0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

mega79 Честито за положителния тест. Желая ти леки 9 месец и хубави, здрави бебенца
Здравейте, момичета! И аз тръгвам по вашия път. В началото на септември ще подготвяме документите за фонда.Може ли да ми кажете, къде си правихте изследванията, за подготовката на тези документи? Може ли в някоя лаборатория или тр да са направени в Майчин дом.
Много се радвам за вас момичета че се борите искам да ви запитам доплащате ли за самата пункция понеже в Олимед се доплаща.
Не не се доплаща за пункцията.Аз доплатих 97лв само за декапептил.
Katrin_sl на мен ми приеха изследванията, които бяха правени в друга лаборатория.
Здравейте момичета.Аз днес бях на лекар и бързам да ви се похваля :DВидя се една точица и док каза че всичко е наред.Живот и здраве догодина април ще си имам едно прекрасно бебче.Другите две ембриончета не са се развили.Гледам че темичката е замряла,никой не пише.Няма ли никакви резултати от никой?
Честита точица mega79!!! Спокойни 9 месеца и на финала едно сладко пухкаво бебче :-)
Здравейте,
Доста отдавна никой нищичко не е писал тук. mega79 как си. Аз следя по принцип какво става в Майчин дом. СКоро започвам отново и аз. Желая успех на всички.
Ами аз не пиша понеже виждам че и никой друг не се включва.Явно в момента няма момичета които са в процедури.Аз съм на ЖК в Майчин дом при др.Халачева.Преди два дни бях на консултация и се видя вече доста добре бебето.Живот и здраве всичо да мине че за мен всеки ден е притеснение.В началото бяха три,после остахан две и сега на финал си имам една тупкаща точица :DУспех на всички!
Желая ти лека и успешна бременност, мила. Радвам се за теб, а също едновременно със всички успели в процедурите.
Здравейте момичета!
Отдавна никой не е писал в темата,но аз се реших въпреки че не съм по фонда.
Правя ИКСИ в Майчин дом при Наталия Юдова(страхотен човек и специалист)Стимулацията ми беше по дълъг протокол.Вчера мина и пункцията,за съжаление десния ми яйчник е зад матката и са успели да пунктират само левия.Резултата е 6 яйцеклетки-иксирани.Днес док ми каза че 4 се развиват много добре,но 2 са фрагментирали.Аз съм без тръби,а съпруга ми е с мъжки фактор.Дано всичко да е наред,10 години се борим за бебче  :(
Честито на всички успели и успех на всички които се борят.Много ще се радвам ако се раздвижи темата,понеже друга за майчин дом не видях.Надявам се че пиша на правилното място.Прегръщам ви вси
Да повдигна и аз темата, че гледам в началото Маринка и Гюлчи са поддържали формата, а сега е пълно затишие.
Маринка, възхищавам се на неуморната ти надежда и вяра, че нещата ще се случат. Крайно време е да ви посети късмета, че усилията и заслугите ги имате в изобилие.

Не знам защо МД не е много популярна дестинация при асистираните методи. Предполагам, отчасти въпрос на реклама. Знам, че има момичета с успешни ин витро процедури и инсеминации, които просто не се изявяват в нета. Друг е въпросът, че в много от случаите двойката не желае да се знаят такива подробности (макар и вече се чудя на кого му идва на ума да се крие в тези времена).
Аз едва сега намерих темата, която е на възраст една бременност (че и отгоре) време вече.
Надявам се да имам какво хубаво да напиша тези дни. Засега само малко притеснения с леко кървене след сондиране имам-вече 7-ми ден. Засега толкова.
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Леле,Бубе,ми аз съвсем съм изостанала,даже не знам че правиш нещо вече,голям срам.Ми тъй то и ти не пишеш,айде дано,стискам палци.И аз си взех заповедта за втори опит от фонда,в понеделник мятаме изследванията-СПИН,Васерман и т.н.,мислим майския цикъл да започваме,надяваме се последен опит,крайно време е вече и нашия бебешок да стане факт.Успех на всички желая и хайде пишете,говорете всички имаме нужда да споделяме.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Марина, Бубе, пожелавам ви спокойна подготовка и успешен опит! :)
Маринка, лека подготовка :)
Ще следя за подробностите :wink:

Бубе, кървенето спря ли?
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Момичета  :bighug:
Оф, много големи прегръдките в този форум, но тъкмо обхващат повече хора  :D


Точно сега гледам, че почти нищо вече няма като зацапване. Аз си мисля, че тъй като направихме сондажа точно след МЦ (даже още не се бях изчистила напълно), а и пия тези противозачатъчни (от които на една дружка цял месец и е зацапвало) може да не е сериозен проблема. Зацапването беше бледо кафеникаво, което ме кара да мисля, че не е било от някакво нараняване на матката. Май преувеличих, че и пишещите тук притесних с питането си.

Маринка, аз имам краен срок 25 Юни да започна процедура, но ако всичко е наред (в понеделник съм да си приказваме с Капка Атанасова), веднага започваме.
Все се надявам, тъй като вярвам, че няма нищо случайно, решението на комисията към Фонда да е за добро. Имам една сладка питка вкъщи, която заслужава едно кротко братче  :D (бесът вече е налице).
Здравейте момичета,
Желая ви успех. Но ще си позволя и един съвет кажете на всички около вас за известно време да не ви занимават с нищо, бъдете в пълно спокойствие, защото според мен е много важно. При мен като на пук все когато започна процедури, какво ли не се случва, и си мисля, че проблемите идват от напрежението и нервите най-вече. От сърце ви желая успех и моля ви пишете как вървят нещата.
Гюлчи, съвсем правилно казваш! Обаче! ...............
Оф, много се притесних и леко ядосах. Май все повече се ядосвам като мисля за това.
Майка ми, че ме побърка онази вечер и ми изхаби нерви за две години напред вече ми изглежда малък проблем, а наистина голям екшън беше. Днес отивам да обсъдим с докторката какво ще пия, докога и как. Точно ми пише листа да изпише лекарствата утре и спира. Сеща се, че на мен ми трябва донорски материал. А МД от ДНЕС, забележете "днес", спира донорската програма за неясен още период от време.
И тъй като аз винаги съм била с някакво issue, гадостта е пълна, защото не вярвам от Фонда да ми разрешат удължаване на срока. Защото нали са сложили граница 43г. за собствени яйцеклетки. Заповедта ми е със срок 25 Юни и толкова.
Ще почакам малко да ми мине беса, ще си напиша каквото съм правила и купила като лекарства в дневника и ще питам Стефи има ли надежда за мен. Малейй, много ми върви-като на куче!

Сега говорих с Фонда. Нямам право на удължаване срока на заповедта. Толкова.
« Последна редакция: Март 21, 2011, 15:54:36 pm от Бубе »
*
Бубе, не можеш ли да си набавиш донорска сперма от банка в друга клиника? Това поне в Щатите е редовна практика.

Ще трябва да уговориш и уредиш документите, плащането и транспорта, но не виждам причина клиниката ти да откаже да приеме материала при условие, че тяхната донорска програма е прекратена.
Цигуларче, ако тук беше като в Щатите..... Щях да си бъда една добра домакиня с работата на мъжа ми и да си пиля ноктите по цял ден. Мила, сигурно знаеш, че България е на светлинни години в административно и организационно отношение от Щатите. Обаче, даваш идея, която ще проверя. Все пак МД е частна клиника и може и да се сгънат в тази насока.
Благодаря!  :bighug: