Благодаря много !!!
Страх ме е още да приказвам, но ако всичко е наред ще си разкажа по-подробно историята и драмите в нея ! хахах
Днес беше голям кошмар...
На мен никога не ми е бил редовен цикъла,( с тези хормони...нормално )
и закъснение като сегашното ( около 8 дни ) е нормално за мен.
Но някак имах чувството че е станало...или толкова много го исках че си внушавах!!!
Та чак обмислях йога за бременни !
Голяма идиотка.
От 4 месеца не ходя при моя генеколог, откакто разбрах за хиперфункцията .
Иначе до тогава - бях при него почти всяка седмица! През какво ли не минах...
Тази сутрин бях решила, че ще ходя на лекар. Беше ме страх да направя тест за бременност. Толкова много съм правила, и толкова сълзи...че ги намразих!
Отидох сутринта при "някакъв", моя беше на смяна след 15 часа, та аз отидох в първата поликлиника и който беше на смяна там. Нямах търпение.
Човека каза - не. Няма нищо, но има изгледи скоро да ти дойде цикъла.
Аз се съкруших тотално, но си купих един тест.
На път за вкъщи...карам и рева..и си мислех, еми това е ! Правиш теста и да се свършва !
Не можах да повярвам че чертите са две! Толкова пъти съм се вглеждала с надеждата да са две, даже са ми се привиждали за момент...но не! Все една, а сега две
Направо се побърках, седя си сама в нас, цялата треперя..рев... не мога нито да говоря, нито да пиша, а камо ли да карам кола!
Мина половин час, пих мента глог и валериан (мога ли да го пия?!?) и звъннах на моя лекар да си запиша час ... беше минало 15 часа.
Отидох барабар с теста.
Той рови рови и каза, че може би се вижда , но все пак е твърде рано и трябва да отида след 5 дни.
Моето притеснение идва от там, че лявата ми тръба е повече от 2 пъти по-дълга от нормалното . ( Правих цветна снимка лятото...)
А сега точно от левия яйчник се е появила яйцеклетката...
А както знаем, шубето е голям страх.
Но! Аз съм адски адски положително настроена и всичко ще е наред.
А утре имам изпит - и него ще взема...и пей сърце!