0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Среща на Болярките
« Отговор #140 -: Януари 22, 2010, 18:32:16 pm »
evita1717 - не се коси и не си образувай нервички, ще стане...може би като се позатопли....Много студено и нервно време....или поне аз така го усещам.
Надявам се като замирише на топло и пролетно ще ни е по-приятно да се видим....пролетта ражда надежди и окрилява....така си мисля....или поне се надявам в личен план.

...пък и нали темата ни е "Среща на болярките" като не можем да се виждаме на живо, какво пречи да си се срещаме тук....аз ще си налея нещо разпускащо и ще се мотая тъдява около 8 всяка вечер...примерно....Наздраве! :)

Галче - мерси за ориентира...ама незнам що си бях въобразила , че ще е по-ефтинко....много съм заблудена...ще ходя в роднините...не исках да съм в тежест и да си приказвам задължителности и любезности, но явно няма как....не си струва да се харча толкова, че трудно се печелят и още по-трудно се спастрят....
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #141 -: Януари 26, 2010, 21:06:02 pm »
Само се чудя защо е необходимо да даваме идеи за среща след като е редно тези , които имат ангажименти , те да дадат дата , за да се съобразим с тях...Един иска Февруари , ама не уточнява , друг е за втората седмица на Февруари ...
evita1717, не се ядосвай излишно. Аз много държа да присъствам на срещите в Търново, но вмомента навън е адски студ, поледица и не би трябвало да се пътува в такова време, ако не е наложително, нали? Както знаеш аз живея на 40 км от ВТ, освен това имаше предложение или по-скоро покана към момичета и от Габровския регион. При това мисля, че от постовете преди седмица стана ясно на всички, че следващата надявам се "голяма - с повече присъстващи" среща ще бъде през февруари. Освен това можеш вместо да се "сърдиш" да отправиш покана от сорта "на тази дата, от толкова часа, аз и моята половинка ще сме в еди кое си заведение, ще се радвам ако се присъедините към нас" и ако има желаещи те ще си кажат (напишат). Аз когато ходим до Търново непредвидено и разполагам с време за среща винаги пиша тук с покана (като например: Има ли свободни за среща на кафе другата седмица (вероятно в четвъртък ще сме с мъжа ми в Търново)?). Ясно е, че винаги ще има заети, но нека няма сърдити.

Момичета, за да няма сърдити ако искате може да го регламентираме например "всеки последен за месеца петък, събота, неделя или който и да е ден от седмицата" в "пицарията на Пишмана" ще има среща на членове на Зачатие и потребители на форума. Може да определим и час и без да се питаме, непрекъснато ти ще дойдеш ли ти няма ли да дойдеш, всеки когато е свободен отива и ако няма други хапва пица с половинката и пак няма да е капо ;)  Тъжно ми е, като чета "сърдити" мнения и без това "престрашилите" се да идват на тези срещи сме шепа народ, а съм убедена, че във В. Търновска област има много семейства, като нас. Идеята на тези срещи е да се запознаем, да излезем малко от анонимността и ако може да сме си полезни едни на други.

По отношение на ангажиментите "за протокола" :lol: за мое съжаление целия февруари и до средата на март всяка събота и неделя съм на работа, като за сега не зная от колко до колко часа, но предполагам за "вечерни" срещи ще можем с половинката да се присъединим.
Обещах на Ganka:)
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #142 -: Януари 26, 2010, 21:11:11 pm »
Елма, нали си знаеш - за след май аз съм абонирана :lol: А и имаш обещание да спазваш :wink:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #143 -: Януари 27, 2010, 12:39:04 pm »
Здравейте момичета - познати и непознати , няма значение. Имам да се похваля и нямам търпение да го направя...Ние сме вече №5744 !!!!  Много се радваме, мноооого!!! И свършихме всичко най-важно за един ден, дори без да успея да запиша час за това или онова... Сега ще чакаме да дойде датата за първи преглед при д-р Стаменов - 4.05.2010г. Надявам се дотогава да получа и положителен отговор от фонда и с док. да говорим направо за насрочване на стимулация и прочие...

Евче - за това , което си ми писала на лс....ще трябва да поговорим лично, много ме интересуват всички подробности. Ох, да си знам от какво да се пазя, че на нищо не вярвам вече... Ще ти се обадя по тел. кога ще идвам към Търново.

Целувам ви , пазете се , че едни шарки са плъзнали...чудо ...и дребна и едра...че и грип. вълна пак идвала...много ме е страх от болести.... :)
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #144 -: Януари 28, 2010, 11:00:05 am »
Здравейте момичета - познати и непознати , няма значение. Имам да се похваля и нямам търпение да го направя...Ние сме вече №5744 !!!!  Много се радваме, мноооого!!! И свършихме всичко най-важно за един ден, дори без да успея да запиша час за това или онова... Сега ще чакаме да дойде датата за първи преглед при д-р Стаменов - 4.05.2010г. Надявам се дотогава да получа и положителен отговор от фонда и с док. да говорим направо за насрочване на стимулация и прочие...

Евче - за това , което си ми писала на лс....ще трябва да поговорим лично, много ме интересуват всички подробности. Ох, да си знам от какво да се пазя, че на нищо не вярвам вече... Ще ти се обадя по тел. кога ще идвам към Търново.

Целувам ви , пазете се , че едни шарки са плъзнали...чудо ...и дребна и едра...че и грип. вълна пак идвала...много ме е страх от болести.... :)

Ние сме № 5709 , така че може и по едно време да ходим на стимулациите  :wink: !
Не искам да те разочаровам но Заповед преди Септември , не вярвам да имаме ... , но пък прегледът си е преглед , отиваш , а после ще поизчакаш мъничко ..... !
Надявам се скоро да се видим и да поговорим повечко !

Само се чудя защо е необходимо да даваме идеи за среща след като е редно тези , които имат ангажименти , те да дадат дата , за да се съобразим с тях...Един иска Февруари , ама не уточнява , друг е за втората седмица на Февруари ...
evita1717, не се ядосвай излишно. Аз много държа да присъствам на срещите в Търново, но вмомента навън е адски студ, поледица и не би трябвало да се пътува в такова време, ако не е наложително, нали? Както знаеш аз живея на 40 км от ВТ, освен това имаше предложение или по-скоро покана към момичета и от Габровския регион. При това мисля, че от постовете преди седмица стана ясно на всички, че следващата надявам се "голяма - с повече присъстващи" среща ще бъде през февруари. Освен това можеш вместо да се "сърдиш" да отправиш покана от сорта "на тази дата, от толкова часа, аз и моята половинка ще сме в еди кое си заведение, ще се радвам ако се присъедините към нас" и ако има желаещи те ще си кажат (напишат). Аз когато ходим до Търново непредвидено и разполагам с време за среща винаги пиша тук с покана (като например: Има ли свободни за среща на кафе другата седмица (вероятно в четвъртък ще сме с мъжа ми в Търново)?). Ясно е, че винаги ще има заети, но нека няма сърдити.

По отношение на ангажиментите "за протокола" :lol: за мое съжаление целия февруари и до средата на март всяка събота и неделя съм на работа, като за сега не зная от колко до колко часа, но предполагам за "вечерни" срещи ще можем с половинката да се присъединим.

Относно написаното по - горе , ще запазя коментарите за себе си , за да не влизам в излишни спорове !
« Отговор #145 -: Януари 30, 2010, 09:06:50 am »
Аз и за вечерна среща съм съгласна :) То май даже вечер ще е по-лесно за повечето работещи предполагам.
« Отговор #146 -: Февруари 12, 2010, 16:19:58 pm »
Благодарим ти!
Тъкмо навреме - точно бяхме започнали да пишем ново писмо в "Запитване" .
Преди обяд решихме да пишеме директно на доц. Конова, защото искахме да чуем нейното мнение и ако прецени да ни насочи към съответния специалист.
Трябва ли да разбираме , че след като бъдем насочени към даден специалист , от там нататък до приключването на инвитрото само той ще се занимава с нас?
*
« Отговор #147 -: Февруари 12, 2010, 19:11:45 pm »
mi6leta не се притеснявайте, вземи всички изследвания,които сте правили с теб,а после те ще преценят какво следва.
« Отговор #148 -: Февруари 15, 2010, 15:14:09 pm »
Здравейте,момичета ще си позволя да предложа срещата да я направим на 27 февруари от 16:30-17:00 часа в пицарията на Пишмана.Имаме на разполужение 2 седмици всеки да си направи плановете и да дойде.Надявам се да се съберем повече хора.Моля всеки,който е съгласен,да отговори. :balk_104:   

А защо да не е на 28.02. по обед примерно м-у 13 и 14 ч.?
« Отговор #149 -: Февруари 15, 2010, 15:42:19 pm »
Момичета за 27.02.2010г. засега сме на линия.

« Отговор #150 -: Февруари 16, 2010, 07:03:22 am »
Аз затогава уж чакам една гостенка от студентските години,ама тя е малко несериозна,така че ако не дойде  съм с вас, но този път ще съм сама, че мъжа ми ще е на работа тогава
« Отговор #151 -: Февруари 16, 2010, 16:37:14 pm »
И аз да се обадя навреме - не ме бройте пак, имам много работа през седмицата , пътувам поне веднъж до Търново и през почивните дни просто никъде не ми се ходи в това лошо време. Извинявам се и ви моля за разбиране. Като се стопли и позасъхне няма да е съвсем така- поне ще се върви леко и автобусите ще са по-редовни.
Бъдете живи и здрави !
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #152 -: Февруари 16, 2010, 20:26:41 pm »
Аз също няма да дойда , защото Съботата/27.02./ ми е заета и то от доста време , очакваме близки приятели да дойдат на гости !
Весело изкарване желая !
« Отговор #153 -: Февруари 17, 2010, 19:36:40 pm »
Момичета, днес ми звъннаха от фонда, че съм удобрена и ми насрочиха час за да си взема заповедта - толкова ме хвана страха и притесненията.....
Искаше ми се да споделя с някого - след лапароскопията Бързашки ми беше казал, че единствения ми шанс е инвитро - преживях  го някак си, но м.11. се оказах бременна без лекаря да знае как е възможно това с двустранно запушените ми тръби. Тъкмо се зарадвах и втория месец прокървих и загубих бебчето, което чакам толкова години- самообвинявах се толкова дълго, но от това не ми ставаше по леко. Бях решила да отида все пак на кални бани - да опитам, но днес като ми звъннаха съм в една такава дилема - да  започвам ли процедурите и ако да кой лекар да избера, като чета май за Бързашки няма добри отзиви. Избора си е само мой, но сърцето ми е свито - просто ми се искаше да споделя с вас - знам че ще ме разберете!
« Отговор #154 -: Февруари 17, 2010, 21:31:12 pm »
sisoni вярвай че щом веднъж е станало и то на пук на докторските диагнози ще стане пак, стискам ти палци. Наистина решението е само твое да започнеш инвитро или да чакаш естествено забременяване.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #155 -: Февруари 18, 2010, 12:22:27 pm »
Момичета, днес ми звъннаха от фонда, че съм удобрена и ми насрочиха час за да си взема заповедта - толкова ме хвана страха и притесненията.....
Искаше ми се да споделя с някого - след лапароскопията Бързашки ми беше казал, че единствения ми шанс е инвитро - преживях  го някак си, но м.11. се оказах бременна без лекаря да знае как е възможно това с двустранно запушените ми тръби. Тъкмо се зарадвах и втория месец прокървих и загубих бебчето, което чакам толкова години- самообвинявах се толкова дълго, но от това не ми ставаше по леко. Бях решила да отида все пак на кални бани - да опитам, но днес като ми звъннаха съм в една такава дилема - да  започвам ли процедурите и ако да кой лекар да избера, като чета май за Бързашки няма добри отзиви. Избора си е само мой, но сърцето ми е свито - просто ми се искаше да споделя с вас - знам че ще ме разберете!
Дали не е добре да се видят тръбите отново, матката (за двурогост) също?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #156 -: Февруари 18, 2010, 13:19:22 pm »
Sisoni1, само недей при Бързашки! osi_2
Аз и до ден днешен си нося последиците от неговото псевдо "лечение". osi_14
Имам чувството, че кара по една схема всичко, без да се замисля, че при различните момичета проблема е различен и трябва индивидуален подход.
Благодарение на него сега се стигна до донорска яйцеклетка.
Ама и аз съм си виновна, че му се доверих изцяло без да потърся и друго мнение, но последиците са за цял живот...
Иначе като обикновен акушер-гинеколог за израждане става, етърва ми два пъти роди при него и е доволна, а и други жени са доволни от израждането, но като специалист по стерилитет е гола-вода и има още хляб да яде...
А и при моята лапароскопия ми поиска отделно 150лв., това реди 6 години и аз овцата му ги дадох, защото му вярвах, но след това не ми обърна никакво внимание.
Дори аз трябваше едвам ходейки след операцията да го гоня по коридора и да го моля на бързо за 5 минути да ми каже какво да правя от тук нататък и защо ми е направил фенестрация като и без това нямах достатъчно фоликули, та сега съвсем е зле положението... :(
И да кажа, че ме кара да пия Клостилбегит без да ми е направена проба за проходимост на тръбите...
И накрая вдигна рамене и ми каза:"...ти си за Щерев..."(в София).
Като цяло не се старае да намери причината за проблема, а се занимава само със следствието...
Това е моето мнение,сигурно ще ме оплюят веднага, но никого не ангажирам с моето виждане, защото при мен така се развиха нещата...  
 :ask:
« Отговор #157 -: Февруари 18, 2010, 14:32:43 pm »
Съжалявам много за това, което ти се е случило! Когато ти прочетах поста, лентата се завъртя и пак си спомних това, което и на мен ми се случи точно по същото време.
Защо не говориш с доц. Стойков той да те насочи към кого да се обърнеш за инвитрото. Може би му имам голямо доверие, но след като си получа и аз моето одобрение първо ще говоря с него. Но съм решила да не съм при Бързашки.
« Отговор #158 -: Февруари 18, 2010, 18:47:33 pm »
доц.Стойков вече не работи в КИРМ Плевен, а май се е преместил в Света Марина, но не съм сигурна дали е точно там де, но не е вече в КИРМ.
« Отговор #159 -: Февруари 19, 2010, 08:18:52 am »
Здравейте, явно има доста ангажименти за 27.02.2010,така че правя предложение за среща на 03.03.2010 г. от 13 ч. в пицарията на Пишмана.