Здравейте момичета ! аз днес ходих в АГ за да проведа една първа среща с д-р Александров, за съжаление обаче въобще не ме допуснаха да се срещна с него и да разговаряме , както и да покажа изследванията за които този месец съм дала 100.00 лв. Просто споделям защото съм малко разочарована - още като слязох от асансьора и една акушерка ме "посрещна" в коридора. Като казах че искам да се срещна с д-р Александров се започна: ама вие сигурна ли сте че искате тук, ние сме екип и който д-р е свободен с него се работи, изследвания правили ли сте , и др. , връчи ми листа с изследвания и почна да ми обяснява как трябва да направя освен хормони и спермограма още ХСГ и ехография, хламидия и чак тогава , с готовите изследвания да се срещна с д-ра и то който се паднело там свободен, всичките били перфектни. Та момичета аз останах малко разочарована от тази несъстояла се "първа среща"- няколко пъти ме пита сигурна ли съм че искам при тях и повтори няколко пъти че преди да се срещна "с който и да било д-р" трябвало да си направя цветна снимка, както и това че можело и още да чакаме щото още съм била млада /на 31 г. / и съм била переспективна и до 38год. възраст имало много време- момичета, направо се чудеше как да ме откаже от техния център. Но аз като си наумя нещо там съм и толкова - знам че д-ра е много зает и ангажиран и не бива да се занимава с незначителни проблеми, затова предполагам че това е била причината за поведението и, но проблема е че аз съм правила изследванията си по въпросния лист и то този месец с цел да се срещна с д-ра
След като четох за ЦС в интернет ми стана ясно че преди изследването се правят и др. изследвания - микробиология , хламидия и др.И сега се питам ами намен преди да отида за ЦС кой ще ми ги направи ????
![Shocked 8O](http://www.zachatie.org/forum/Smileys/default/icon_eek.gif)
ами ако се окаже че има нещо на микробиологията, аз досега нямам правена такава през живота си.
Та всичко това може и аз да не съм го разбрала правилно ако може да ми дадете малко повече информация относно ехографията на аднексите и ХСГ - кога и как ги правят
Благодаря ви предварително! И не съм се отказала
![Laughing :lol:](http://www.zachatie.org/forum/Smileys/default/icon_lol.gif)
, само ми беше малко неочаквано това поведение и се надявам следващия път да е успешен