0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
FertileCM?
« -: Февруари 26, 2010, 13:37:48 pm »
Момичета, искам да ви попитам дали някоя от вас е използвала FertileCM (имат банер в сайта). Рекламират го като средство за повече фертилен мукус. Това означава ли, че помага за повече "влажност" и най-вече има ли ефект?
Ако някоя от вас го е използвала нека сподели.
Re: FertileCM?
« Отговор #1 -: Април 29, 2010, 01:21:55 am »
Аз пък си поръчах Присийд от банера. Като отидох да си го получа видях с него е пристигнало и FertileCM и попитах най- нахално дали си го поръчват често. Отговориха ми че FertileCM и моя Присийд са поръчани за първи път. И аз се замислях дали да си поръчам FertileCM, но 63 лева ще са ми в повече. Като мина изследванията ще питам доктора дали ще е добре да ми го препоръча, т.е. има ли смисъл. Това ще се случи средата на месец май и тогава ще пиша пак. Успех и стискам палци на вашето семейство.
*
« Отговор #2 -: Април 29, 2010, 13:53:18 pm »
Оооо, чакам с нетърпение :)
А за колко взе Пре-сийд от този сайт?
« Отговор #3 -: Май 26, 2010, 17:33:18 pm »
Ами аз пия Фертил СМ от 5 дни. Проблемът ми е тънка лигавица. В показанията му пише, че освен за увеличаване количеството и качеството на церикалния мукус, също така способстват за формирането на маточна лигавица, подходяща за имплантирането на оплодената яйцеклетка. За съжаление все още е рано за резултати.
 Ето и сайта, чрез който си го поръчах http://www.fertilaid.bg/index.php?p=5&ptype=83
*
« Отговор #4 -: Май 26, 2010, 19:33:01 pm »
Колебаех се дали да купя FertileCM и в крайна сметка открих, че основната активна съставка е L-Arginine.

В американски форуми открих добри отзиви за L-Arginine - подобрявал количеството и киселинността на ЦС. Купих си го отделно, 500 мг капсули, на много ниска цена. Още нямам впечатления дали има ефект.
« Отговор #5 -: Юни 04, 2010, 10:54:23 am »
Ами аз пия Фертил СМ от 5 дни. Проблемът ми е тънка лигавица. В показанията му пише, че освен за увеличаване количеството и качеството на церикалния мукус, също така способстват за формирането на маточна лигавица, подходяща за имплантирането на оплодената яйцеклетка. За съжаление все още е рано за резултати.
 Ето и сайта, чрез който си го поръчах http://www.fertilaid.bg/index.php?p=5&ptype=83
Лелееее бързичко действат тия хора. На 22.05.2010г ми го доставиха на цена 40.50 лв + 7 лв за куриер (в рамките на София - град), а сега вече виждзм, че е 48.60 лв + 7 лв за доставка  :(
« Отговор #6 -: Юни 09, 2010, 12:21:59 pm »
Здравейте,
 Както обещах, споделям какво се получи при мен след прием на FERTIL CM, но в комбинация с листа от малина и червена детелина. На 9-ти ден от началото на цикъла: лигавица 5.2 мм, отново тъничка, но " започва да се разслоява и да се очертават 3-ри слоя"- Това точно бяха думите на док.  Това разслояване е нещо ново и обнадеждаващо за мен. За съжаление поне на този цикъл няма да разбера дали продължава да нараства и разслоява. Инсеминацията ми пропадна, заради понижаващ се естрадиол 
 Забравих да спомена. Тези резултати са след 13-дневен прием на FERTIL CM и
5-дневен прием на листата от малина и детелина.

*
« Отговор #7 -: Юни 14, 2010, 11:47:13 am »
А как ти е мукуса?
« Отговор #8 -: Юни 14, 2010, 11:57:20 am »
Да се запища и аз :wink:
В петък ми доставиха Фертил СМ и да видим какво ще стане.
Успех на всички и хубав ден :wink:
« Отговор #9 -: Юни 14, 2010, 12:04:56 pm »
А как ти е мукуса?
Мисля, че  е ОК. До сега не е установен проблем.
« Отговор #10 -: Юни 17, 2010, 09:12:54 am »
Момичета,
Аз пия Фертилейд за жени от няколко дни. Погледнах сайта по-горе и видях, че в него цената му е 66 лв. Аз си го купих от най-обикновена аптека за 51 лв, като няма и допълнителни разходи за доставка. Предполагам, че и ФерилСМ ще бъде на по-ниска цена в аптека.