Здравейте момичета
Видях темата и реших и аз да се включа и да разкажа за впечатленията си от Дочка Жекова.
Съпругът ми съвсем случайно беше попаднал на предаването "На Кафе" с участието на Дочка и беше доста впечатлен. Вероятно поради факта, че тъкмо предишния ден докторката ми каза, че не можем да направим планираната инсеминация, заради ниските стойности на естрадиола, и дватама решихме да пробваме с нещо нетрадиционно. Лично аз в началото бях доста скептична, но все пак се съгласих заради настояването на съпруга ми. Той вече е изключително негативно настроен срещу методите на медицината и в отчаянието си е склонен да пробваме и алтернативни методи. По принцип при нас няма открит проблем. От месец Юни 2009 ходим в клиника по стерилитет. Всичките ни изследвания бяха повече от добри, но ето че година и половина няма резултат. И така стигнахме до първата инсеминация - неуспешна. Последва втора - същият резултат. При опита за третата - проблем с хормоните (които бяха идеални преди да започна всички тези процедури). И така се озовахме при Дочка.
Още същият ден след предаването си уговорихме среща и си записахме час. Жената беше информирала съпруга ми за цената още по телефона. Скъпичко ми се видя, но решихме да пробваме, така или иначе същият месец ни отпаднаха разходите за инсеминацията. При първото посещение само ме прегледа и подробно ме разпита какво сме изследвали и какви процедури са ми правили, след което си определих часовете през следващите 10 дни. Предупреди ме и, че масажите са болезнени (в което се убедих по-късно сама
). Аз предпочетох да правя по 1 масаж на ден, иначе има възможност да се правят по 2, така че да си съкратиш времето на целия курс.
През първите 2 посещения все още бях доста скептична, ходех в определеният ми час, но по-скоро да угодя на съпруга ми и да знам че правя нещо по въпроса най-сетне бебето да се появи. В последствие обаче започнах да се чувствам доста добре след всеки масаж. Бях някак си заредена с повече положителна енергия, по-спокойна. Незнам дали това се дължи на самите масажи или и на позитивизма на Дочка, с който тя непрекъснато ме заливаше, но аз започнах да се чувствам по-заредена и обнадеждена. Незнам дали тази жена чрез масажите би могла да лекува безплодие, но при мен тези процедури имаха изключителен емоционален ефект. Затова със съпруга ми решихме да направя още 5 масажа по време на следващата инсеминация и да се надяваме, че най-накрая ще постигнем така дългоочаквания резултат
Съжалявам, че постинга ми стана толкова дълъг, но реших, че е добре да разкажа личните си впечатления
Пожелавам успех на всички и дай-боже много бебета