Здравейте,момичета.Искам да споделя и моя проблем.Бременна съм в 17 седмица,но от около 10 дни съм с болки ниско долу,но нямат нищо общо с менструалните,боли ме точно в центъра(аз си го обяснявам пикочен мехур) и от двете страни (яйчници) при ходене,при возене в кола,при уриниране(а то е много често и проблемно,ту излиза малко урина,а на мен още ми се ходи,ту много...).Пуснах обикновена урина - плоски епит.клетки и урати,а в стерилната няма бактерии.Ходих два пъти на гинеколог гледа ме вътре,гледа ме с видеозони вътрешен,външен - каза,че там всичко е нормално и евентуално вече нямаше какво да каже в края - можело от уратите в урината да ме боли.Изписа ми антибиотик Зинат,спазмалгон и но шпа,от антибиотика може би малко намаляха болките,но още са си там,като се наведа да си обуя обувките,като ходя и при изпразване на мехура.Според него с бебо всичко е наред.Днес започна и кръста да боли,надолу към опашката при ходене.А също и ми става доста тежко на корема особено вечер при лежане,при обръщане,едва го правя все едно съм в 8-ми месец.Като чета симптомите на спонтанен аборт,ами...страх ме е да ви кажа.А и не виждам друга мама с подобни симптоми и това ме притеснява.Моля ви,отговорете ми нещо...