0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря,s-petkova,ти как си?Беше ли на преглед?
В петък съм на преглед. От притеснение вече ми минават всякакви мисли в главата.Не съм правила втори тест, но се надявам всичко да е наред.
Здравейте момичета s_petkova не с такива мисли всичко ще е наред чакаме да се похвалиш след прегледа. А на всички останали момичета пожелавам леки процедури и чудесни резултати.
Здравейте, да прегледа ми мина. Видяхме едно сакче- 8 мм.Сега вече наистина повярвах,че съм preggo preggo. Пожелавам го на всички вас да изпитате това чувство. След три седмици се надявам да се отчета с още по-добри новини.
Сега очакваме cecka_7907 да каже как мина трансферът днес.
И така....мина и трансфера,върнаха ми три ембриона.на 8 май тест(само да споделя че на 7ми имам рожден ден)Дано получа най-хубавия подарък :crossfingers:
cecka_7907, пожелавам ти да получиш този дългоочакван подарък. :D
 s_petkova, хайде вече официално ти желая лека бременност!
Здравейте момичета как вървят нещата вече никой не споделя. cecka_7907 стискам палци да получиш така дългоочаквания подарък.
Здравейте, аз  два дни не можех да влизам във форума. При мен нещата са малко притеснителни в момента.От вчера съм с едно зацапване, което преминава от розово към светло и тъмно кафяво на моменти.Лежа със свито сърце, защото не знам какво става с бебчето.Страх ме е да не се увеличи кървенето и да го изгубя. Вчера се чух с доктора и ми увеличи утрогестана. Засега само това.Ще пиша по-късно как се развиват нещата.
Не се тревожи мила не винаги е фатален края при кървене. Имам приятелка кървеше до 4 месец постоянно и сега си има две сладки момченца.Стискам палци всичко да е наред с бебчо. А ти пиши.
здравейте и от мен.Първо да почерпя,че днес имам рожден ден  :balk_12:,и после да се оплача:имам чуството че всеки момент,ще ми дойде,гърдите ми сякаш омекнаха,и освен това препишках един тест и излезе отрицателен.Знам,че още е рано за уринарен,ама......Иначе утре ми е датата за кръвния тест,но аз съм от малко градче и не знам дали изобщо правят такъв.Ами това е общо взето много ме е страх.
Честит рожден ден, cecka_7907!!! Бъди много здрава, силна и много щастлива!!! И разбира се тук всички си пожелаваме бебчета по всякакви поводи  :D!!
Сигурно правят такива тестове в твоя град, но резултата може би ще излезе друг ден. Като чета има доста момичета,след трансфер, които чувстват че ще им дойде, а после се оказват бременни osi_9. Така че ще чакаме резултата от кръвния тест.
Аз утре съм на лекар. Трябваше да отида тези дни преди цикъл да ме види лекарката, ноо ми дойде миналата седмица и сега ще ходя, но след цикъл :). Дойде ми изненадващо рано 8O. Отдавам го на стимулацията, въпреки че като прочетох тук там май на повечето жени им закъснява след стимулация. Сега кога ще ми дойде отново, когато би трябвало да започнем пак незнам вече.
здравейте,момичета,моят опит  :balk_145:приключи с неуспех.
Много съжалявам, cecka_7907 :(. Все си мислех, че резултата ти ще е положителен, но както си разбрала има моменти от живота когато жестоката реалност ни се стоварва на главата. Поплачи си днес, а после сигурна съм ще намерите сили да продължите отново.  :bighug:
ами вече я свърших тая работа,мисля за напред,ама не мога да го измисля.май ще сменям клиниката.
cecka_7907,  :bighug:, съжалявам много за неуспеха ти. Знам колко е трудно не само след първия неуспешен опит, а и след всеки следващ.Времето лети, а в главата ти изникват много въпроси.Надявам се да вземеш правилното за теб решение и да продължиш смело напред.
Добър вечер на всички, не съм ви отговаряла няколко дни, защото съм в болница.В сряда ме приеха с по-сериозно кървене и сега съм по-добре.Причината май  е наличието на втори плоден сак, който е празен и най-вероятно е имало второ бебче, което е спряло да се развива.Общо взето ми казаха, че мога да кървя до 4-ти месец, докато се образува плацентата.Важното е обаче , че си имам едно живо бебе с туптящо сърчице.
Napravo nastrahnah kato go pro4etoh,draj se momi4e i dano vsi4ko se razviva po plan za napred.Vsi4ki sme s teb.
как сте момичета?никой не пише.Кравичка,какво става с теб?Малинка и ти започна ли вече?С-петкова,дано вече всичко да е на ред.Не съм спряла да мисля за вас :balk_104: