Добре че не ми хрумна и на корема, щото сега след раждането на тия стрии щеше много да им отива
. Имам една позната,която е голямо ку-ку и винаги си е била леко закръглена.Преди години си татуира Дева Мария на корема и след бременността и раждането, Божията майка заприлича на дърта вещица
.То не е хубаво да се подиграваш,ама то си е направо супер смехория.
Също така има една чуждестранна водеща на едно предаване,която е бяла,русичка,страхотна симпатяга е.Като ангел,а с отвратителна татуйровка на бицепса.Просто й разваля цялата визия.
Според мен трябва много добре да се обмисли преди да се действа.Това лято на плажа видях едно момиче ,което имамше 3 татуйровки -на бицепс,глезен и плешката на гърба.На видими места,но просто картинките бяха страхотни и й пасваха перфектно.И не бяха някакви женски,по-скоро унисекс,но си ги беше подбрала идеално.
И аз миналото лято без малко да си направя тату. И сега съм голяма фенка,но вече съм сигурна,че аз на моето тяло, нищо доживотно няма да рисувам.И все пак ,ако си бях направила щеше да е на място ,което да загатва и да изкушава да се види .Харесва ми на тила или най-горната част на гърба ,ама там май много ще боли.
Иначе имам пиърсинг на пъпа от 3 гд. и страшно много ми харесва.Дори сега за лапарото естествено си свалих обицата за около 2 седмици и ми беше някак много безинтересно и тъпо коремчето.