0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Среща на Болярките
« Отговор #20 -: Юли 23, 2009, 13:02:42 pm »
По принцип и аз харесвам Ксилифор и често ходя там, но съм мобилна, а ми се струва, че доста хора няма да могат да стигнат до там, а и който не е от града не съм сигурна дали го знае къде е!
« Отговор #21 -: Юли 23, 2009, 13:09:10 pm »
Това е само предложение.Пуснах го за да го обсъдим, а да си призная и ние често ходим там , но тъй като съм любител на разходките винаги е пеш. :D

« Отговор #22 -: Юли 24, 2009, 00:45:11 am »
А къде се намира "Ксилифор"?  Embarassed Може да ми е глупав въпроса, ама съм в в графата "снаха в Търновско" и не се сещам за къде става на въпрос. Има ли свободни за среща на кафе другата седмица (вероятно в четвъртък ще сме с мъжа ми в Търново)?
Обещах на Ganka:)
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #23 -: Юли 24, 2009, 01:22:47 am »
Ми аз съм кандидат за среща :oops: И ако може да е преди август, че тогава си заминаваме :oops:
Ще се радвам да се запознаем :)
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #24 -: Юли 24, 2009, 01:28:25 am »
Ми аз съм кандидат за среща :oops: ...

Охо, ти си си била в България, непременно ще се запознаем, ще ти пиша ЛС с координати.
*

Ganka

• 5926
« Отговор #25 -: Юли 24, 2009, 01:30:00 am »
Да бе, и съм шматка, щото вече почти два месеца съм в Търново :oops: Ама много събития имаше покрай нас и не ми остана време да пиша във форума :oops: Ще чакам да пишеш :wink:

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
« Отговор #26 -: Юли 24, 2009, 02:03:53 am »
Аз се извинявам , но в събота и неделя ще имам гости от Плевен , а в сряда и четвъртък от ...много далече. Иначе по принцип съм в отпуска до края на август и съм свободна и отворена за нови запознанства.

пп . Ксилифор е местност в близост до Търново , намира се в посока Лясковец , отбива се от магистралата. Там е хотел "Момина крепост", има езерце, капанче и място с барбекю , както и игрушки за деца, за друго не се сещам.
До там може да се стигне  и пеша , но се минава през една отбивка от пътя за Арбанаси , имаше стълби ....и не съм минавала от дете ...аз не обичам да ходя, за жалост. Природата не ми е страст.
« Последна редакция: Юли 24, 2009, 02:09:55 am от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #27 -: Юли 24, 2009, 02:05:41 am »
 :offtopic: сори за спама :oops: - Гане писах ти ЛС :wink:, а поканата за  :coffee: в четвъртък (на 30 юли) и към други желаещи за сега остава, часа и мястото ще го уточняваме след понеделник.

New Love, след 7 август и аз съм отпуск (сега съм ту отпуска, ту на работа за по един ден - шантава ситуация), така че се надявам и на августовска среща :P и не държа да е точно в събота или неделя ;)
« Последна редакция: Юли 24, 2009, 02:09:49 am от elma_gb »
« Отговор #28 -: Юли 24, 2009, 02:12:54 am »
Еееех, момичета съжалявам, по принцип напоследък не ми остава много време за форума,и чак сега забелязах че е имало среща :(
Кладенеца ми е далечко, но можеше да се постарая да дойда макар и за мъничко в кладенеца щом е по хладното срещата.
« Отговор #29 -: Юли 24, 2009, 11:34:09 am »
ако в четвъртък ми е удобен часа за срещата ще дойда и аз, на работа съм и ми е малко трудно за излизам ,дори и обедна почивка не ползвам.

П.П до Ксилифор може да се стига пеш и през Мавриков , дори там е асфалтиран пътя.,а ако някой пита кое е Мавриков - последната спирка на автобуси 70 и 110 ,там се намира и ПГ по моден дизайн.

« Отговор #30 -: Август 12, 2009, 16:29:29 pm »
Нова среща ли се заформя  :ask:?
*

Ganka

• 5926
« Отговор #31 -: Август 12, 2009, 22:30:36 pm »
Ами принципно не :? Ние се видяхме с Елма и Пиера, ама друг не изяви желание да дойде.

« Отговор #32 -: Август 13, 2009, 13:42:04 pm »
Ами принципно не :? Ние се видяхме с Елма и Пиера, ама друг не изяви желание да дойде.
за съжаление аз неможах да ида , имах голямо желание, но ангажименти в работата ми ме възпряха.
А сега на въпроса за следваща среща ,момичета давайте предложения кога и къде?

« Отговор #33 -: Август 13, 2009, 17:56:51 pm »
за съжаление аз неможах да ида , имах голямо желание, но ангажименти в работата ми ме възпряха.
А сега на въпроса за следваща среща ,момичета давайте предложения кога и къде?

Айде момичета давайте ... И аз съм ЗА среща , но ще оставя този път Вие да решите кога и къде Ви е удобно , за да се съберем повечко  :)!
« Отговор #34 -: Август 14, 2009, 15:52:25 pm »
Среща на 27.08.2009 г.Четвъртък за всички от Великотърновски регион !!!!!
Ако някой има предложение за мястото , нека напише , ако не ще сме на старото ...

Пускам по - рано , за да има време всеки да си подреди нещата ....
« Отговор #35 -: Август 19, 2009, 10:06:55 am »
Като гледам , май с Ева ще си пишем двете в тази тема :D.Явна сте в отпуск и на почивка.Дано успеем да се организираме и този път да не сми в камерен състав.Чакаме предложения за място на срещата датата е уточнена. :D

« Отговор #36 -: Август 21, 2009, 14:34:00 pm »
Здравейте! Да кажа за себе си: 27.08 ме устройва, бих дошла. Предишния път съвпадна с рожден ден, на който нямаше как да отсъствам. Принципно предпочитам да сме по центъра. Кладенеца е добре. Защо да не стане традиция мястото на срещата да е едно и също, само датите да се доуточняват? Така ще се улесним. Но това е само предложение..... А за Ксилифор, да приятно място, но е далечко. След работа съм изморена, а вероятно и повечето от нас са така... 
« Отговор #37 -: Август 21, 2009, 17:29:40 pm »
Здравейте! Да кажа за себе си: 27.08 ме устройва, бих дошла. Предишния път съвпадна с рожден ден, на който нямаше как да отсъствам. Принципно предпочитам да сме по центъра. Кладенеца е добре. Защо да не стане традиция мястото на срещата да е едно и също, само датите да се доуточняват? Така ще се улесним. Но това е само предложение..... А за Ксилифор, да приятно място, но е далечко. След работа съм изморена, а вероятно и повечето от нас са така... 
Предложението мястото да е едно и също много ми харесва,например за топло време да е Кладенеца , а зимата да си определим друго място.Колкото за Ксилифор имаше предложение срещата да е в почивен ден , затова предложих да е на Ксилифор/примерно/ през деня и да си я направим като пикник.Хайде дано да се включат и други момичета.

« Отговор #38 -: Август 21, 2009, 21:46:50 pm »
Момичета - тука съм , т.е. в къщи . Правим лек капитален ремонта на кухнята  , поразхвърляла съм се , но за срещата дано успея. Нищо не обещавам, ще се постарая.
За мен Кладенеца е ОК , но ако има предложенение и за друго място съм също ОК.
Харесва ми кухнята и на заведението срещу и малко в страни от училище "Патриарх Евтимий" , не се сещам как се казваше....
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #39 -: Август 22, 2009, 17:39:53 pm »
Ние с половинката ще дойдем бройте ни, нямам претенции за часа и мястото стига наблизо да има паркинг за колата, на който после да си я намерим, а не да се налага да си ходим пеша, че са 40 км  :lol: 
Къде се намира "Кладенеца"? :oops: