Ваня, мисля, че подозренията ти са отишли доста далеч и нямат връзка с правдоподобието! Не мисля, че параноята и фалшивите внушения могат да помогнат с нещо, но са обидни, защото не са верни.
Да, мнението на Джам по въпроса и на мен ми се струва крайно, но то си е нейно и няма връзка с политиката на форума, а произлиза от нейните вярвания, индивидуални способности и убеждения. Ако беше свързано с форума, темата щеше да е изтрита, пък не е.
Нали разбираш, че не казвам добра дума в нейна полза, щото умирам от страх или пък да и се подмажа за нещо безсмилесно и безполезно. Както виждаш, спокойно си споря и с нея, и с всеки друг. И от това нищо не произтича, няма даже задължение всеки да приеме чуждото мнение.
Моите впечатления за Джам обаче са, че тя е умна и интелигентна и разбира от дума, много повече от всеки друг тук. Никога не е нападала целенасочено някого и винаги уважава чуждото мнение, колкото и да не и е присърце.
Вярно, че прекалено много държи все да има научни и логични обосновки на всичко, (което може и да е досадно понякога, защото е черно-бяло) но това по-скоро произтича от начина, по който е моделиран мозъкът и и начинът на мислене и не на последно място от това, че тя е програмист (дано не греша с професията).
За мен това обяснява всичко.
Дано не се засегнат сега програмистите...
Моите "спорове" с Джам, а и с всеки друг тук, са си чиста проба бля-бля, което е различно за двете страни, защото индивидуалните ни и личностните ни качества са различни. Но това не ражда твоите подозрения в моята глава. Напротив, голям кеф е понякога да има и малко словесен акшън. Затова мисля, че мнението ти е доста несправедливо.
Не, това не е мнението на член на сдружението.
Лек ден!