Привет в този слънчев следобед от мен, завърнала се от преглед! Днес д-р Сигридов направи скрининга за синдрома на Даун на бебчовците- всички са си нормалнички и всички показатели, според които се откриват разните му там аномалии за този синдром, са в норма. Броихме даже пръстчетата на всяко бебе. Едното бебче е тръгнало малко да изпреварва останалите и се води за по- голяма г. седмица(да се учудиш откъде на моя малък ръст), а другите си отговарят точно на седмицата. За едното Докторът каза, че е момиче, другият път ще разберем какви са останалите(ако не проявят характер де). Много беше интерсно как всяко си шава в собствената квартирка, а изглеждат сякаш си общуват едно с друго, като едното бебе беше доста по- подвижно от другите. Питах Доктора (защото вчера нали стана въпрос за загряването на краката) в случай на изстинка как да действам да я стопирам, казах му, че съм киснала краката- нямало проблем(не че ми го препоръча, но за да не ме стресира явно нищо отрицателно не каза за такъв вид загряване), и ако се случи да се разболея- да му звънкам. Darkeyes, tedyto, добре дошли, лека бременност и здрави бебоци като му дойде времето! Stella_k, лек престой в болницата и дано по- бързо овладеете захарта, и не се притеснявай, мисли си хубави неща там! Santini, болката ти е голяма, желая ти сили да преминеш мъката и моментът да е възможно по- кратък, бързо възстановяване и с нови сили напред- ще успееш, вярвай, ние сме с теб!