0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Писе

• *
  • 29
  • Винаги има надежда
Re: защо не се получава
« Отговор #20 -: Март 18, 2010, 22:03:14 pm »
Много бързо се отзовахте,момичета.Искаше ми се май първо да си довършим изследванията(спермограма и фалопиеви тръби),но до колкото разбирам от вас,май е най-добре да търсим специализирана клиника.А такава вече ще търся в Пловдив,че често ходя до там.
Точно пък спермограмата трябва да я направите при специалист по стерилитет, а не в обикновена лаборатория.
« Отговор #21 -: Април 12, 2010, 11:20:56 am »
Здарвейте, всички. Вече ходих на гинеколог - взе ми изследвания за цито- намазка, каза да пробваме още месец два и тогава ще стимулира яйчниците. Някой може ли да ми обясни в какво се изразява това стимулиране, какво представлява по - точно? Благодаря
« Отговор #22 -: Април 12, 2010, 11:47:06 am »
Здравей!
Стимулацията се извършва с медикаменти,за да се предизвика овулация.Обаче как така ще те стимулира без да сте направили цветна снимка и спермограма?Нямам претенции да съм много компетентна по въпроса,ама виждам,че същото са те посъветвали и момичетата в предната страница.Клиника по стерилитет ли посещаваш или просто отиде на гинеколог?
« Отговор #23 -: Април 12, 2010, 12:07:36 pm »
просто отидох на гинеколог
« Отговор #24 -: Април 12, 2010, 12:13:38 pm »
Моят съвет е да се обърнеш към клиника по стерилитет.Не си губи повече времето.Избор на клиника можеш да направиш от тук:http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=167&Itemid=52
Успех!!!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #25 -: Април 12, 2010, 19:16:10 pm »
Обикновеният гинеколог не може да ти помогне. Най-малкото, не може да те стимулира без да е ясно какво е състоянието на тръбите ти, както и без да имате спермограма. Направо е несериозно. Момичетата ясно те посъветваха какво да правиш, Мерилин ти е дала линк към списъка с клиниките. Потърси клиника и действай, не си губи времето с кварталните гинеколози.
Успех!
« Последна редакция: Април 12, 2010, 19:19:18 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #26 -: Май 04, 2010, 09:16:59 am »
Здравейте, момичета
Аз съм от Сандански, днес ще дадем материал за спермограма, която ще направим в нашия град. Искам да споделя с Вас следното нещо, което чух и което ме накара да не се доверявам много много на никого. Става въпрос за спермограмата - на един познат са му правили в Сандански и резултата е бил 93% успеваемост, в Благоевград 30% , а в София (в клиника за инвитро) 7 %. В София са я изследвали по най - точния метод не знам точно как се казва. Та си мисля дали просто не са им показали тези резултати за да прибегнат към инвитрото, което впрочем те и направиха. Вече наистина незнам какво да мисля.Не предплагам има значение как се изследва и т.н. но чак пък такава голяма разлика не ми се вярва.
Аз искам да потърся съвет от Вас за друго нещо - незнам какъв ние проблема, но все си мисля, че имам запушване на тръбите или поне някакво срастване след премахването на кухото яйце. С други думи искам да си направя изследване за проводимостта на тръбите. Какво предствалява това изследване и къде да си го правя? Предполагам не всеки може да го прави, то това е ясно, но доколко се изсква по специално оборудване и задължително ли е да си го правя в някоя голяма клиника в София или може и на друго място? До колко това изследване е специфично и на кого мога да се доверя? Продухването и отпушването на тръбите две различни неща ли са и от кого се правят?
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #27 -: Май 04, 2010, 09:33:15 am »
Не случайно момичетата са ти казали да направите спермограма в клиника по стерилитет там се правят най-точно, в обикновена лаборатория е губене на време и пари.Успех.