0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Снежна февруарска успешна седмичка 15.02-21.02
« Отговор #120 -: Февруари 19, 2010, 13:17:05 pm »
Честито сърчице,Стерчи! Дано всичко да е така наред до финала! :D
Мамче, Маймунчето го е казала мноого правилно! :D Ще го извървим този трънлив път, пък колкото и месеци да минат - писано ни е!
Любче, стискам палци за неделя!
Хоп, цооп и аз под вирусчетата!  :D
Благодарим ви милички!
*
« Отговор #121 -: Февруари 19, 2010, 13:38:56 pm »
Здравейте, милички  :sunshine:
Аз от приказката миналата седмица се върнах в ада на ежедневието, а за капак във вторник ни разбиха офиса... :?
Какво да правиш - живот 8) понякога си нагоре, понякога надолу.
А с моя мъж установихме, че от време на време и той влиза в цикъл :wink: и добре, че от дългото ни съжителство са се уеднаквили като дати, та нямаме второ пришествие в месеца  :balk_70:
Не се притеснявайте от тъгата, лошите мисли и негативизма, по-добре ги изживейте и по-бързо ще преминете в другата фаза - на оптимизма и хубавото време  :balk_21:
Звездичке, миличка честито сърчице! Дано да е на малка, сладка принцеска :balk_104:
Наденце, инсето ще свърши работа, скоро ще се хвалиш  :balk_103:
Мамче, тази стойност не е толкова страшна. С терапията всичко ще се оправи и скоро и ти ще ни зарадваш  :cuddle:
Любе, стискам палци да си преувеличила и док да ти каже само хубави неща в неделя.  :hug2:
Жени, понякога и едно е съвсем достатъчно. Вярвай! :balk_21:

Момичета, вчера и днес в лондонските вестници имаше статии за една жена, която след 18 спонтанни аборта най-накрая си има бебенце. Запазила съм статията за една съфорумка с този проблем, но мисълта ми е, че не трябва да спираме да се борим  и най-вече да вярваме
« Последна редакция: Февруари 19, 2010, 13:58:34 pm от ollivia »

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #122 -: Февруари 19, 2010, 15:48:39 pm »
Оли благодаря ти слънчице
Стерче честито ти сърчице миличка, помниш ли колко тъжна и отчаяна беше, а ето на всичко е ок и недочакахме да изтекат ония 3 месеца,които док. ти беше дал.
Случаи с чудеса много-ето примерно една приятелка на братовчедка ми/която също от 10 години неможе да има деца/ след 3 неуспешни опита инвитро забременя, и логиката на кака ми е, че след прием на противозачатъчни /понеже имала киста и за да се изчисти й предписали/ лесно се забременявало.И още много може да има, но естествено всеки с индивидуален случай и най-малкото камъче може да препъне каруцата. Така че аз лично вярвам в чудесата , но ние също трябва да направим по нещо , за да се сбъднат и да им помогнем. :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #123 -: Февруари 19, 2010, 17:19:48 pm »
Здравейте момичета!
Стерче, честито  :heartbeat: !!
Мамче, аз съм пила Л-тироксин, при мен стойностите на ТСХ също бяха завишени (някъде към 2 и нещо беше), пих го има-няма месец и се смъкна до 1. после само го следях и не се покачвало!! Дано този път не се налага да го пия...ще видим... Но важното е, че сте открили проблема и се надявам това да е последното камъче по пътеката  :bighug:
Лек и слънчев уикенд ви желая  :pipy_longstocking:  :pipy_longstocking:  :pipy_longstocking:

и понеже съм голям заплес, забравих най-важното  osi_17 - вирусииии

:pink_dust_1:  :pink_dust_1:  :pink_dust_1:  :pink_dust_1:  :pink_dust_1:
« Последна редакция: Февруари 19, 2010, 18:41:28 pm от dianka »
« Отговор #124 -: Февруари 19, 2010, 18:16:22 pm »
Стерчи, честито сърчице, миличка  :D , и да не си посмяла да се ядосваш на нещо в работата  :wink: . Да пазиш точицата  :D
Олив, и моя отвреме на време е в цикъл  :lol: :lol: Абе и тях ги хващат лудите  :wink:
Мамче, ще го вкараш в норма хормона, не се притеснявай..., а за работата кажи в каква сфера си работила и ще поразпитам тук-там...

Сега бях с една приятелка да си вземе щерката от градина и учителката разказа как са поднасяли цветя на паметника на Левски и "как малките фъстъчета сведоха глави и мълчаха една минута. Ще станат добри граждани тези дечица." - разплаках се от умиление и малката сладурка ме позна и ме гушна.... Толкова ми стана мило...
Оф, спирам че пак ще се разплача...

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #125 -: Февруари 19, 2010, 18:31:12 pm »
Най-после дойде петък, Гардженце не наминаваш много през тук и все пак честит Петък. :D
[
Хе-хе, мерси Цвете. Наминавам да ви чета. Особено в петък най-често се завъртам.
Днес беше един страхотен слънчев ден. Очаква се и топъл уикенд. Пожелавам ви да се забавлявате, да забравите поне за 2 дена за бебеправене и да се насладите на поне една хубава, топла разходчица.
Не забравяйте, че идва месец Март. Не само, че е женския месец, но и месеца на щъркелите. На мен едно птиче ми каза, че тази пролет щъркелите ще донесат поне по едно бебче на всяка една от нас. Така, че очаквайте бум на положителни тестчета.

Прегръдки на всички (да не изброявам, че сте множко), много ведро настроение и усмивки !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #126 -: Февруари 19, 2010, 19:12:03 pm »
Здравейте,бъдещи мами  :D
 Днеска бях при док.Александров и той определено ме изненада с плана за насс  :lol: :lol: :lol: :lol:
 Никой там не може да си обясни защо е станало така при нас,нооо все пак успеваемостта е 50 % не 100 %  :wink:
 И сега плана е следния,на следващия цикъл ще направим цветна снимка,иска да ми продуха трабите  :? страххххх  :lol: и да имам шанс и за нормално забременяване,после на следващия месец иска инвитро на естествен цикъл  :lol:,и ако пак не стане иска да мина на дълък протокол  :wink:
 Вярвам му безрезервно на преценката и му се доверявам  :lol: :lol: :lol:
 Ами това е от мен,желая успех на всички ви и стискам силно палци да има само +++++++
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #127 -: Февруари 19, 2010, 19:31:19 pm »
Исееее  това е супер мила
Много се радвам!
Точно така важното е да се действа!
Целувкииииии!
[/url]
*
« Отговор #128 -: Февруари 19, 2010, 22:55:02 pm »
Исе това е страхотна новина .Дано всичко се нареди както трябва. :crossfingers: :bighug: :goodluck:
« Отговор #129 -: Февруари 19, 2010, 22:59:06 pm »
Благодаря ви момичета,само дето сега пак съм ужааасноооо нетърпелива  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #130 -: Февруари 19, 2010, 23:03:07 pm »
Исе, браво, много се радвам че имате план по който да действате  :goodluck:
Много успех ти желая и дано не се стига до последната процедура  :wink: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #131 -: Февруари 20, 2010, 08:06:13 am »
Добро утроооо ,един път и аз да сервирам кафенцето,да ви е сладко и да имате супер почивни дни,а на работещите супер лек и бързо минаващ ден  :lol: :lol:
*
« Отговор #132 -: Февруари 20, 2010, 08:11:45 am »
Добро утро и от мен .
Исе  мерси мила за кафенцето .Лек ден и от мен на всички .
*
« Отговор #133 -: Февруари 20, 2010, 08:14:22 am »
Добро утро !
Исе мерси за кафенцето !
Аз съм на работа днес и ще тръгвам там ще си изпия кафенцето !
Днес вече стана 1 месец от както не пуша !
Това е истинско постижение за мен !
Приятна почивка на всички!
[/url]
*
« Отговор #134 -: Февруари 20, 2010, 10:01:07 am »
Добро утро!
Ехааааа, Маймунчето с кафето, супер! Благодаря ти!
Маймунче, много се радвам за теб, мила! Дано всичко да е ОК!
Гарджеее, как си? Само ни четеш, а?
Да не пропусна някой - на всички   :bighug:
И които имат нужда -  :goodluck: :crossfingers:
Лек и усмихнат уикенд.
ПП.Нещо Маринчето ми се губи тези дни???
« Отговор #135 -: Февруари 20, 2010, 10:13:53 am »
Привет, сладурки,
Исе, мерси за кафенцето (ако може някой да ми направи и в къщи - цена няма да има   :lol: :lol: :lol:)
Виви, браво на теб, дръж фронта и не се поддавай на изкушения  :wink: и лека работа!

Спокоен уикенд на всички  :), а с някой ще се видим днес  :wink:

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #136 -: Февруари 20, 2010, 11:46:51 am »
Здравейте и то мен!
Маймунче, мерси за веселото кафенце. :D
Честит имен ден на именниците и весел празник на всички, които ще празнувате. :drunk:
Приятен уикенд! :D
problemno zabremenqvane
« Отговор #137 -: Февруари 20, 2010, 15:31:04 pm »
zdraveite i ot men na vsi4ki vav tozi forum.Nqkolko pati sam vlizala tuk za da preglejdam temite i 4ak dnes se prestra6ix da se registriram.6te se radvam ako moga da 4erpq informaciq ot tuk,za6toto naskoro se okaza,4e imam golqm problem sas zabremenqvaneto i sam mnogo ot4aqna.Nujna mi e podkrepa i razbirane..........
« Отговор #138 -: Февруари 20, 2010, 16:07:19 pm »
nikolinko  :welcome_1:
 Разбира се че можеш да черпиш информация от нас,а за подкрепата няма спор,тука момичетата са прото слънчица ееее и аз де  :lol: :lol: :lol:
 Ако желаеш разкажи ни повече за проблема ,може да ти помогнем или то поне да ти олекне  :D
*
« Отговор #139 -: Февруари 20, 2010, 16:19:07 pm »
Добре дошла мила и от мен!Сподели повече ако имаш нужда!Тук подкрепа няма да ти липсва!Писах ти на лични! :welcome_1: