0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тестове за овулация
« Отговор #20 -: Декември 13, 2010, 17:18:47 pm »
здравейте много мерси за отговора, :youwoman:току що пуснах тест престо и видях :bfp: не мога да повярвам.а тестовете за обу реших да ги правя през целия цикъл, защото исках да се ориентирам с ову-то след като миналия месец правих тестове клиър овю и те ме побъркаха с резултати те си.
още веднъж  :thankyousign: и желая скоро на всички вас да видите :bfp:
*
« Отговор #21 -: Декември 13, 2010, 17:23:21 pm »
Това е просто чудесно!
Тихичко Честито, лека и безпроблемна бременност!
« Отговор #22 -: Декември 13, 2010, 17:40:55 pm »
Благодаря ти много дано всичко е наред а на теб пожелавам същото от все сърце
*
« Отговор #23 -: Декември 14, 2010, 06:40:33 am »
Сонка, много се радвам за  :bfp: Още като ти прочетох поста си помислих, че "нещо се крие" зад тези + Ову тестове!! Честито и лека и безпроблемна бременност!  :cloud9:

« Отговор #24 -: Декември 14, 2010, 08:16:06 am »
Благодаря ти много,пожелавам ти новата година да ти донесе  :babyflips:
за мен  всичко да е наред ,че още несмея да се зарадвам истински :balk_56:
« Отговор #25 -: Декември 20, 2010, 19:15:23 pm »
 Задължително ли е тестовата линия на теста за О. да е същата като контролната или по - тъмна от нея? Няма ли вариант, при който пика на ЛХ да настъпи през нощта , но теста като е правен през следобедните часове на деня и да не отчете еднакво наситени черти, а по - бледа тестова, а в същото време да настъпи овулацията от 24-я до 36-я час?
 Незнам дали ще ми разберете въпроса... :oops:
 Вчера имах втора малко по - бледа черта на ову теста , а денс е по - бледа от вчерашната. Как да го тълкувам това?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #26 -: Декември 20, 2010, 21:45:08 pm »
"Хормонът LH не се отделя изведнъж, по-скоро той се покачва и пада за около 24-48 часа. Покачването на LH обикновено започва рано сутрин, докато спите и е необходимо от 4 до 6 часа след това, за да се появи и в урината. По тази причина, сутрешната урина не дава най-добрите резултати. Често се препоръчва да се тества в ранния следобед."
*
« Отговор #27 -: Декември 20, 2010, 22:51:12 pm »
Задължително ли е тестовата линия на теста за О. да е същата като контролната или по - тъмна от нея? Няма ли вариант, при който пика на ЛХ да настъпи през нощта , но теста като е правен през следобедните часове на деня и да не отчете еднакво наситени черти, а по - бледа тестова, а в същото време да настъпи овулацията от 24-я до 36-я час?
 Незнам дали ще ми разберете въпроса... :oops:
 Вчера имах втора малко по - бледа черта на ову теста , а денс е по - бледа от вчерашната. Как да го тълкувам това?

Фаталче, напълно е възможно. На мен лично ми се е случвало тестовата линия на Ову теста да ми е с "черна" почти 2ра черта, друг месец пък с 2 напълно еднакви чертички(дори тестовата леко по-слабо изразена) Зависи дали ще хванеш пика(а и кога ще бъде) Когато имам повече Ову тестове, се тествам и по 2 пъти на ден в дните преди Ову( да хвана пика) и разликата понякога е огромна! Следобед еднакви чертички, в 11-12 вечерта - тестовата е 5 пъти по-тъмна. На следващия ден - почти отрицателен тест.. :pipy_longstocking: :pipy_longstocking:

« Отговор #28 -: Декември 21, 2010, 17:23:04 pm »
Ползвам тестове за овулация Овю,не съм правела фоликуметрия, но по стечение на обстоятелствата съм била на прегледи преди и след овулация-т.е. фоликулът зрее, има доминиращ, както и съм била на преглед при който той вече се е спукал, имаше течност и т.н. Хормоните ми са в ред,течението преди ову го има, болки в яйчниците и гърдите, накратко нямало е съмнения за това, че овулация липсва.
Да, но тестовете за ову вече втори месец не засичат овулация. Това възможно ли е?
Имам по една бледа втора черта от 14 ден нататък и това е.
Много съм объркана, освен да ида другия месец да проследим овулацията с ехограф.
*
« Отговор #29 -: Декември 24, 2010, 22:25:56 pm »
Имел, колко ти е дълъг цикъла? От кой ден започваш да правиш тестовете за Ову?
Много момичета се оплакват, че Клиър Овю показва само бледи чертички... Защо не пробваш с други тестове?  :wink:

« Отговор #30 -: Декември 27, 2010, 16:27:35 pm »
Здравейте,
Искам да попитам дали някой е ползвал тестове за овулация Blue Dream. Моля да кажете мнението си.
Краси

« Отговор #31 -: Януари 29, 2011, 11:27:41 am »
аз този месец за първи път си взех тест за ову. препоръ4вам ви  Овиев . през първите няколко дни няма6е 2 ра 4ерти4ка , през следва6тите 3 дена се появява6е 2 ра 4ерта но по бледа ( което зна4и отрицателен резултат ) и на следва6тите 2 дена веднага се поиави 2 ра 4ерта на цвят то4но като контролната линия ..надявам се този месец да е станало :)
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]