Здравейте докторе!Имам момченце на 1,6.Оперираха го миналата години имаше изливи между мозъчните обвивки.По вина на нашата педиатърка го открихме случайно,когато беше на 7 месеца и то в едно малко провинциално градче,въпреки,че обиколката му е пораствала с по 2 см на месецБебо не можеше да стъпва на крачета и да седи.Лекарката ни не ни обръщаше никакво внимание,когато Бебо беше на 7 месеца и аз я питах,дали трябва да се обръща и да седи,тя ми вика ама той има ли 5 месеца,както и да е.Благодарение на операцията бебо проходи на 1.2,кляка,става и всичко което прави едно бебе ,е разбира се малко закъсняваме и правим някои неща след 2 месеца след др бебета.Още не говори,а вика само ъъъ като иска нещо,и рядко ма-ма,ба-ба.
Освен,че вечно съм нащрек и правим ТФЕ всеки месец,защото още не се е затворила фонтанелата,вече е доста по малка,правим и консултации с неврохирург имам и др проблем.Откакто бебо проходи или 1 месец след това някъде отказва да яде супи,манджи и изобщо всичко с лъжица и всичко което не е мляко.Много ми е тежко вече.Яде само мляко в шише,с каша или пасиран банан вътре,сух хляб,рядко пържени картофи,но не от вкъщи,а навън правени,ябълка,пуканки,зрънчо,солети,бисквити.Изобщшо почти всичко нездравословно.Записах го на кухня,понякога яде крема в шише обаче,слагам по 2,3 лъжици от манджите в млякото,за да не усети.Преди ядеше пилешка супа,леща обичаше,заешка супа обичаше.Сега не иска и да вкуси даже,топя му и хлебче в супите като види,че не е сух хляб и го хвърля.Сега е болен отгоре на това,кашля,хрема,кисел е имаше и температура и даже и млякото вшише не иска.Иначе е 12кг,правих му изледване хемоглобина му беше 113.Много ми е тежко,отгоре на това сме и с АКБМ,прди бяхме на Фризопеп 5 месеца,после започнах да му давам кислело мляко, и нестле 1+,има по някой обрив ,преди беше целия в обриви,от глава до пети.Дайте съвет,какво да правя,извинявайте за дългия пост.