0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

незнам,какви хормони.док.ми каза като ти дойде ми се обаждаш,и на втория ден при мен за първа инжекция.Само това знам
I nikakvi li izsledvaniq nqma6e predvaritelno.KAK OPREDELIHTE PO KAKAV PROTOKOL.Az kato se obajdah da go pitam koga da otida mi kaza da otsko4im do tam(kato 4e li e na 5 km.)i za izsledvaniq nito duma.Obarkana sam.Kaza 4e imal mnogo jeni i ne moje da se seti za slu4aq ama verno az predi godina hodih posledno pri nego.Abe na men mi se struva 4e ne im se obqsnava mn mnogo.Li4no moe mnenie.
 
малинка,направихме предварителните изследвания,попълнихме документите за започване на процедурата.Ще бъда по къс протокол.Сега чакам цикъл и на втори ден започвам.Притеснява ме обаче,че цикълът се бави и ако утре не ми дойде вече идват почивните дни и как ще стане работата незнам :ask:
Малинка-къпинка ти от къде си?аз съм от Попово
 малинка-капинка,
след празниците като се срещнеш с доктора, той сигурно ще ти даде списък с изследванията, които да направиш и след преглед и резултатите от изследванията ще реши протокола какъв да е.
Малинка-къпинка ти от къде си?аз съм от Попово
4e nie sme sasedki.Az jiveq v Targovi6te.Kak se seti da popita6 otkade sam?Ako iska6 pi6i i na li4ni.Moje da si razmenim skaip.
 
Здравейте и от мен. От доста дълго време ви чета, но не събирах смелост да пиша. Моят опит завърши вчера с трансфер на 3 ембриончета. Сега си почивам и затова реших да ви пиша  и да споделя с вас емоциите си. Пациентка съм на д-р Сариев и останах изключително доволна от него и целия екип в центъра. Всички са невероятни и доста грижовни , особено ако се появи някакъв проблем, както се случи  при мен в деня на пункцията.
Пожелавам успех на всички вас  и дано да се виждаме в кабинетите отпред. :wink:
Да те попитам ти по време на стимулацията във Варна ли бешеили пътуваше, ама то много голямо разстоянието и най -вероятно си била там.глупав въпрос ти зададох...
 
Пътувах за всеки преглед и изследвания. Стимулацията ми този път - трети опит и втори по фонда, беше 10 дни. Бях по къс протокол.Сега съм 6-ти ден след трансфер, почивам си и се моля този път да прескоча 10-11 ден и чудото да се случи.
Пожелавам на всички момичета, които им предстоят процедури успех, и вярвайте в докторите си, те правят всичко по силите си , за да успеем.
s_petkova,всеки ден ли са прегледите?Аз имам къде да остана,но в къщи ми е най-спокойно
 cecka_7907,в началото - на 2-ри ден от МЦ, след това на 4-ти ден от започване на стимулацията, след това през ден-два, при всеки е индивидуално все пак. Това е ,ако си по къс протокол. При дълъг - първоначален преглед на 21-22 ден от МЦ и се започва с блокиращите инжекции и след около две седмици при новия МЦ започва същинската стимулация.
благодаря за бързия отговор.По къс протокол ще съм,само чакам лелката и почвам.АААА и още нещо болнични дали ни се полагат?
Аз не съм ползвала, но на едно момиче и казаха, че могат да и дадат за една седмица, не повече.
Пътувах за всеки преглед и изследвания. Стимулацията ми този път - трети опит и втори по фонда, беше 10 дни. Бях по къс протокол.Сега съм 6-ти ден след трансфер, почивам си и се моля този път да прескоча 10-11 ден и чудото да се случи.
Пожелавам на всички момичета, които им предстоят процедури успех, и вярвайте в докторите си, те правят всичко по силите си , за да успеем.
Имаш силно стиснати палци от мен да прескочиш критичните дни.Заслужила си да имаш поводи да се усмихнеш и да се зарадваш.И ако е хубаво времето и ти се разхожда се пусни по морската и заради мен, толкова е прекрасно там и вече раззеленено.Бургас ми е любим град,страхотни студентски спомени имам от там,дано и ти останеш с прекрасни спомени от Варна... :)
Здравейте,момичета,стартирах с 150мл.Гонал.Даже днес сама си поставих инжекцията,от което съм много горда.Във вторник съм на преглед,пък да видим кво ша става :ask:
Здравей как какво ще става всичко ще е наред имаш стиснати палчета от мен. Желая ти една успешна процедура с един чудесен край.
Благодаря ти g.petrova.При теб как са нещата?
Браво, cecka_7907, аз незнам как ще с престраша сама да се бода :needleani:. Аз иначе си чакам цикъла - както се притеснявах да не ми дойде в петък, сега пък ще вземе да ми закъснее :lol:.
Kravi4ka,тъкмо се чудех какво ли стана с теб,добре ти се подреждат май нещата,ама то нали все трябва да се притесняваме за нещо.Пък за инжекциите как ми трепереше ръката ако знаеш,ама не е страшно и изобщо не боли.
Честито Възкресение Христово, момичета!!!

Много сбъднати мечти, и най-вече тези свързани с:   :bfp: preggo :bori_001:
ето ме и мен.Днес бях на преглед,доки каза,че са тръгнали доста фоликули-над 10(не ми каза точна бройка).Към гонала ми прибавиха и цитродит(или както там се казва,не го запомних)Следващ преглед в петък.Кравичка,къде остана,какво става стеб?