0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Среща на Болярките
« Отговор #120 -: Януари 01, 2010, 14:53:49 pm »
Нека Новата 2010 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! С цялата си душа желая светла и хубава година!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #121 -: Януари 07, 2010, 09:37:57 am »
Здравейте момичета.
Първо честита нова година и нека през 2010 ви се изпълнят всичките желания.
Сега на въпрова.Може ли да ми кажете има ли момичета правили инвитро опити в Плевен от фонда и какво сте дорлатили ако има такива.
Благодаря предварително.
« Последна редакция: Януари 07, 2010, 09:41:10 am от isho75 »
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #122 -: Януари 07, 2010, 16:06:37 pm »
                   ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от мен :occasion10: !
 Пожелавам на всички ни здраве и нека 2010 бъде по - добра , пълна с надежди , с много положителни емоции и с много  :bori_016: :bori_004: :bori_008: :bori_012: :bori_007: !!!
Дано всички осъществим мечтата си !
« Отговор #123 -: Януари 07, 2010, 20:04:10 pm »
Здравейте момичета!Пожелавам положителни тестове на всички,които се борят за собствено дете!Моят първи опит приключи успешно,благодарение на д-р Емин и целият екип на КИРМ-Плевен и сега очаквам моите две слънчица.Невероятни специалисти!!!И така конкретно на въпроса на isho75.Доплащах си няколко естрадиола,1 ултразвук,25 Декапептила(Фонда поема част от цената му само).Слава Богу отпуснатият ми Пурегон ми стигна,но има момичета, на които им трябва още,така че има вариант и него да си доплатиш.След това при положителният резултат(стискам палци да изживееш в най-скоро време тази радост),се прави вливане на Имуновенин(40 ампули) и Интралипид-около 600 лв.Но при всеки е индивидуално.Тук не слагам разходите за път-почти всеки ден, в продължение на 10 дни и изписаните ми лекарства.Но като видиш положителният резултат,всички допълнителни разходи се забравят!Стискам палци на теб и на другите момичета!Рано или късно мечтите се сбъдват!Целувки на всички!!!
« Отговор #124 -: Януари 13, 2010, 18:39:34 pm »
Ето дойде и средата на януари, а никой нищо не казва за среща.Пак мълчание.Момичета вие сте .Я да видим освен групата на шаро други дали ще се престрашат да дойдат

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #125 -: Януари 15, 2010, 09:31:14 am »
никой не пише вече, няма ли правещи процедури ... аз се интересума от такива при д-р Емин ... и от такива при които има завишени НК клетки, какво се предприема в случая, и кога се прави съответното вливане преди процедурата, колко време преди нея и след нея, колко време след нея?

« Отговор #126 -: Януари 15, 2010, 17:19:27 pm »
Ще трябва да се направи нещо само нека да е за февруари
« Отговор #127 -: Януари 15, 2010, 19:08:25 pm »
Ако смятате ,че през февруари ще сме повече нека да е през февруари .Чакаме предложения за дата и място.Този път аз ще си мълча. :D

« Отговор #128 -: Януари 16, 2010, 09:03:08 am »
Аз естествено съм на линия :)
« Отговор #129 -: Януари 16, 2010, 09:28:31 am »
Привет !
Аз само да кажа , че съм жива, ама...ме хвана яко депреса ....не мога да подам още документи
във фонда ...имам проблеми с цикъла след лапарото. Няма цикъл - няма хормони и т.н. Не съм в настроение...а и на работа не ми е весело Ич .....абе...депресия отвсякъде....и диетата не мога да спазвам , надух се като балон....
Мрън -мрън , оплаках се ....дано при вас е по-хубаво....не ми се среща ...ама вие давайте , ще се радвам да видя пак снимки :)
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #130 -: Януари 16, 2010, 18:07:01 pm »
Привет !
Аз само да кажа , че съм жива, ама...ме хвана яко депресия ....не мога да подам още документи
във фонда ...имам проблеми с цикъла след лапарото. Няма цикъл - няма хормони и т.н. Не съм в настроение...а и на работа не ми е весело Ич .....абе...депресия отвсякъде....и диетата не мога да спазвам , надух се като балон....
Мрън -мрън , оплаках се ....дано при вас е по-хубаво....не ми се среща ...ама вие давайте , ще се радвам да видя пак снимки :)

Хей Вили я по - ведро,какви са тези депресии.Не се разрешават.Горе главата по този начин няма да си помогнеш.Да си призная аз след последния неуспешен опит доста се бях отчаяла ,но благодарение на срещите с момичетата от тук се справих бързо.Така,че ще те чакаме да дойдеш ,срещата ще е през февруари чак ,вярвам ,че до тогава тази депресия ще е зад гърба ти и ще се радваме на твоето присъствие.

*
« Отговор #131 -: Януари 17, 2010, 15:24:37 pm »
Аз съм правила инвитро при доктор Емин тази пролет и сега имам две прекрасни слънчица.Имуновенин се влива преди теста за бременност и след него.Успех!
« Отговор #132 -: Януари 19, 2010, 16:36:14 pm »
Вили,я се дръж здраво и не се отчайвай така !Всичко ще се оправи нали знаеш?Всяко зло е за добро!

Аз въпреки , че приключих още на 18,11,2009 г.все още не могат да ми изготвят документите от Малинов и съм направо бясна ... до сега можеше да съм подала , но и аз ще си остана с чакането като гледам ...

Относно среща съм ЗА , ще следя темата за дата , защото явно stef_ns трябва да я обяви , тъй като иска да я отложим за Февруари ....
« Отговор #133 -: Януари 20, 2010, 08:30:03 am »
Хайде момичета казвайте нещо,вече се чудя дали има смисъл от тази тема .Тъй като така или иначе , ние които си се срещаме се чуваме и в скайп и по телефон.Идеята е да се събираме повече и да обменяме информация,да се повеселим и да си говорим спокойно и открито за проблемите.
Нека за срещите се чувстват поканени  и момичета от Габровски регион .Ще се радвам наистина да се съберем повече.

А сега давайте предложение за дата и място.

« Отговор #134 -: Януари 20, 2010, 18:08:58 pm »
Аз правих през декември инвитро за съжаление неуспешно, вливането ми правиха 10 дни преди трансфера и ми бяха казали, че при положителен тест ще има още едно вливане но не стигнах до там.
« Отговор #135 -: Януари 21, 2010, 16:33:38 pm »
Давам идея за дата 24,01,2010 год./Неделя/, около 15 - 15,30 ч.в пицарията на Пишмана , където сте били предният път !
Чакам отзиви !
« Отговор #136 -: Януари 21, 2010, 18:12:26 pm »
Аз вече има оговорка за неделя,среща с приятелки.Така че съм аут .Най добре да е за февруари втората седмица и да има по-вече време за реакция

« Отговор #137 -: Януари 21, 2010, 19:23:54 pm »
Знаете ли ефтин хотел около Медицинска академия или около клиника "Надежда" - на д-р Стаменов?
...Нещо не ми се ходи по роднини , та се чудех за алтернатива...
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #138 -: Януари 22, 2010, 09:38:52 am »
Давам идея за дата 24,01,2010 год./Неделя/, около 15 - 15,30 ч.в пицарията на Пишмана , където сте били предният път !
Чакам отзиви !

Само се чудя защо е необходимо да даваме идеи за среща след като е редно тези , които имат ангажименти , те да дадат дата , за да се съобразим с тях...Един иска Февруари , ама не уточнява , друг е за втората седмица на Февруари ...
Нека не забравяме , че винаги някой ще е зает и едва ли ще се уцелим всички , но както и да е !Още повече , че който има желание намира начин !
Това е от мен , повече няма да опитвам да правя каквато и да било среща , а ще чакам "наготово" !

« Отговор #139 -: Януари 22, 2010, 10:16:09 am »
Макар,че опита ми при Емин е неуспешен съм изключително доволна от него и от целия екип.Вярно,че не е от наи-приказливите,но си върши работата.