0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
решение ли е инвитрото?
« -: Февруари 08, 2010, 19:41:33 pm »
Здравейте,пиша тук и моля да ме извините,ако темата не е за този раздел.Само преди няколко часа разбрах,че вече не съм бременна.Този кошмар се случва  за трети път.Знам,че много от вас са го преживели и разбират колко обеззверен се чувства човек в такъв момент.Забременявам естествено.Искам да си дам представа до колко инвитрото би могло да бъде решение в такива случаи.
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
Re: решение ли е инвитрото?
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2010, 19:52:08 pm »
Здравей,desihg!
Съжалявам,за това,което ти се е случило.Доколкото разбирам ти нямаш проблем със забременяването,а със износването на бременността.В такъв случай по-добре е да потърсиш причината,за това като си направиш генетични и имунологични изследвания.Ин витрото не е метод за задържане на бременността,а метод за забременяване.
Желая ти успех!!!
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2010, 20:06:15 pm »
Здравей! Разбирам как се чувстваш мила, защото и аз имам 2 спонтанни аборта,при което ми казаха че инвитро процедурата не е спасение. Трябва да си направиш генетични и имунологичи изследвания. пожелавам ти успех
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mimito_ge][/url]
*
« Отговор #3 -: Февруари 08, 2010, 22:12:04 pm »
Вече правих имунологични и генетични при доцент Конова.При тази бременност беше приложена нейната терапия,но за съжаление безуспешно.
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #4 -: Февруари 08, 2010, 22:24:36 pm »
и аз мисля, че проблема е при износването и ако трябва потърси второ лекарско мнение. неприятно е, но аз бих потърсила и консултация с друг спецалист. проверете хепатити, вирусология, тромбофилия. успех
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #5 -: Февруари 23, 2010, 20:01:12 pm »
Първо трябва да отидеш на лекар,за да се изясни причината и да се направят изследвания.Инвитрото е алтернатива,но ако има проблем при изноаването едва ли ще помогне.
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2010, 10:03:07 am »
Възможно е проблема да е в некачествени сперматозоиди, направете всички тестове и там.
Много успех ти желая.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #7 -: Февруари 25, 2010, 10:55:31 am »
В коя седмица са миседите?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #8 -: Март 15, 2010, 22:21:40 pm »
Пета седмица."хубавото " е , че не е задържан аборт и успява да се изчисти без лекарска намеса.
« Отговор #9 -: Април 16, 2010, 19:28:18 pm »
Моя случай е единтичен и при мен също препоръчваха инвитро.Аз имам син на 11 години и след него имах 5 аборта(2 мисида и 3 спонтанни).  Аз не се реших да  направя инвитро, но в крайна сметка забременях спонтанно за пореден път и сега си имам живо и здраво  момиченце. Пих аспирин и желязо през цялата бременност и первите месеци утрогестан. Така и не откриха никаква причина за абортите при мен.
Успех дано съм  ти помогнала.