Sisoni1, само недей при Бързашки!
Аз и до ден днешен си нося последиците от неговото псевдо "лечение".
Имам чувството, че кара по една схема всичко, без да се замисля, че при различните момичета проблема е различен и трябва индивидуален подход.
Благодарение на него сега се стигна до донорска яйцеклетка.
Ама и аз съм си виновна, че му се доверих изцяло без да потърся и друго мнение, но последиците са за цял живот...
Иначе като обикновен акушер-гинеколог за израждане става, етърва ми два пъти роди при него и е доволна, а и други жени са доволни от израждането, но като специалист по стерилитет е гола-вода и има още хляб да яде...
А и при моята лапароскопия ми поиска отделно 150лв., това реди 6 години и аз овцата му ги дадох, защото му вярвах, но след това не ми обърна никакво внимание.
Дори аз трябваше едвам ходейки след операцията да го гоня по коридора и да го моля на бързо за 5 минути да ми каже какво да правя от тук нататък и защо ми е направил фенестрация като и без това нямах достатъчно фоликули, та сега съвсем е зле положението...
И да кажа, че ме кара да пия Клостилбегит без да ми е направена проба за проходимост на тръбите...
И накрая вдигна рамене и ми каза:"...ти си за Щерев..."(в София).
Като цяло не се старае да намери причината за проблема, а се занимава само със следствието...
Това е моето мнение,сигурно ще ме оплюят веднага, но никого не ангажирам с моето виждане, защото при мен така се развиха нещата...