0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Маринче,как си мила? Кога е теста или вече можеш да ни зарадваш?
При нас опита завърши с неуспех :(.Чакам сега срещата с докторката и продължаваме нататък.
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
anelino,съжалявам мила,прочетах в другата тема лошата новина ,стана ми мъчно,но ти не унивай нали.Загубена е битката,но не и войната.Моя тест е в събота,надявам се най-сетне да видим и ние така чаканите 2 черти.Малко ме е страх като наближава деня на истината.Толкова пъти все отрицателни тестове,че вече се страхувам от теста.Имам все пак надежда за успех.
Ти при кой лекар беше?Сигурно си казвала,но не помня,търсих дали някъде си писала,не намерих.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Марина силно ама много силно ти стискам палци!!!!Трябва да е положителен теста!
Аз бях при д-р Юдова,пункцията ми я прави Халачева! Не търся вина в лекаря,аз много си я харесвам д-р. Юдова.
При теб след първия неуспех променяхте ли нещо,правихте ли допълнителни иследвания?
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Д-р Юдова е много готина,предния ми опит замести моята д-ка и няколко прегледа бях при нея.Допълнителни изсл.не си спомням да съм правила.Още от самото начало,преди инсеминациите ме прати на ендокринолог,тъй като пролактина и ТСХ ми бяха високи.Имам малко аденомче на хипофизата и пия достинекс от доста време,само дозата ми намалят,също пия и еутирокс 25.Сега хормоните са ми в норма.Ние принципно сме с мъжки фактор и мъжът ми какво ли не е пил вече.Та не се притеснявай и питай докторката за всичко което те притеснява дори и да ти се струва глупаво,при всеки е различно.При мен едно при друг друго,при теб съвсем различно,не си мисли лоши неща,а мисли за успеха.Пиши ми,ако мога ще помагам.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Маринче чакам днес хубавите новини от теб!!!!!!
Ние също сме със мъжки фактор,сподели ако не ти е проблем какво е пил  мъжът ти?
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Новините от мен не са добри,уринен тест отрицателен,надеждата нали умира последна пуснах и кръвен,но уви грешка в уринния нямаше.Не че ми е за пръв път и знам разбира се че уринния не бърка,но все пак таях някаква мъъъъъъъъничка надежда.Е това беше,последното ни ИКСИ,от тук нататък ще се молим и ще се надяваме.
anelino,моят мъж е пил какви ли не добавки-ел карнитин,вит.Е,Пре сийд,поръчахме едно и от Германия за 3 месечен курс,но в момента не се сещам как се казваше,ако се поровя ще го намеря,тук във форума се писа за него.Друго пи също чай от бабини зъби,бърканицата с мед,селен,цетебе,фолиева киселина,сигурно има и още нещо но сега не се сещам.От 2008год.все нещо взима и честно казано леко подобрява спермогр. и то моментно като че ли.
Е пожелавам на всички много късмет и успех,ще се радвам да споделяте.Нищо че аз приключих с процедурите,ще надничам от време на време :wink:.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Маринче :bighug:,наистена лоша новина,толкова исках да е успешен този Ви опит.Но не трябва да се отчайваме,знае ли човек ако господ реши може да се случат нещата и без процедури.
А относно спермограмата и ние май сме пробвали почти всичко от тези неща.но уви разлика почти никава.
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама


Новините от мен не са добри,уринен тест отрицателен,надеждата нали умира последна пуснах и кръвен,но уви грешка в уринния нямаше.Не че ми е за пръв път и знам разбира се че уринния не бърка,но все пак таях някаква мъъъъъъъъничка надежда.
Здравей Марина, съжалявам за неуспеха. Не се отчайвай. А да ти кажа ние на последния опит почти не пихме лекарства. Просто си казах то ще стане и бях сигурна че ще стане. Сега вече се радваме на нашите мъничета, вече са на 5 месеца. Ето и снимки .
Горе главата момичета не се отказвайте всичко си струва, да кажа даже дългото време в което ги чакаме.
Успех и здраве на всички
Гюлчи, прекрасни са ви маничетата,да са ви живи и здрави!
А за нас останалите стимул да продължаваме борбата!!!
Точно така за това ви писах и публикувах снимка на мъницете. Вярвайте в успеха, всички усилия си залужават. Успех момичета!!!
Отдавна не бях влизал в сайта....Момичета, дано следва6тия ви опит е успе6ен.Горе главите,само се въоръжите с малко повече търпение.Аз утре сам на консулт при д-р Юдова,и започвам стимулация.
Stela късмет мила и ще чакаме да ни зарадваш с хубавите новини  :bfp Може от време на време да ни навестяваш и да казваш как протича процедурата!
Ех,каквото сабя покаже.Важното е 4е медицината е напреднала доста,и благодарение на това имаме 6анс за беб4е/макар инвтро/ :wink:
 :x оффф,при мен пак старата песен на нов глас.пролактина ми е зави6ен 816  :? ....това 6те ме забави месец.
Може пък забавянето да е за добро Стели,месец месем важното е резултата накрая! :)
Здравейте момичета,в събота ми е пункцията............после трансфер и надявам се положителен тест  :D
*
Stela с теб сме  :goodluck:И ще чакаме да се похвалиш!!
Здравейте момичета!
След голяма пауза се завръщам. Започнахме стимулация за ин витро, днес ми е 4-ти ден и след малко съм на преглед. Имам завишено DHEA-S /27.14/, при реф. с-сти /1.8 - 7.7/ и не знам какво става. Дано не е сериозно и док го оправи. Иначе другите хормони са в норма. Има ли сред вас с подобни с-сти на този хормон? Моля, споделете! Успех на всички!