zachatie@gmail.com
facebook
За нас
Контакти
Вход
Новини
Библиотека
Овулационен календар
Форум
Направете дарение
Библиотека с информация по въпросите на стерилитета
Вход
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Вход
Boxed Container
Hide Carousel
www.zachatie.org
Репродуктивно здраве
Дългоочакваната бременност и раждане след стерилитет
Усложнения при бременност
(Модератори:
StefiZ
,
синьо кокиче
,
rumyanau
)
подуване на корема след аборт
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Надолу
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
santini
123
подуване на корема след аборт
«
-:
Февруари 25, 2010, 09:35:39 am »
здравейте, моля ви кажете ми нормално ли е корема толкова много да ми е подут вече 10 дни след аборта, имам чувството че съм бременна р 4 месец, не спада корема..други имали ли са такиа проблеми, моля ви пишете
Активен
BUBA12
920
Re: подуване на корема след аборт
«
Отговор #1 -:
Февруари 25, 2010, 09:51:33 am »
Миличка отивай на лекар ,подуването по принцип е събиране на течност.Не искам да те плаша но по добре те види лекар.
Дано няма нищо тревожно и да се възстановяваш бързо
Активен
santini
123
«
Отговор #2 -:
Февруари 25, 2010, 10:06:42 am »
вчера бях на гинеколог прегледа ме на ултразвук и каза че всичко е нормалнов матка, но не ме видя на ехограф това пропуснахме, не ме шашкай така какво може да е станало? много ми се е подул корема
Активен
BUBA12
920
«
Отговор #3 -:
Февруари 25, 2010, 10:16:58 am »
Не се притеснявай щом са те видели и са ти казали че всичко е на ред.
Ти беше със стимулация нали?
Ако е така може да е от това.При мен нещата първия път се оказоха от събиране на течност в коремната кухина,но имаше и извънматочна бременност която не бяха видели.А след едното инвитро се подух от късна хиперстимулация и пак събирах течност от това бях станала като плондер и ми притискаше всичко болеше ме и имах чубство на тежест в корема и не можех да дишам направо.Но това все пак беше при мен не сравнявай симптомите всеки организъм е различен.
Няма от какво да се притесняваш щом си била вчера на преглед.То не е нещо което не може да се види.
Активен
santini
123
«
Отговор #4 -:
Февруари 25, 2010, 11:16:18 am »
как така е са видяли извънматочната бременност на ултразвук не се ли вижда добре? и аз явно събирам течност непрекъснато ходя по малка нужда , какво да правя, корема ми е ужасно подут
Активен
BUBA12
920
«
Отговор #5 -:
Февруари 25, 2010, 11:26:42 am »
И аз до ден днешен не мога да си обесня направиха кюртажа и ме изписоха да си ходя а бях там за задържане 8 дена преди това така и не видяха другото бебче в тръбата.И след три дни в къщи вече беше непоносимо и така операциии и т.н.
Но при теб нещата са различни имало е бременност и хормоните още не са в ред може и от това да се задържат течности.Важното е да следиш колкото течности пиеш толкова да ходиш по малка нужда.Така ми казоха последния път,дори ме посъветваха ако имам кантар да си следя теглото и по това си личи дали задържаш течности.А това че ходиш по малка нужда е добре.Имай търпение ще мине ,просто трябва време организма да влезне в ритъм.
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре