0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните - 54
« Отговор #200 -: Март 01, 2010, 12:28:47 pm »

*
« Отговор #201 -: Март 01, 2010, 17:08:39 pm »
Честита баба Марта!

Анизка много се радвам,че всичко е наред!

*
« Отговор #202 -: Март 01, 2010, 17:21:49 pm »
Честита баба Марта и от мен милички!
Здраве, щастие, късмет
и с усмивка винаги напред!
 :cheerleader:
« Отговор #203 -: Март 01, 2010, 17:30:25 pm »
Честита Баба Марта момичета! Да сте бели и червени и винаги засмени!

*
« Отговор #204 -: Март 01, 2010, 20:15:45 pm »
Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки!
« Отговор #205 -: Март 02, 2010, 09:31:23 am »
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА   Да сте живи, здрави, румени и засмени  :D
Пожелавам ви дните, които ви остават до срещата с най- чаканите съкровища да минат леко и безпроблемно и да си гушнете едни живи и здрави прекрасни слънчица  :D
На тези, на които им предстои да раждат съвсем скоро- леко и безпроблемно раждане и най- прекрасните първи срещи с малките съкровища  :D
*
« Отговор #206 -: Март 02, 2010, 13:28:23 pm »
Отделно още обмислям (тъй като смятам да раждам в Токуда) дали да не се хвърля на ВИП стая (или както се казваха самостоятелните такива), точно защото бебето е взможно да бъде с майката 24 часа и това й дава възможност за кърменззе от самото начало, без да се свиква бебето "на лесното" - с шише и АМ.

Аз раждах в Токуда преди четири месеца. Там бебетата и в обикновените стаи са по цял ден при майките си. Водят ги сутрин към 7.00 часа и си ги взимат към 22.30 часа. Взимат ги само за смяна на памперс, така че се хранят изцяло с майка си. За майките, които нямат кърма дават шише с АМ. Така, че не се притеснявай, че ще свикне бебето бързо с шишето и няма да иска да суче - моето от началото беше на кърма с добавка АМ и така си и остана, като никой път не отказа да суче докато премина изцяло на АМ.
Поздрави и леки оставащи седмици.
« Отговор #207 -: Март 02, 2010, 13:48:09 pm »
ЗДравейте момичта кокичета:)!!!
Имамм едно притеснение относно това кога трябва да се завърти бебето тъй като ние сме седалищно и поради тази причина ми разказва играта от ритници в яйчниците .Не че се оплаквам ,но и доктора ми каза че колкото повече растем толкова по трудно ще е завъртането ,а ако не се случи до последно се налагало секцио  :oops: .Целувки на вас и коремчетета :)

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #208 -: Март 02, 2010, 13:58:21 pm »
goskata, пише, че обикновено ставало между 28ма и 32ра седмица, но може и по-късно да стане понякога.

« Отговор #209 -: Март 02, 2010, 14:08:54 pm »
goskata, пробвала ли си разните му там техники за обръщане? Два линка, предоставени ми от white:
http://www.estestveno.com/childbirth/pregnancy%20and%20childbirth%20techniques%20and%20exercises
http://www.estestveno.com/node/114
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #210 -: Март 02, 2010, 14:30:41 pm »
Привет момичета и Честита Баба Марта!
Мен на 25 вечерта ме приеха в Майчин дом с бъбречна криза и беше много страшно и болезнено, но всичко мина. Днес ме изписаха.
Сега търся добър нефролог да ме следи, затова, ако някой има инфо да свирка.
[/url][/url]
« Отговор #211 -: Март 02, 2010, 14:50:26 pm »
Жаси, съжалявам за случилото се! Дано бързо се възстановиш и да няма повече премеждия!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #212 -: Март 02, 2010, 15:48:58 pm »
Ей Жаскааааа, днес тъкмо се бях запитала къде изчезна...пък то крушка си имала опашка...... е няма мир за теб все някакви неща ти се случват и сега бъбречна криза! Направо не знам вече какво да кажа.... :bighug: иди запали една свещичка в църквата. Сега малко да те разсмея - казват, че бъбречната криза боляла повече от контракциите, така че споко - това е било една подготовка за раждането!  :lol: :wink:
« Последна редакция: Март 02, 2010, 15:50:42 pm от anizi »
« Отговор #213 -: Март 02, 2010, 16:33:15 pm »
Anizi и мен това ме успокояваха :) Най-"якото" беше да усещам пристъпите в линейката по дупките на София - то цели ями де.  И както пищя и се гърча, по едно време викам на Кало - "Я, а първи път виждам линейка от вътре".
[/url][/url]
*
« Отговор #214 -: Март 02, 2010, 16:33:46 pm »
Госката, в линковете, които ти е пуснала Камбозола има две техники "инверсия" и "ребозо". С тях обърнах два пъти Божана. Първо в 30 г.с. и после в 32-ра. Освен това ми помогна няколко пъти като си притискаше пъпната връв и се влошаваха тоновете. Опитай.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #215 -: Март 02, 2010, 18:05:50 pm »
Днес бяхме на преглед. Ей, успокоих се, всичко е наред и ...май ще си имаме дамско бебе . :D
Болките в корема ми продължават, д-ра изписа магнерот, дано минат вече.
Жаси, радвам се че всичко е минало и вече си добре.
« Последна редакция: Март 02, 2010, 19:21:11 pm от Kremkaramel »
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #216 -: Март 02, 2010, 18:30:31 pm »
Кремкарамел, честита ти мома! Друго си е да знаеш, а ;)
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #217 -: Март 02, 2010, 19:23:10 pm »
Мерси, ама не е много сигурно. Ще разберем на феталната морфология след 2 седмици.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #218 -: Март 03, 2010, 10:05:54 am »
Много свенлива твойта :)

« Отговор #219 -: Март 03, 2010, 12:30:16 pm »
Хей , момичета здравейте и честита баба марта с малко закъснение ! Искам да ви питам нещо - днес както си седях усетих силна пулсация в корема и веднага сложих ръка там усещаше се толкова ясно и силно "туп-туп-туп" и до сега 2 пъти през деня мисля че усетих как бие сърчицето на бебо , ама е толкова рано че немога да повярвам.Вие как мислите възможно ли е?В 7 седмица съм.