0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Татуировка - да или не ?
« -: Май 05, 2006, 23:08:46 pm »
Четох досега за пиърсинга темата,та реших да пусна и аз подобна. Отдавна искам да си направя тату  :D Мисля,че сега е идеалния момент. В момента съм спряла с опитите за бебе и се опитвам да започна отначало. Трябва да е нещо вдъхновящо,неомръзващо ...Хайде давайте идеи ! Вие какво бихте си сложили и къде ? :pipy_longstocking:
 Между другото,като се мъчихме за бебе и си мислех ,че ако някой ден успеем ,трябва да си направя тату ,за да ми напомня винаги през какво съм минала .  :balk_144:
Айде ,чакам предложения ! :balk_111:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Татуировка - да или не ?
« Отговор #1 -: Май 06, 2006, 00:33:00 am »
Не.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Татуировка - да или не ?
« Отговор #2 -: Май 06, 2006, 00:38:56 am »
аз много харесвам и мисля да си сложа на кръста или на глезена-нещо нежно,но нямам идея още какво-то си има каталози.
<br />
*
Татуировка - да или не ?
« Отговор #3 -: Май 06, 2006, 08:06:36 am »
И аз преди съм мислила за тату , но винаги ме е спирала една картина в главата ми - красива татуировка върху целулит или сбръчкана увиснала кожа.Все пак няма да сме вечно млади :lol:

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Татуировка - да или не ?
« Отговор #4 -: Май 06, 2006, 08:20:04 am »
И аз съм на тази вълна в момента- избора ми е йероглифи на врата, не толкова забележимо място, в същото време достатъчно стилно и ще го показваш на човека, който трябва да го вижда  :twisted:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Татуировка - да или не ?
« Отговор #5 -: Май 06, 2006, 09:44:04 am »
В някои случаи ми харесват, но рядко. Аз лично не бих си сложила на каквото и да било място, защото обичам да експериментирам с външността си, но не и с неща - неотстраними; ами какво ще правите ако един ден просто не я иската вече съответната татуировка. Знам, че вече ги отстраняват с лазер, но не познавам човек, пробвал подобно решение, за да имам информация доколко всичко се заличава.
Иначе имам много близка приятелка, която има две - след всяко от ражданията си правеше тату - едната на опашката, друга вдясно много ниско на коремчето, непосредствено над триъгълника - красиви са, но не са в моя стил:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
Татуировка - да или не ?
« Отговор #6 -: Май 06, 2006, 09:47:18 am »
Момичета, аз имам татуировка от преди 10 години, за която вече съжалявам. Но аз като си я правих тогава не се замислях като Дани, че един ден ще остарея. Е, сега се замислям и като си представя колко смешна бабка ще съм след време със скорпионче на дупето, направо лошо ми става. Абе даже не смешна, ами трагична гледка...
Още повече татуировките омръзват след има - няма година. Почвате да се питате защо точно такава си направих, защо точно на това място и т.н. В общи линии въодушевлението е  краткотрайно, но пък мастиленото петно си остава за цял живот.
Татуировка - да или не ?
« Отговор #7 -: Май 06, 2006, 09:58:27 am »
Абе, Ели, ще хванеш някой хепатит, по-добре недей!

Аз преди мислех да си правя, но един приятел ме разубеди. Каза, че някой ден може да имам важна кариера и с татуировка изобщо няма да мога да сложа костюм ... и че ще съжалявам много.

Лазерното "заличаване" оставя грозни белези, никакво заличаване не е. Потърси в Интернет, виж за какво става въпрос и хубаво си помисли!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
Татуировка - да или не ?
« Отговор #8 -: Май 06, 2006, 10:08:46 am »
Имам тату от 5-6 години и дори за миг не съм съжалявала за това.Моята е доста големичка на кръста,ако мога ще я пратя тук.Татуирах си цветя-изразяват вътрешния ми мир :roll: .Замисляла съм се като остарея(живот и здраве)как ще изглеждам-ами като стана на 50 се съмнявам,че ще ходя с гол кръст,съответно проблема ми е 0.Много е важно какво точно искаш да си татуираш и къде.И задължително Не при някой самозванец,а в тату студио,където всичко е на ниво и няма опастност от зарази.
Татуировката е външен белег на вътрешното ти състояние,така че ако решиш да си направиш обмисли добре.Моята е част от мен и се чувствам добре в кожата си.
*

piera

• 896
  • Keen on boots
Татуировка - да или не ?
« Отговор #9 -: Май 06, 2006, 10:20:49 am »
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=641618    това е снимка на татуто ми,там съм с тен и малко по-бледа изглежда.
Забравих да ви напиша паролата е piera. :D
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Татуировка - да или не ?
« Отговор #10 -: Май 06, 2006, 10:43:09 am »
piera ,да ти кажа честно добре изглежда.Харесва ми. :lol:
И аз имам мерак да си направя на рамо ,но се чудя още. :lol:
*
Re: Татуировка - да или не ?
« Отговор #11 -: Май 06, 2006, 12:04:33 pm »
веднага ти давам идея!  :lol:
аз редовно си правех и на мен и на приятелки. има боички, които се измиват трудно, специални са за татуировки. Към тях има и шаблончета за неопитни. После можеш и без шаблончета. Едно рисуване стига за 1/2 седмици при ежедневно къпане. После се подновява. Като ти писне, малко миене с четчица, ще ти обяснят в магазина, и си правиш нова, на ново място. Много тарикатско. Има и едни други, които са като лепенки. Купувала съм си и добри и големи буклуци.  И не ти ги препоръчвам.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Татуировка - да или не ?
« Отговор #12 -: Май 06, 2006, 13:56:25 pm »
Знаех си,че мога да разчитам на вас ! Най-ми хареса мнението на Лали, хи хи хи :lol:  Пиера,татуировката ти е супер яка ! Аз харесвам тия цветните,но май са по-скъпи :?  Аз затова се допитвам до вас ,защото и аз се чудя ,дали изобщо да си правя ? Всичките тия въпроси за ми минавали през главата и за бабата и за кариерата ,ама все пак ми се иска .Пък пусто ,като си наумя нещо ...брей докато не го направя не мирясвам :twisted:  Кафенце, идеята ти ми харесва ! Само,че в кои магазини ги продават тия боички ? А и още нещо ако знаете някакви сайтове с татуировки ,давайте линкове ! Мерсиииии! :wave:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Татуировка - да или не ?
« Отговор #13 -: Май 06, 2006, 14:06:34 pm »
Хубаво тату, хубаво дупе. /ей аз съм хетеро/  :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Татуировка - да или не ?
« Отговор #14 -: Май 06, 2006, 15:53:06 pm »
Цитат на: Eli_
А и още нещо ако знаете някакви сайтове с татуировки ,давайте линкове !

Аз мисля че по принцип има разни каталози в студиото за татуировки......предполагам няма да има проблем просто да отидеш и да разгледаш, за да решиш искаш ли да си сложиш нещо и какво точно. Освен това съм чувала че се правят и временни татуировки (мисля че имаше такава специална къна), което също е вариант...преди да решиш искаш ли нещо завинаги или предпочиташ да е временно.Иначе като модели и картинки има много в нета - например в Google....само задай търсене по думата ("tattoo" или "татуировки") и избери "изображения" и ти излизат направо картинките.
Ето няколко интересни линка:

Студио "На Тъмно" - Варна
бои за времени татуировки
Време за татуировки
http://tattoo.start.bg/
„белите“ татуировки
татуировките
Форум за тату
http://www.tattoo-house.ru/
http://www.tattoopiercingstudiolelystad.nl/fotopage16042006.htm
http://www.tatu.borman.ru/tattoo.php?str=photo&n=0
http://dir.dir.bg/21/309_or1_of0.html
Татуировка - да или не ?
« Отговор #15 -: Май 06, 2006, 15:56:13 pm »
Цитат на: mini
И аз съм на тази вълна в момента- избора ми е йероглифи на врата, не толкова забележимо място, в същото време достатъчно стилно и ще го показваш на човека, който трябва да го вижда  :twisted:

ето един интересен линк към речник на йероглифите - надявам се да ти е полезен за избора  

chinese symbols vocabulary collection
*

adi

• 7710
Татуировка - да или не ?
« Отговор #16 -: Май 06, 2006, 17:43:44 pm »
Kaffee  миличка я кажи нещо за тези боички че ми стана много интересно! каде ги закупи??как се казва......колко струват????
С какво се рисуват???
Ъази идея ми допада. :lol:  :lol:  :lol:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Татуировка - да или не ?
« Отговор #17 -: Май 06, 2006, 19:16:11 pm »
Ех,Розичке ,безценна си !  :youwoman:  :thankyousign:
Татуировка - да или не ?
« Отговор #18 -: Май 06, 2006, 20:28:10 pm »
Аз имам 2 - на дясната предмишница и на лявото рамо. С татуировките трябва да се внимава, те не са като пиарсинга, а остават за цял живот.
Когато имам делова среща дори и през лятото ходя с дълги ръкави.
Имах обица на носа, но не мога да си позволя да я нося сега.
*

adi

• 7710
Татуировка - да или не ?
« Отговор #19 -: Май 06, 2006, 20:48:25 pm »
Дидето мила ,та ти през лято си като наказана!Наистина трябва да се внимава.Ти направо ме разубеди от истинска тату. :lol: