Здравейте на всички бебеправещи, бремелинки и беберодили
. Реших да пусна нова тема, защото имам нужда от мнения и съвети. След 2.5 г. неуспешни опити в бебеправенето, реших, че вече няма да чакам и скоро ще си запиша час при д-р Александров. Чела съм много и повечето хубави неща за него. Единственото, което ме разочарова (но не чак толкова) е, това че не работи със здравната каса и доста се чака докато ти дойде реда.
Накратко да ви разкажа за мен: преди година и половина правихме спермограма, цветна снимка, изследвахне на LH хормон и фоликустимулиращ хормон. При мен всичко е наред,при съпруга ми - занижен брой и подвижност, 80 на 60%. След няколкото вида лекарства, които той изпи, даже не му направиха повторна спермограма , за да се види има ли ефект или не от лечението. Предложиха ни направо инсеминация, после казаха да ви запишем за инвитро. Ние взехме решение за изчакаме още малко. Сега настъпи момента пак да поемем пътя към болниците. Спрели сме се на д-р Александров - моя приятелка ми го препоръчка, тя има близнаци благодарение на него. И тъй като не сме от Варна, си мислим дали неможе да съчетаем: на един ден спермограма и с готовите резултати при доктора за преглед и консултация - пък каквото сабя покаже.
Моля за вашите съвети, мнения и отзиви относно д-р Александров. Мисля, че с тази тема ще бъдем полезни на много двойки. Благодаря ви предварително и успех на всички!