Здравейте момичета ! аз днес ходих в АГ за да проведа една първа среща с д-р Александров, за съжаление обаче въобще не ме допуснаха да се срещна с него и да разговаряме , както и да покажа изследванията за които този месец съм дала 100.00 лв. Просто споделям защото съм малко разочарована - още като слязох от асансьора и една акушерка ме "посрещна" в коридора. Като казах че искам да се срещна с д-р Александров се започна: ама вие сигурна ли сте че искате тук, ние сме екип и който д-р е свободен с него се работи, изследвания правили ли сте , и др. , връчи ми листа с изследвания и почна да ми обяснява как трябва да направя освен хормони и спермограма още ХСГ и ехография, хламидия и чак тогава , с готовите изследвания да се срещна с д-ра и то който се паднело там свободен, всичките били перфектни. Та момичета аз останах малко разочарована от тази несъстояла се "първа среща"- няколко пъти ме пита сигурна ли съм че искам при тях и повтори няколко пъти че преди да се срещна "с който и да било д-р" трябвало да си направя цветна снимка, както и това че можело и още да чакаме щото още съм била млада /на 31 г. / и съм била переспективна и до 38год. възраст имало много време- момичета, направо се чудеше как да ме откаже от техния център. Но аз като си наумя нещо там съм и толкова - знам че д-ра е много зает и ангажиран и не бива да се занимава с незначителни проблеми, затова предполагам че това е била причината за поведението и, но проблема е че аз съм правила изследванията си по въпросния лист и то този месец с цел да се срещна с д-ра
След като четох за ЦС в интернет ми стана ясно че преди изследването се правят и др. изследвания - микробиология , хламидия и др.И сега се питам ами намен преди да отида за ЦС кой ще ми ги направи ????
ами ако се окаже че има нещо на микробиологията, аз досега нямам правена такава през живота си.
Та всичко това може и аз да не съм го разбрала правилно ако може да ми дадете малко повече информация относно ехографията на аднексите и ХСГ - кога и как ги правят
Благодаря ви предварително! И не съм се отказала
, само ми беше малко неочаквано това поведение и се надявам следващия път да е успешен