0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Среща на Болярките
« Отговор #40 -: Август 23, 2009, 14:38:37 pm »
Срещу , но малко по-нагоре от полицията, в посока към Искра - стара къща с двор е , зашумено и тихо. Може да спрете срущу входа, не мисля  ,че беше забранено.
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #41 -: Август 23, 2009, 19:58:18 pm »
Не е забранено спирането пред заведението ,така че няма да има проблем.19:00ч става ли и ако ще е в Кладенеца е хубаво да си запазим маси за да не се окаже, че само ще се разходим до там :).Аз мога да поема ангажимента със запазването на маса.Така ,че чакам да пишете и да кажете кои ще дойдат със сигурност.

« Отговор #42 -: Август 23, 2009, 20:38:17 pm »
Благодаря за "насоките" osi_9 момичета.  Бройте ни двама, ще дойдем със сигурност само кажете как ще се разпознаем  :lol:
Обещах на Ganka:)
« Отговор #43 -: Август 24, 2009, 11:39:33 am »
И ние сме двама  :D с милото !
« Отговор #44 -: Август 24, 2009, 12:25:18 pm »
и ние сме двама  :D

« Отговор #45 -: Август 24, 2009, 20:45:04 pm »
Браво има напредък в броя на присъстващите спрямо през юли, значи най-малко ще сме 6 човека. Снощи казах за срещата на piera по Скайп-а, тъй като тя напоследък не влиза редовно във форума. За сега и мястото (Кладенеца) и часа (19ч.) са й удобни, та ако не излезе нещо непредвидено ще дойде и тя. С Ganka не сме се чували, но предполагам че вече си е в Германия (а ако не е ще се радвам да се видим пак :wink:). Аз отново да попитам  :oops: а как ще се разконспирираме (напр. всеки да си носи табелка с никнейма от форума  :lol: :P или ... )
« Отговор #46 -: Август 24, 2009, 22:16:03 pm »
Браво има напредък в броя на присъстващите спрямо през юли, значи най-малко ще сме 6 човека. Снощи казах за срещата на piera по Скайп-а, тъй като тя напоследък не влиза редовно във форума. За сега и мястото (Кладенеца) и часа (19ч.) са й удобни, та ако не излезе нещо непредвидено ще дойде и тя. С Ganka не сме се чували, но предполагам че вече си е в Германия (а ако не е ще се радвам да се видим пак :wink:). Аз отново да попитам  :oops: а как ще се разконспирираме (напр. всеки да си носи табелка с никнейма от форума  :lol: :P или ... )

Аз съм изрусена и ще съм на опашка !Дрехите още не съм решила и не знам ...
Ама табелка с никнейм-а си няма да нося със сигурност  :bad_idea: !
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #47 -: Август 24, 2009, 23:12:22 pm »
Ганка си е още тук, но тръгва в петък за Германия. Т.е. Аз няма как да дойда на срещата, само ще спим в Търново и продължаваме. :?
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #48 -: Август 25, 2009, 09:21:14 am »
Ей ,бройката се увеличава :D.А колкото за познаването, със сигурност ще сме на поне две съединени маси ,а може и повече. :D

« Отговор #49 -: Август 26, 2009, 16:25:31 pm »
evita1717 естествено, че никой няма да слага табелка просто се пошегувах, понеже докато пишех се сетих как дават по филмите на летищата посрещачи с табелки :lol: на врата и затова го написах, но явно шегата ми е приета на сериозно :?, както и да е.
Гане много съжалявам, че няма да се видим. Нацелувай Мила и Алекс от нас :balk_21: Приятно и безпроблемно пристигане в Германия, другото лято пак да се видим и надявам се в увеличен състав от наша страна :wink: 
galian_75 и аз се радвам, че бройката се увеличава, живот и здраве утре ще се запознаем. :wink:
« Отговор #50 -: Август 27, 2009, 09:46:13 am »
evita1717 естествено, че никой няма да слага табелка просто се пошегувах, понеже докато пишех се сетих как дават по филмите на летищата посрещачи с табелки :lol: на врата и затова го написах, но явно шегата ми е приета на сериозно :?, както и да е.

Аз също влизайки в майтапа ти написах , че няма да нося табелка !Както ти се шегуваш така и другите могат да се шегуват , нали ?
Отговарям ти защото не обичам неизяснените неща , надявам се да не приемеш нещата като заяждане , защото НЕ Е , а просто изяснявам ситуацията от моя страна ! :wink:
« Отговор #51 -: Август 27, 2009, 12:54:47 pm »
evita1717, няма проблем за написаното от теб, не го приемам като заяждане :wink:
До довечера :beerdr:
« Отговор #52 -: Август 27, 2009, 14:21:39 pm »
evita1717, няма проблем за написаното от теб, не го приемам като заяждане :wink:
До довечера :beerdr:

До скоро  :drunk:  :wink: !
« Отговор #53 -: Август 27, 2009, 14:25:02 pm »
Момичета, в Кладенеца щи има запазена маса за 19:00 на името на Пешо/това е спруга ми/ - който е първи да знае.До довечера. :beerdr:

« Отговор #54 -: Август 27, 2009, 18:13:30 pm »
Аз съжалявам , но няма да смогна и да дойда този път...Чакам доставка от Пловдив и съм каталясала от печене на сладки и подреждане на ремонтираната кухня.
Бързам, че време не остана както до сватбата на момичето ни (не е родна дъщеря , но е дълго за обяснение) и до тръгването на работа...Извинявам се ! Дано се включа в септемврийската среща .... ще има нали ? Дано тогава не съм на операция...ох , много сложно става около мен от септември , ще го мисля в движение , но много искам да се запознаем и си оформим група за споделяне и помощ !
Целувам ви и приятна вечер !
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #55 -: Август 27, 2009, 22:47:59 pm »
Аз съжалявам , но няма да смогна и да дойда този път...Чакам доставка от Пловдив и съм каталясала от печене на сладки и подреждане на ремонтираната кухня.
Бързам, че време не остана както до сватбата на момичето ни (не е родна дъщеря , но е дълго за обяснение) и до тръгването на работа...Извинявам се ! Дано се включа в септемврийската среща .... ще има нали ? Дано тогава не съм на операция...ох , много сложно става около мен от септември , ще го мисля в движение , но много искам да се запознаем и си оформим група за споделяне и помощ !
Целувам ви и приятна вечер !

Върнахме се !
Срещата беше много приятна  osi_5, запознах се с нови момичета  :bighug: и на всички ни от сърце желая късмет и дано предстоят само положителни емоции оттук нататък !!!
New Love , лапарото ли ще е Септември месец ?Стискам ти палци да мине леко и дано следващият път и вие сте на линия  :balk_602:!
« Отговор #56 -: Август 28, 2009, 10:46:39 am »
Когато човек отива на среща с непознати незнае какво да очаква (едно е онлайн, когато си скрит зад анонимността на никнейма и друго е на живо). Снощната среща :beerdr: наистина беше много приятна. На края и на крак :lol: пред заведението се заформи лафче :wink: От септември започва пак "сезона" на процедурите, но се надявам да се "споразумеем" :P за нова дата, а за заведението (имаше предложение да сменим "Кладенеца"), където кажете само ако се наложи пак ще ми трябват :oops: леки насоки. Слънчев и усмихнат ден на всички. 
« Отговор #57 -: Август 28, 2009, 16:40:16 pm »
Здравейте и от мен,снощи наистина беше страхотно :kaos7:.Тези,които не дойдоха могат само да съжаляват,на следващата среща доно да сме повече. :comm:Приятен ден на всички :blowingdust2:
« Отговор #58 -: Септември 07, 2009, 13:27:36 pm »
Какво ще кажете за нова среща в сряда на 09.09.2009г.? Понеже за следобеда в сряда плануваме ходене до Търново, та си мислех :ask: че за по-късен час, когато е удобно на останалите можем да се видим. Нямам претенции за мястото и часа на срещата.
« Отговор #59 -: Септември 08, 2009, 17:21:03 pm »
Какво ще кажете за нова среща в сряда на 09.09.2009г.? Понеже за следобеда в сряда плануваме ходене до Търново, та си мислех :ask: че за по-късен час, когато е удобно на останалите можем да се видим. Нямам претенции за мястото и часа на срещата.

На 09,09, имам Рожден ден  :balk_12: и за съжаление ще имам гости и ми е невъзможно да дойда , иначе с удоволствие !
Галка , пиши как вървят нещата при теб ... умалях да стискам палци за  :bfp: !!!Как си ?
« Последна редакция: Септември 08, 2009, 17:22:58 pm от evita1717 »