Права е УИШ,че обстановката и организацията в АГ Варна на 7-ми етаж не са на европейско ниво.Който се бори за дете ,търпи всичко,но това не означава ,че трябва да не сме и критични и да не изказваме мнение.Кой ,ако не пациентите ,трябва да изискват все по-добро отношение,качествено обслужване и т.н.Аз преди осем месеца правих ин витро там-неуспешно.Д-р Александров още като чу ,че съм на 41г. и каза ,че шансовете ми били 1%.А точно в момента на трансфера ми каза:"Ти ,ако забременееш ,ще е някакво чудо."Аз пък въобще не му повярвах и се чудех,как може в такъв момент да създава такива"положителни емоции".Два месеца след ин витрото забременях по естествен начин,без диети,стимуланти....Сега съм в седми месец и август с нетърпение чакаме да се роди нашата буболина.
Въпреки всичко ,смятам ,че д-р Александров е един много добър специалист и ще помага на още много жени,но това не означава ,че трябва да си затваряме очите и пред недостатъците ,който виждаме.Издигането в супер култ не е полезно за никого,даже и за самия доктор.А пък едва ли и той очаква такова.Просто си върши работата.