понеже е сред нощ и понеже право куме в очи сме почнали
да си кажа и аз ...
Моля, долното не е към никого лично, и е написано без грам злост ...
Има една реклама ... ако я намеря отнова ще я постна ... попаднах на нея докато четях статии за осиновяването,децата и адаптацията им в семейството... въобще не беше свързано с темата Хаити. Та рекламата е - е едно момиченце наднича от кучешка колибка, а отдолу надпис - "Тя не е куче, не я възприемайте така!"
Общо взето това мисля и аз по темата...
и понеже без преувеличение
поне 15 души ми се обадиха по телефона, и твърдяха че имат сериозни намерения да осиновят дете от Хаити, та ... забелязах следното:
1. сто процента от хората започваха с това, че искат да осиновят дете от Хаити, защото не искат циганче
2. сто процента от хората, по неизвестни за мен причини бяха убедени, че ще осиновят бебе
3. нито един, ама нито един от хората, които ми се обадиха,до един ползващи интернет, дори не беше написал в гугъл "Haiti adoption"
4. нито един, ама нито един от хората, които ми се обадиха,до един ползващи интернет, дори не беше написал на чист български "осиновяване", баре да види дали няма нещо написано по въпроса, я за процедура, я за това как се отглежда осиновено дете...
ами няма как да погледна сериозно на подобни желания ... а ако съм била афектирана и това ми е проличало, моля за извинение ... просто наистина мисля, че част от хората възприемат тези децата като домашни любимци, които ще си гледат в къщи ...
а как успя да усетиш интонация в написаното ... направо ми скри шапката