :bfp: момичета страшно много ми помагате .  :grouphug: