0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Да ви кажа,че вчера при док хич не мислех за МЦ, а само за процедурата говорихме  :oops: , ама след като УЗ показа че всичко е ОК - няма да му мисля  :)
Наделин, за резултати от СГ виж в темата за "мъжки стерилитет" , там ще получиш отговори  :)

Приятна вечер, сладурки

Добро утро, момичета,
Цвете, благодаря за закуската и кафенцето  :D

Момичета, много странна работа с моят МЦ - беше два дни  8O, вчера ми беше 3-ти ден и аз бях чиста при доки  8O 8O . Предполагам, че се дължи на дуфастона  :? , иначе ако знаете как се бях подготвила за дълък МЦ заради многото фоликули, които чаках да се изчистят  :lol: , а то два дни  :?

Слънчев ден на всички  :D
Здравейте момичета!
Надеж, и моя цикъл трая само 3 дни, докато друг път е по 5-6 дни и то този път без никакви болки  :o Може да е от промяната на времето   osi_10 :ask:
Желая ви Лека вечер!

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро,момичета!
Хайде на кафе,че нещо сама не ми върви глътката  :D

Наде,правилно си решила да не го мислиш,щом док не е каза, че има проблем,значи всичко е наред,продължаваме да стискаме палци да е успешна процедурата и да приключи с +++. :crossfingers:
Още чакаме новини от първото списъче и на тях  :crossfingers: да ни зарадват.
Хубав и усмихнат ден. :D
*
Здравейте момичета, ето ме Цветенцеее как така ще те оставим сама да пиеш това страхотно кафенце, дето си ни го поднесла.
Наде  :crossfingers: всичко ще бъде наред миличка само бъди спокойна - той док си знае работата
Викиии  :crossfingers: миличка с тоя дълъг цикъл не се ли престраши за тестче :D, /аз нали съм шпионка и понаглиждам/
Успех на всички и стегнете се малко днес е четвъртък поне едно + тестчи няма ли???
Лек ден милички и на всички ловуващи, очакващи и в процедури стискам много палци
Добро утро, момичета  :D
Цвете, мерси за кафенцето, в това мрачно утро само кафето може да се извади от леглото  8)
Да ви кажа честно аз съм спокойна  :wink: - може пак да ми кажете да съм след инсе-то, тогава със сигурност няма да съм  :lol:
Вики, я направи тестче, че с това закъснение май на ++ намирисва  :wink: , стискам палци

Усмихнат ден,момичета

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро момичета кокичета! Цвете прекрасно кафенце, ама ще го пропусна  :oops:
Не съм ви забравила, всеки ден ви чета и се вълнувам заедно с вас, стискам палци за всяка, чакам новините...... Даже сериозно впечатление ми направи, че Маринката нещо я хвана липсата и взех да я мисля......
Много  ви обичам :bighug:и сега ще ви пратя малко  :green_dust_1: за късмет! Приятен ден на всички!!!  :bighug:
*
Привет и от мен!Мерси за кафенцето Цветенце и огромно благодаря за вирусчетата Анизка    :a_cat_06:

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Оооооо Аничка,тук съм,къде без мен,обаче само шпионирам от време на време,не пиша.Ноооооо вирусчета от теб не пропускам,надуших ги и веднага дотичах.Благодаря и за тия ,които си ми пуснала в темата за графиката.Не ви оставям аз тъй лесно,сутрин прочитам кой какво е писал и през деня като остане време пак ви наглеждам.Айде лек ден.
П.П.Хайде ,Вики,стискам палци,ти си.
[/b][/color]

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Привет!
Благодаря за палците! :D
За сега обаче ще се въздържа от тест! Смяната на сезоните може да си прави шега с мен!Затова ще пасувам за сега!
Може би края на седмицата!
Успешен ден!
p.s. започна да ми зацапва  :( сигурно до довечера ще цъфна...
« Последна редакция: Февруари 25, 2010, 12:44:44 pm от viki_vat »
*
Леле, Викчо, дано пък да не пробие!

Момичета, мното сте тихички днес?

Видях, че Искрето го одобрили от фонда. Честито, Мънки! :)

Успешен и усмихнат ден!

*
Ей, Мънки, много се радвам!!Браво!
Извинявам се за спама, но сега видях какво е написала Раши в подписа си  :lol: :lol: отивам да го потърся този неграмотник, че да се посмея малко...
Лек ден!!
*
Леле, Дианче, напоследък нещо трудно ги храносмилам тия грешните граматически хапки :)

*
Вече ми тръгна, така че може да ме махнете от списъка... :(
Re: Последна, но много успешна февруарска сед
« Отговор #73 -: Февруари 25, 2010, 15:51:27 pm »
Съжалявам, Вики  :(

Това е хубава новина за Исето :)

Постовете с много грешки даже и не ги чета  8) - аз вчера попаднах на нещо страшно и направо "избягах"  8O :lol: :lol:
« Последна редакция: Февруари 25, 2010, 15:53:20 pm от Надеж »

*
Добро утро!
Много сте тихички, къде се губите???
Аз да ви сложа софрата и да бегам :wink:
Лек и спорен петък на всички - Гарджеее  :wink:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Последна, но много успешна февруарска сед
« Отговор #75 -: Февруари 26, 2010, 07:23:21 am »
Добро утро, момичета.
След като вчера цял ден имах чуството,че е петък,ето че той дойде, и Гардже понеже знам,че обикновено в петък наминаваш от тук - Честит петък  :balk_21:
Вики  :bighug:
Исе и аз прочетох новината, честито одобрение, дано да е на късмет. :balk_46:
Хубав ден с много усмивки. :sunshine:
П.П. Аз докато се накана,Петето ме изпреварила,благодаря за софрата/хубава графика пу-пу/ :D
« Последна редакция: Февруари 26, 2010, 07:43:06 am от Цвете »
*
Забравих да честитя на Исето - Честито мила, одобрение!
То и не останало до заповедта - аз ще съм до 1-2 седм. Успех!
Цвете, дано да не е само от хапчетата за лигавицата или смяната на климата, но ще видим - Благодаря!
Ей щъркелчета здравейтее  :lol: :lol: :lol:
 Тези дни не съм минавала,нооооо вие сте ме хванали в крачка  :lol:
 Благодаря ви за пожеланията,да вчера разбрах че съм одобрена с № 4710 ,не знам кога ще ми е готова заповедта,ама аз и не бързам де,даже се надявам да след около 3-4 мес.  :lol: :lol: :lol:
 Петенце благодаря за кафенцето и закусчицата супер саааа  :wink:
 На всички който баба яга ги е навестила ,съжалявам но главите горе рогата напред  :D
 Гарчеееее  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Мънки,честито ти одобрение!Вики,имаш гушки и от мен!Петя,мерси за богатата закуска -щом има плодове се нареждам :wink: И сега да се отчета след консултацията с имуноложката имам назначен Агапурин и след 1 мес контрола на НК-клетките. Обадих се на доктора си и даде зелена светлина за Инсе-то и този цикъл ще започвам стимулацията.
Здравейте, момичета
Пете, мерси за закуската  :) Ама верно ти е много хубава графиката - ха дано имаш ++ тестче  :wink:
Любче, успех мила с инсето - дано женския месец ни донесе само хубави новини  :D

Аз днес смятам да ида на едно кино  :wink: