0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: графиката на moniks_s
« Отговор #80 -: Март 17, 2010, 08:17:50 am »
Само спокойствие му е майката  :wink: . Наскоро четох една мисъл, който ще интерпретирам - "човек, ако вземе да се вглежда във психическото и физическото си състояние, ще вземе да се разболее" - или нещо в тоя смисъл. Мисли за това, което ще расте в теб и всичко ще е ОК   :balk_5:.
*
« Отговор #81 -: Март 17, 2010, 08:59:20 am »
Благодаря ви момичета!Както писах и преди,вярвам ,че вс.ще е наред!Лошото е,че трябва да лежа,а хич не обичам..,но целта оправдава средствата!

« Отговор #82 -: Март 17, 2010, 09:23:35 am »
А-а-а, няма не обичам, сега ти е паднало, ще лежиш а защо не и да се поглезиш малко  :balk_602:!!! С теб сме  yahoo_17 :crossfingers:!

*
« Отговор #83 -: Март 17, 2010, 10:57:06 am »
Глезя се, ама ми е жал за мъжо-хем на работа ,хем вечер готвене...а иначе е готованко.. :oops: :lol:

*
« Отговор #84 -: Април 07, 2010, 07:46:41 am »
Много тъжно,направо имам чувството ,че ме обхваща тиха лудост.Тези мисли ,които ме обземат след вчера ,едва ли не вс.2 месеца е било сън,че и вирусчета ви пращах :( Май е време да направя дневник,че да излея тая мъка,а пък и унижение....чак единия в отделението ми предложи да съм чакала "така " да викнал и друг от отделението...Остана ми една малка частица надежда момичета да има бебе,ако не с нови сили отново,но нервите и отчаянието няма кой да ни ги върне :balk_144:

« Отговор #85 -: Април 07, 2010, 07:57:09 am »
Миличкаааа  :( :( :( не се предавай ощее  :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #86 -: Април 14, 2010, 13:53:05 pm »
Уфф време е вече,вещицата си отива и  подновяваме опитите.Дано с хормоните всичко е наред.От утре сутрин започвам с меренето на БТ.Дано стане този път за 9 месеца :crossfingers:

« Отговор #87 -: Април 14, 2010, 13:57:08 pm »
Уфф време е вече,вещицата си отива и  подновяваме опитите.Дано с хормоните всичко е наред.От утре сутрин започвам с меренето на БТ.Дано стане този път за 9 месеца :crossfingers:
Ще ще няма друг варянт  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #88 -: Април 14, 2010, 14:34:58 pm »
Нали Исе...

« Отговор #89 -: Април 15, 2010, 14:40:51 pm »
Мони, успех в старта... и успешен финал  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17

*
« Отговор #90 -: Април 16, 2010, 13:05:33 pm »
Мерси Шоко!

*
« Отговор #91 -: Април 17, 2010, 09:17:47 am »
Мони, хайде наслука  :fishing: :sperm2: и после  :babbycarrage:

И дано намериш правилния доктор, аз все се шегувам, че мойто дете сме го правили с тройка - аз, мъжо и док.

Късмет!
*
« Отговор #92 -: Април 17, 2010, 09:50:30 am »
 :bighug:Мерси Снежка.Стига да го направиме съм съгласна и с четворка-целта оправдава средствата

*
« Отговор #93 -: Април 17, 2010, 11:59:25 am »
Вече темата си я превърнах в дневник ама...Сега ще стимулираме ову с дуфастон и клостилбегит ама за него малко съм предубедена.В сряда ще направим фоликуметрия и това е... :D

*
« Отговор #94 -: Април 17, 2010, 13:32:01 pm »
Мони, успех миличка  :crossfingers: yahoo_17
Ако за нещо си преубедена или те притеснява, на всяка цена го обсъди с доктора си. Трябва да си сигурна и спокойна за всичко, което правиш.  :hug2:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #95 -: Април 17, 2010, 13:41:04 pm »
 :goodluck:
*
« Отговор #96 -: Април 17, 2010, 13:44:10 pm »
Ами за клостилбегита такива лоши работи 8O чета,че ме хваща яд че пийнах преди 1 табл.А на доки ако му кажа,знам ли....Мисля да пия само дуфастона,но......ако пък не стане само с него...  :?

*
« Отговор #97 -: Април 17, 2010, 13:53:19 pm »
Винаги съм се дразнила от отношението на повечето лекари в БГ - "щом ти казвам, значи го правиш". Клостила не е лошо лекарство, просто трябва да се приема с внимание и след проверка на проходимостта на тръбите. Но за да си спокойна след всичко, което преживя напоследък си мисля, че ще ти трябва пълно доверие в лекаря, който те наблюдава. Говори си с него и му обясни как се чувстваш, дано да те разбере правилно.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #98 -: Април 17, 2010, 13:57:56 pm »
Винаги съм се дразнила от отношението на повечето лекари в БГ - "щом ти казвам, значи го правиш". Клостила не е лошо лекарство, просто трябва да се приема с внимание и след проверка на проходимостта на тръбите. Но за да си спокойна след всичко, което преживя напоследък си мисля, че ще ти трябва пълно доверие в лекаря, който те наблюдава. Говори си с него и му обясни как се чувстваш, дано да те разбере правилно.

И аз подкрепям Олив :)аз съм на клостил и дуфастон 3 месеца но с прегледи постоянни.. Имай пълно доверие на доктора си.Ако нямаш ,мила -потърси друг.Ти си най-важна в случая!!!
*
« Отговор #99 -: Април 17, 2010, 14:43:09 pm »
Ами честно казано му вярвам,просто се влияя от писаното в нета за клостила,това е..Сари,това че си на клостил ме успокои.Навсякъде чета,че едва ли не е отрова и т.н.Абе ще си спазвам вс.каквото е казал.Ти как ги пиеш ?Дано действаме правилно :D