0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Среща на Болярките
« Отговор #60 -: Септември 08, 2009, 18:22:47 pm »
Здравейте
Ева добре съм , само дето останах без работа.Още не сме започнали същинската процедура ,но и това ще стане.На 14.09.2009 доктора ще си каже тежката дума.Цвети иска ми се да се видим , на не се чуствам добре, след вчерашното ходене до София съм настинала , че и температура вдигнах за капак на всичко.Но може да си насрочим друга дата към края на месеца .Тъй като ще е вече на закрито имаше предложение от Силвето и Стефчо да е на Пишмана , там има хубави кръчми и мисля ,че има и хубава пицария.Така ,че да се включват и те да кажат къде, а вие кажете датата.

« Отговор #61 -: Септември 08, 2009, 21:59:37 pm »
Привет !
Момичета преместих си лапарото в онкологията в Плевен , за 29.09 пак при доц. Томов. Дано е за минимум пари ...незнам още...
Ожених си момичето - ето малко снимки от сватбата с най-красивата булка :)
http://4a4evi.snimka.bg/relationship/cveti-i-nasko-svatba.419678

Това им сготвих
3 сватбени пити и 5 вида сладки...исках и още , но каталясах без помощници
http://4a4evi.snimka.bg/daily/gotveno.121568.14716592

момичето ми е като дъщеря - помагаме си след смъртта на майка и - да са ми живи и здрави!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #62 -: Септември 08, 2009, 22:35:18 pm »
Привет !
Момичета преместих си лапарото в онкологията в Плевен , за 29.09 пак при доц. Томов. Дано е за минимум пари ...незнам още...
Ожених си момичето - ето малко снимки от сватбата с най-красивата булка :)
http://4a4evi.snimka.bg/relationship/cveti-i-nasko-svatba.419678

Това им сготвих
3 сватбени пити и 5 вида сладки...исках и още , но каталясах без помощници
http://4a4evi.snimka.bg/daily/gotveno.121568.14716592

момичето ми е като дъщеря - помагаме си след смъртта на майка и - да са ми живи и здрави!

Е това означава ,че срещата трябва да е преди 29.09.2009г.Вили булката е много хубава.Да са живи и здрави и много щастливи.Като разглеждах снимките се сетих за нашата сватба преди близо 5г.колко щастливи бяхме, денят беше като днешния - дъждовен,макар ,че сутринта нямаше облаче , но в 14:00 ч. излизайки от фризьорския салон валеше.Овлякох се в спомени и изместих темата.

« Отговор #63 -: Септември 09, 2009, 08:58:01 am »
Явно срещата се отлага за по :sunshine: дни - ваш ред е за предложения. :wink:
galian_75 бързо оздравявай, че :rain: спря и ще стане време за  нова среща :beerdr:
New Love, много щастие на младоженците.
Обещах на Ganka:)
« Отговор #64 -: Септември 09, 2009, 10:48:08 am »
Привет и от мен,както изглежда времето ще се оправи и ще можем да направим последна среща на открито,но евентуално ако вали ще я направим на закрито.Ние с моята полувинка ще организираме самони кажете какво да е:кръчма,механа или пицария.Много хубави снимки и булката най-вече-Нека по вода да им върви,а корабът на живота им да се товари с любов,пари и късмет! :balk_16:
На Evita 1717 :hbirth:   :balk_12:
« Последна редакция: Септември 09, 2009, 11:37:55 am от silvia__s »
« Отговор #65 -: Септември 09, 2009, 23:28:35 pm »
Благодаря за пожеланията на всички !Нека ви почерпя с малко от  :balk_12: :eat: beer:: !
New Love , честито за сватбата на дъщеричката , но за съжаление не мога да видя снимките иска ми парола  :BangHead: ... Кога ти е лапарото мила ?
galian_75 , благодаря и на двама ви за пожеланията  :wink: !Защо остана без работа  8O , мислех че нямаш проблем с отсъствията ... , съжалявам !Относно настинката и  :balk_138: надявам се бързо да преминат и да продължите напред , защото този път ще успеете  :crossfingers: !Всяко зло е за добро , сигурна съм в това !!!
silvia__s благодаря и на теб и надявам се скоро да се видим отново някъде в Търново  :comm: !

Утре заминавам в командировка  officespace, но в Неделя като се върна ще пиша !Успех и късмет на всички !
« Последна редакция: Септември 09, 2009, 23:30:50 pm от evita1717 »
« Отговор #66 -: Септември 14, 2009, 21:25:46 pm »
evita1717  - душе, оключих албума - влез и виж момичето ни, не че се хваля ...ама е най-хубавото :) :) :)
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #67 -: Септември 17, 2009, 21:13:35 pm »
evita1717  - душе, оключих албума - влез и виж момичето ни, не че се хваля ...ама е най-хубавото :) :) :)

Права си - наистина е много красива !!!/ пу , пу , пу /
Желая им много късмет и сила занапред ! :balk_7: :balk_7: :balk_7:
« Отговор #68 -: Септември 23, 2009, 16:51:12 pm »
Скоро не сме се виждали май ... не искате ли среща ?!? osi_5
.............
« Отговор #69 -: Септември 27, 2009, 09:40:27 am »
Днес в 14.27 потеглям за Плевен. Лапаро в онкологията , при доц.Томов на 29-ти /вторник/ . Стискайте палци , че ми се е свила душата....Дано по-бързо премина и започна ин-витрото , че ми се изчака чакалото:)
Чао , момичета !
Ще пиша като се прибера ...и на мен ми се среща с вас ....много даже :)
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #70 -: Септември 27, 2009, 19:51:12 pm »
Днес в 14.27 потеглям за Плевен. Лапаро в онкологията , при доц.Томов на 29-ти /вторник/ . Стискайте палци , че ми се е свила душата....Дано по-бързо премина и започна ин-витрото , че ми се изчака чакалото:)
Чао , момичета !
Ще пиша като се прибера ...и на мен ми се среща с вас ....много даже :)

Стискам палци  :crossfingers: New Love !!!
А ти като се върнеш веднага да пишеш как е минало !
Бързо възстановяване ти желая !
« Отговор #71 -: Септември 28, 2009, 16:33:24 pm »
Здравейте!
Еве, аз съм ЗА - само да определим дата...........
« Отговор #72 -: Септември 28, 2009, 17:09:36 pm »
Момичета,
аз вече започнах процедурата до към 10.10.2009 ще съм през два дни в София и след това ще остана за седмица там.Ако нещо се организира и имам възможност да дойда ще съм налиния.
Evelita какво стана с изпита? На 25.09.2009 съм стискала много палци  :D

« Отговор #73 -: Септември 28, 2009, 19:44:12 pm »
Здравейте и от мен !
Чакам да ми дойде тези дни и записвам час при Персенска ... наближава заветният момент !Аз също ще пътувам , когато дойде времето , така че общо взето съм ЗА , когато кажете ...
Галя , стискам палци , дано това ходене се окаже последното за теб вече !Правили ли са ти сондаж и как преминава процедурата , боли ли ?!?
Успех и на New Love !
Evelita, беше се позагубила , мила , как сте ?
Надявам се скоро да се видим ...
Някой да бодне по - отрано дата и час , за да могат повече хора да се оранизират  :wink: !
« Отговор #74 -: Септември 28, 2009, 22:14:38 pm »
Зравейте и от мен,стискам палци на всички,които имат разни процедури да завършат добре и да има хубави резултати ylinfant .Аз съм заета на 11.10 съм на сватба в София,а на 12.10 ще подавам документи към фонда за втори опит-ще падне чакане.Аз предлагам да направим среща към 25.10 .Надявам се повечето да сме свободни. :balk_602:
« Отговор #75 -: Септември 29, 2009, 11:09:18 am »
Здравейте момичета!
Бях се позагубила заради изпита на 25-ти, който мина успешно. Очаквам днес - утре да разбера точния резултат. Вече съм по-свободна и редовно ще съм тук и е мой ред да стискам палци  :D . Galian явно добре си стискала палци. Благодаря ти! Пожелавам успех и силно стискам палци на всички ви.
За 25.10 за нас е добре.
« Отговор #76 -: Септември 29, 2009, 16:36:04 pm »
Здравейте момичета!
Бях се позагубила заради изпита на 25-ти, който мина успешно. Очаквам днес - утре да разбера точния резултат. Вече съм по-свободна и редовно ще съм тук и е мой ред да стискам палци  :D . Galian явно добре си стискала палци. Благодаря ти! Пожелавам успех и силно стискам палци на всички ви.
За 25.10 за нас е добре.
Браво за изпита ! :balk_7:Много се радвам за теб !!!
Галка , водиш ли си дневник в Зачатие , за да следим какво се случва с теб ?
За сега съм съгласна за 25,10,но ако случайно съм в София , няма да дойдем , иначе няма проблем !
Днес е лапарото на New Love ако се не лъжа !Дано е минало всичко както трябва  :crossfingers: , и се надявам скоро да пише как е !
Целувки за всички и не забравяйте да пишете кой до къде е , а и да бездействате по една или друга причина - пак !!! :bighug: :dance2: :balk_50: :balk_70:

« Отговор #77 -: Октомври 04, 2009, 17:31:00 pm »
Момичета здравейте !
Всичко мина повече от добре!
Лекарите, акушерките и сестрите в онкогинекологията и реанимацията в Плевен са страхотни и направо извънземни!
Проф. Горчев и доц. Томов нямат равни по грижа към пациента и внимание!
Страшно съм благодарна на всички!
Сега съм 1месец болнични и към 25.10, може би ще се чувствам ОК и ще дойдем на среща с мъжо! Целувки и се пазете ....и правете редовни цитонамазки....не питайте ккаво ми видяха очите.

Браво !!!
Много се радвам , че всичко е минало и си добре , но не каза какъв е резултата ???
Колко дни стоя в клиниката след лапарото ?
« Отговор #78 -: Октомври 12, 2009, 19:34:23 pm »
Радвам се , че всичко е наред при теб New love !Сега давай смело напред!
Как си Галя , скоро не си писала до къде стигнахте !Искрено се надявам нещата да са положителни и стискам палци !!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Пишете кой до къде е ...

Аз утре отивам на преглед преди евентуална стимулация на 10-12 ден от МЦ , часът ми е едва в 16,50 ч., така че до обед съм на работа и после пътувам ... и като знам какво чакане ме очаква пред кабинета , направо се отчайвам , ама няма как ...Ще ви обяснявам какво ме очаква като се върна или утре вечер или в сряда !

Кой каза среща ................ :drunk:  :cheerleader:...........? :balk_50:
« Отговор #79 -: Октомври 26, 2009, 10:23:46 am »
Здравейте момичета,

аз не можах да повлека крак , но се надявам тези които са в процедура да го направят :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Срещата за октомври пропадна поради уважителни причини на някой от нас .Предлагам след средата на ноември да планираме нова среща.Дайте предложения за място и дали да е през почивен ден или работен .Ако я планираме за почивен ден може да я направим и през деня.
Надявам се, че този път ще се присъединят и други момичета.

Успех на всички.

П.П Сиска,Цвети благодаря ,че ми дадохте кураж .